MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Chce leciec z pieskiem samolotem do uk

Strona 9.3 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8.3 | 9.3 ] - Skocz do strony

Str 9.3 z 9

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

lipisia

Post #1 Ocena: 0

2010-08-29 21:12:47 (15 lat temu)

lipisia

Kobieta

Z nami od: 18-07-2010

znalazlam jakis 2 przewoznikow i bede jutro dzwonic bo ponoc przewoza psa.jak nie da rady to bede musiala cos na niejscu w uk zalatwic albo tak jak mowisz jechac autem.zobaczymy.zadzwonie tez do uk naten lnk co podles i sprawdze jutro.generalnie pies spelnia cala procedure od a do zet,ale jak sie uparli to nie da rady inaczej...coz...moze to i lepiej ze pies pojedzie autem....

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Mieszko

Post #2 Ocena: 0

2010-08-29 21:29:07 (15 lat temu)

Mieszko

Kobieta

Z nami od: 16-07-2009

Sądzę, ze na pewno jest to mniejszy stres dla psa jeśli jedzie z właścicielem samochodem, a nie w klatce w luku bagażowym samolotu, sam. Przecież pies nie rozumie, że nie jest porzucony i za kilka godzin będzie znowu z właścicielem.

[ Ostatnio edytowany przez: Mieszko 29-08-2010 21:30 ]

Do góry stronyOffline

krakn

Post #3 Ocena: 0

2010-08-29 21:33:24 (15 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

wg mnie pies jadacy z toba mimo ze dłuzej to jednak jest koło kogoś kogo zna, i będzie dużo spokojnieszy, choć nasza wariatka to w samochodzie gdy zatrzymujemy się, by chciała być jednocześnie wewnątrz i na zewnątrz :)))
boi sie ze ktoś zostanie ale boji się ze ją zostawimy, taką ma schizę niestety bo właśnie połowa jej życia to wędrówki po rodzinie w polsce.
Najbardziej lubi i ją uspakaja jazda ponad 100M/h przy 40 zaczyna świrować zupełnie jak jej pani hahahaha :))))))))
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

lipisia

Post #4 Ocena: 0

2010-09-02 18:31:27 (15 lat temu)

lipisia

Kobieta

mam transport!!!!!!!!!!!!!!
piesek pojedzie z nami polang´iem!!!!!!jupi!!!!!!!!!!!!!dziekuje wszystkim za pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mam nadzieje ze do czasu mojego wyjazdu nic sie nie zmieni i bede mogla spokojnie jeachac busem....:):):) DZIEKUJE :):):)

Do góry stronyOffline

Nie_z_tej_bajki

Post #5 Ocena: 0

2010-09-02 18:47:46 (15 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

A ja wlasnie mialam pisac o tej firmie - 2 lata temu jak przywozilam swoje futro, to tez szukalam najpierw przelotu ( tylko cargo, 5000pln plus cena specjalnej klatki :-? ), pozniej firmy przewozowej. Oni nie mieli wysokich cen :-). Nie zabralam sie jednak z nimi, bo znalazlam wtedy tutaj na forum pewnego sympatycznego Pana, ktory zabral mnie z psiakiem z Pl i przetrasportowal do UK ;-). Do dzis mu wspolczuje sluchania mnie przez tyle godzin i zatrzymywania sie co chwile, bo piesa po tabletkach na odrobaczenie i w zwiazku z podroza, mial cala droge... biegunke :-? ;-).
Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

lipisia

Post #6 Ocena: 0

2010-09-05 00:41:20 (15 lat temu)

lipisia

Kobieta

mialam dokladnie tak samo jak ty. w pl drogo i w zasadzie bez mozliwosci a w berlnie nikt nie chce wziac,ale na szczescie juz sie szystko wyjasnilo i jedziemy z pieskiem ta firma :):):) dziekuje wszystkim za pomoc,teraz juz spie spokojnie...;D

Do góry stronyOffline

Strona 9.3 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8.3 | 9.3 ] - Skocz do strony

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,