MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Versace to Versace???

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 5 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

Str 5 z 8

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

ewamik

Post #1 Ocena: 0

2009-05-08 00:24:10 (16 lat temu)

ewamik

Kobieta

Z nami od: 30-10-2007

Cytat:

2009-05-07 23:37:00, madagaskar3 napisał(a):
Ale niektorzy z Was to buuuraki...
Pewnie ze tak jak inni projektanci szyja takze w Bangladeszu,bo to najtansza sila robocza na swiecie.oczywiscie nie dotyczy to pojedynczych egzemplarzy na tzw. zamowienie ,kosztuja od kilku do kilkuset tysiecy funtow.

Jak nie chcesz podrobki to kup w oryginalnym sklepie,np w Westfield shooping centre i bedziesz miec pewnosc,ze to nie podroba.
A Gucci? Swietne perfumy???
Powachaj sobie,to dojdziesz do wniosku,ze Twoja babcia by ze smrodu umarla,hihihihi.

Co prawda,to prawda.Perfumy nie są najpiekniejsze.Od Gucci wole Prada.Co prawda mi podchodzą raczej perfumy od Lancome,a wierna od 10lat jestem tylko Jean Paul Goultier.

Biżuteria...może od Tiffany? Piękne

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

madagaskar3

Post #2 Ocena: 0

2009-05-08 09:09:44 (16 lat temu)

madagaskar3

Kobieta

Z nami od: 01-02-2009

Z Prady podoba mi sie jedynie Milano,a reszta nie w moim guscie.Ja lubie ,,mydlane'' zapachy.:-?
[url=][img][/img][/url]

Do góry stronyOffline

Milusia

Post #3 Ocena: 0

2009-05-08 09:55:08 (16 lat temu)

Milusia

Kobieta

Z nami od: 07-11-2007

Bez sensu, chlopak zapytal sie gdzie kupic oryginal i wie, ze z takiej torebki siostra bedzie zadowolona a wy mu to odradzacie. Praktyczne prezety to nie prezenty bo np. tluczek do miesa kupie sobie sama :-D
Najbardziej ciesza te niepraktyczne, wymarzone, a jeszcze jak siostra sie nie spodziewa takieg prezentu to juz na pewno beda lzy radosci. To wszystko zalezy od ich zazylosci i wiezow rodzinnych i tylko chwali im sie, ze sa ze soba tak zzyci.
Ja osobiscie kocham torebki. Maz czasem narzeka, ze trzeba bedzie kupic dodatkowy mebel, zeby je wszystkie gdzies upchnac ;-)
Ale wie, ze sprawia mi to radosc i sam kupil mi juz kilka (chociaz nie Versace, bede musiala sobie z nim porozmawiac:-W)
Zdecydowanie wybierz sie do sklepu Versace, niektore firmy faktycznie wystawiaja certyfikaty, najlepiej zapytac na miejscu.
A swoja droga w jednym ze skepow widzialam ostatnio niezla kolekcje torebek, do wyboru: Chanel, Prada, Luis vuitton i jeszcze pare innych za 5 funciakow kazda, bargain :-o:-]
jewelleryjunction co uk

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer Skype

galadriel

Post #4 Ocena: 0

2009-05-08 11:48:06 (16 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Niezle u tego tajemniczego pana Marka zarabiasz:-]

Mam nadzieje,ze podpowiedzi sie przydaly-ten prezent to swietny pomysl.Brawo.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOnline

Post #5 Ocena: 0

2009-05-08 11:53:55 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

ciesza

Post #6 Ocena: 0

2009-05-08 11:57:21 (16 lat temu)

ciesza

Kobieta

Z nami od: 29-08-2007

przejrzalam wiele stron i jednoznacznej odpowiedzi na temat oryginalnosci torebki nie znalazlam. Pamietam jakies 2 lata temu ogladalam program w polskiej telewizji na ten temat. Okazalo sie ze wiele "firmowych" sklepow sprzedawalo podrobki.
Poki co wywnioskowalam, ze firmowa torebka powinna miec numer seryjny na guziku o ile sie znajduje, zamku, lub innej metalowej czesci. Ten numer mozna sprawdzic na stronie producenta. Certyfikat czesto dolanczany do zakupu tez czesto okazuje sie falszywy, jak w przypadku numeru nalezy sprawdzic na stronie.

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #7 Ocena: 0

2009-05-08 12:08:41 (16 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Cytat:

2009-05-08 11:53:55, zajaczek432 napisał(a):
Wazne,ze spelni marzenie siostry,a o to chlopakowi chodzi;-)Tez chce takiego braciszka;-):-)

ja tez,ja tez

Aha no i znalazlam na metce jest cos takiego;
order no:08/....
style no:....
To moze o to chodzi z tym nr seryjnym?
I na wewnetrznej kieszonce male logo firmy.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOnline

Post #8 Ocena: 0

2009-05-08 13:26:41 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

kabat11

Post #9 Ocena: 0

2009-05-08 15:06:30 (16 lat temu)

kabat11

Mężczyzna

Z nami od: 27-11-2008

Rzeczywiście u Pana Marka nie zarabia źle, ale nie aż tyle żeby z jednej pensji kupić torebke Versace;-) Trzeba oszczędzać, ale jak się ma taką siostrę jak ja to warto, to jest chodzący anioł którego nie doceniałem jak byłem w Polsce. To napewno nie jedyny drogi prezent jaki jej sprawię, ja nie mam żony, dzieci, tutaj zaczeło mi się układać, więc komu sprawić przyjemność jak nie siostruni. Aniu Kocham Cię nad życie:-)

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2009-05-08 15:15:07 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 5 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,