Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Nottingham » Dziecko Autystyczne i życie w Nottingh...

Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Nottingham" opiekują się: marcheweczka, UKDarek

Strona główna » Nottingham » Dziecko Autystyczne i życie w Nottingham

Nowy tematNowy post

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Autor Strona: 2 z 2
Basiapsk

Post #1

2008-10-02 21:38:47 (2 miesiące temu)

Basiapsk

Kobieta

Z nami od: 18-05-2008

Mówią że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Ja mam dziecko niepełnosprawne, ma okołoporodowe porażenie splotu barkowego (niesprawna lewa ręka) i oprócz benefitów nie mam na co i kogo tutaj liczyć... NHS przewiduje spotkanie raz w miesiącu z rehabilitantką, nie ma mowy o żadnej fizykoterapii! Mieszkałam w Gdańsku tam też było ciężko z rehabilitacją, jeżdziłam do Warszawy... Dziś nie mam gdzie wrócić więc muszę zacisnąć zęby i żyć tutaj dalej. Odnośnie przedszkola to warto wcześniej zasięgnąć opinii. Moja Natalia chodziła do 2, pierwsze było rewelacyjne, miłe przedszkolanki, dziecko zawsze było czyste, można było się dogadać zawsze :-) Po przeprowadzce zapisałam dziecko do innego przedszkola, nawet szkoda gadać o ich postawie! Od września chodzi do szkoły i jest zadowolona. Secret życzę powodzenia ;-)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

Maya64

Post #2

2008-10-03 08:55:31 (2 miesiące temu)

Maya64

Z nami od: 04-02-2007

Basiapsk piszesz z wlasnego doswiadczenia i calkowicie cie popieram.Niestety wiekszosc wypowiedzi jest typu moj sasiad ma to,a ja slyszalam od kolezanki ze tamto a moj synek chodzil z takim chlopczykiem do normalnej szkoly bo tu wszystkie dzieci chca umiescic w normalnych szkolach(nie zupelnie tak jest).Fajnie jest ze mino wszystko kazdy dzieli sie tym co wie.Jednak jak jest naprawde tak od podszewki tylko wiedza ci co maja z tym stycznosc osobista.Rezultat jest taki ze nie wszystko jest takie rozowe jak to sasiad mowi czy tez w gazetach napisza.Nie jest w sumie zle ale tez i nie az tak rozowo.Pewnie lepiej w niektorych dziedzinach niz w Polsce ale trzeba taka decyzje naprawde dobrze rozwazyc.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony