Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Nottingham » szpital

Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Nottingham" opiekują się: marcheweczka, UKDarek

Strona główna » Nottingham » szpital

Nowy tematNowy post

Autor (Odpowiedzi: 6)
hipcia

Post #1

2008-10-10 15:06:52 (2 miesiące temu)

hipcia

Kobieta

Z nami od: 10-10-2008

Chcialam zapytac jak jest tutaj w szpitalu czy tak jak w polsce jest oddzaial ratunkowy i moge ze swoim problemem sie udac bez skierowania od mojego gp mial ktos taka sytuacje dziekuje

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

piekar10

Post #2

2008-10-10 15:20:43 (2 miesiące temu)

piekar10

Mężczyzna

Z nami od: 08-06-2006

tak, bez problemu mozesz isc z kazdym naglym przypadkiem do kazdego szpitala , jesli oni uznaja ze to nie jest nagly przypadek wysla cie do gp;-)
jedenaste przykazanie brzmi - '' NIE MIEJ BLIZNIEGO SWEGO ZA GŁUPSZEGO OD SIEBIE SAMEGO" szkoda ze czesto łamiemy to przykazanie

Do góry stronyOffline

Numer Skype

SiwyZmc

Post #3

2008-10-10 17:56:28 (2 miesiące temu)

SiwyZmc

Mężczyzna

Z nami od: 06-02-2008

zgodzic sie nie moge. sa szpitale wypadkowe i szpitale powiedzmy polozne. nie mozna wszedzie isc bo w np poloznym co Ci pomoga??
zalezne od przypadlosci ale kazde wieksze miasto ma szpital wypadkowy tak wiec tam sie udaj.
zycze powodzenia tak poza tym bo w szpitalach to sie czeka niemilosiernie dlugo nawet z krwawiaca rana!
bylem widzialem ....wrocic tam nie chce!

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #4

2008-10-10 18:00:40 (2 miesiące temu)

Adacymru

Kobieta

Z nami od: 11-07-2007

Pogotowie przy szpitalu jest oznaczone "A&E" i zwykle nawet na znakach jest wiadowmosc czy jest
Ada

Do góry stronyOffline

duszyczkapl

Post #5

2008-10-10 19:06:31 (2 miesiące temu)

duszyczkapl

Kobieta

Z nami od: 26-08-2006

raczej w karzdym szpitalu jest emergency co ludzi przyjmuja z karetek i naglych przypadkow. nawet jak nie jest sie ciezko umierajacym to warto isc bo na gp nie ma co liczyc jesli mamy do czynienia z czyms wiecej niz grypa :|

nie slyszalam o przypadkach by ludzi z emergency do domu odsylali, co najwyzej zapytaja sie czemu sie nie poszlo z tym do gp (mozna powiedziec ze twoj lekarz gp na urlopie jest a musisz lekarza zobaczyc), ale przyjac i tak musza przyjac i zbadac, no chyba ze ktos faktycznie z katarem przychodzi czy czyms rownie blachym.

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer Skype

hipcia

Post #6

2008-10-10 19:25:59 (2 miesiące temu)

hipcia

Kobieta

Z nami od: 10-10-2008

mieszkam w nottingham mialam juz niestety przyjemnosc byc na emergency ale wczesniej bylam u pielegniarki to bylo w sobote i ona mnie wyslala do lekarza przy szpitalu na derby road ,moje pytanie czy gdybym musiala to mam sie tam udac czy prosto do szitala bo juz sama niewiem

Do góry stronyOffline

vitek

Post #7

2008-10-10 19:26:39 (2 miesiące temu)

vitek

Mężczyzna

Z nami od: 19-06-2007

W moim mieście jest NHS walk-in centre (coś ala przychodnia), ale nie polecam, czeka się niemiłosiernie długo w towarzystwie podpitych poobijanych młodzików, wrzeszczących dzieciaków i panienek które przyszły po emergency contraception (to akurat przyjemniejszy element krajobrazu ;) a po odczekaniu przyjmuje pielęgniarka która nie jest w stanie wiele pomóc
Work is the curse of the drinking class

Do góry stronyOffline

Strona WWW