Przeglądaj forum |
|
Strona główna » Nottingham » Jak jest naprawde!!!! |
| Autor | Strona: 3 z 4 |
|---|---|
| cinos | Post #1 2006-01-13 01:11 (3 lata temu) |
Z nami od: 22-03-2005 |
Piszę, bom chciał ślad po sobie zostawić
|
| Anonim | Post #2 2006-01-14 21:42 (3 lata temu) |
|
Uczestnik nie jest zarejestrowany |
Hi
Mi pomogla angielska agencjia i ona zalatwiaja wszystko . Daje zakwaterowanie, prace i zalatwia papiery Bank tez, home office Sa Super Polecam |
| malenkaN | Post #3 2006-01-15 18:00 (3 lata temu) |
Z nami od: 14-01-2006 |
ejno ludziska ! piszecie tu o pracy o agencjach w Polsce ze sa uczciwe i jestescie zadowoleni ale niech ktos z was poda strony interentowe lub jakies na nich namiary ? ja tez chce wyjechac do pracy do Anglii i chcialabym juz teraz cos załatwic sobie , wiec bardzo was prosze dajcie jakies namiary na prace jakakolwiek dla kobiet piszcie na forum lub na moj adres emailowy
kasiczek2310@wp.pl . z gory dziekuje :) malenkaN
|
| betika2 | Post #4 2006-01-16 09:48 (3 lata temu) |
Z nami od: 13-01-2006 Skąd: Notts |
Niestety , w prawie kazdym miescie jest juz bardzo ciasno , i Polak Polaka nienawidzi......
Nie tylko Londyn jest przeladowany , w innych duzych miastach jest tak samo. W Nottingham juz jest chyba tyle Polakó co w Londynie , bezrobocie i na kazdym kroku mozesz spotkac Polaka... |
| pawelgaw | Post #5 2006-01-16 09:51 (3 lata temu) |
Z nami od: 15-01-2006 |
Witam
Czy jestkotś z Southampton? Powiedzcie czy jest tam dużo polaków? czy jestjuż ciasno? |
| Anonim | Post #6 2006-01-16 13:19 (3 lata temu) |
|
Cytat: 05-01-2006, Anonim wrote: Witam wszystkich! Jestem tu po raz pierwszy i jak wiekszosc z Was chcialabym wyjechac do Anglii do pracy. Napiszcie prosze, z jakich Agencji Pacy korzystaliscie -ktore nie pobieraja oplat i zalatwiaja wiekszosc formalnosci, ktore moglibyscie z czystym sercem polecic innym. Za wszelkie informacje z gory serdecznie dziekuje i pozdr. wszystkich forumowiczow. |
| Anonim | Post #7 2006-01-16 14:57 (3 lata temu) |
|
hej! tak naprawde to wszyscy klamia! nie wiem dlaczego. tak naprawde to wcale nie jest tak lekko. w ciagu 2 miesiecy pracowalam i mieszkalam w 2 roznych miejscach zanim znalazlam to 3 dla mnie najlepsze. ale to co przeszlam to bylo pieklo!
|
| Anonim | Post #8 2006-01-16 21:56 (3 lata temu) |
|
Jak Jest? Ano tak jest ze z agencji to najlepiej na miejscu Bo oni tez sie boja ze sie nie przyjedzie i tylko kase straca.
Wszystko zalezy od waszej wiedzy w poslugiwaniu sie angielskim. Ja mam prace i mieszkanie. A jesli myslisz ze jakies sa za darmo to sie mylisz a co oni harytatywnie?? Jak nie wezma za pomoc w zalatwieniu domu, formalnosci i spraw HO i NIN to biora z Twoich godzin pracy!! A ty myslisz ze nic nie kosztuje. Jak sie dobrze zna jezyk to wszystko tu jest i czeka a jesli nie to na poczatek trzeba zainwestowac a pozniej sie zwraca. Nara |
| Anonim | Post #9 2006-01-18 18:00 (3 lata temu) |
|
więc może konkretniej - jestem ze szczecina . Czy znacie jakieś agencje "sprawdzone" właśnie tu.
|
| Anonim | Post #10 2006-01-18 18:04 (3 lata temu) |
|
gdyby ktoś znał takie agencje Pośrednictwa Pracy to proszę o namiar na adres meilowy: sigma9@autograf.pl Agencje ze Szczecina ,pewne i sprawdzone.Pozdrawiam i dzięki.Wiolka
|