Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Nottingham » zabieg w szpitalu

Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Nottingham" opiekują się: marcheweczka, UKDarek

Strona główna » Nottingham » zabieg w szpitalu

Nowy tematNowy post

Autor (Odpowiedzi: 7)
Gralcia

Post #1

2008-09-19 17:45:50 (2 miesiące temu)

Gralcia

Kobieta

Z nami od: 19-09-2008

Witam ,mam pytanie odnosnie zabiegow operacyjnych czy ktos mial ,jezeli tak to prosze napisac i podzielic sie swoimi doswiadczeniami dziekuje i pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

pandorka

Post #2

2008-09-19 18:06:08 (2 miesiące temu)

pandorka

Kobieta

Moderator

Z nami od: 25-04-2006

wszystko zalezy od tego, co chcesz wiedzieć?

ja osobiście gdybym musiała przejść jakiś zabieg operacyjny to tylko i wyłączne w UK
[img][/img]

Do góry stronyOffline

Gralcia

Post #3

2008-09-19 18:48:17 (2 miesiące temu)

Gralcia

Kobieta

konkretnie chodzi o zabieg ginekologiczny naciecia cysty dodam ze nigdy nie bylam operowana i jezyk angielski slaby,narazie lecze sie antybiotykiem ale gp powiedzial ze jezeli nie pomoze to szpital.Mam doswiadczenie w pracy w szpitalu w Polsce ale tutaj nie boje sie bo niemam kogo poprosic o pomoc w charakterze tlumacza ,ktory szpital pytan nasuwa sie bardzo wiele ,mam cicha nadzieje ze leki pomoga.Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

pajkuhan

Post #4

2008-09-19 18:57:00 (2 miesiące temu)

pajkuhan

Z nami od: 13-06-2007

Hej-jeżeli będziesz potrzebowała tłumacza to dostaniesz go w szpitalu za free,ale 3mam kciuki że leki pomogą.pozdrawiam

[ Ostatnio edytowany przez: pajkuhan 19-09-2008 18:57 ]

Do góry stronyOffline

Gralcia

Post #5

2008-09-19 19:04:15 (2 miesiące temu)

Gralcia

Kobieta

Dziekuje bardzo za wsparcie bo jest mi ono potrzebne niebardzo moge jechac do Polski bo 2 miesiace temu zaczelam prace ,zdenewowana jestem i juz szukam polskiego ginekologa ale w Nottingham nie znalazlam ,zastanawialam sie co zrobic ,jakie jest wyjscie w takiej sytuacji czy jest jakies centrum ginekologiczne do ktorego moglabym sie udac i prosic lekarza o porade ,jezeli mozecie pomozcie i doradzcie ,dziekuje

Do góry stronyOffline

anetek2

Post #6

2008-09-19 20:36:24 (2 miesiące temu)

anetek2

Kobieta

Z nami od: 13-09-2008

nic sie nie martw.Ja pracuje w szpitalu i doswiadczenie wiem ze :gdy chodzi o scisle medyczne tlumaczenia i wyjasnienia zawsze szpital wola pofesjonalnego tlumacza-za darmo dla ciebie -chodzi o komfort Twoj i ich.A tak na co dzien zawsze jest spora grupa polakow ktorzy pracuja w szpitalu i zawsze sa proszeni o pomoc w tlumaczeniu.Chodzi mi o codzienne wizyty lekarzy ,farmaceltow itp Zobaczysz wszysto bedzie ok :-]

Do góry stronyOffline

pandorka

Post #7

2008-09-19 20:39:50 (2 miesiące temu)

pandorka

Kobieta

Moderator

Z nami od: 25-04-2006

Cytat:

2008-09-19 18:48:17, Gralcia napisał(a):
konkretnie chodzi o zabieg ginekologiczny naciecia cysty dodam ze nigdy nie bylam operowana i jezyk angielski slaby,narazie lecze sie antybiotykiem ale gp powiedzial ze jezeli nie pomoze to szpital.Mam doswiadczenie w pracy w szpitalu w Polsce ale tutaj nie boje sie bo niemam kogo poprosic o pomoc w charakterze tlumacza ,ktory szpital pytan nasuwa sie bardzo wiele ,mam cicha nadzieje ze leki pomoga.Pozdrawiam

widzę, ze jesteś z nottingham ja jestem w manchester i pracuje w szpitalu na intensywnej terapii ale robie tłumaczenia w całym szpitalu.
[img][/img]

Do góry stronyOffline

wiadkuju

Post #8

2008-09-19 23:09:57 (2 miesiące temu)

wiadkuju

Kobieta

Z nami od: 22-03-2006

Moj synio mial tu zabieg, do ktorego byl usypiany. I bylam zadowolona na 1000%. Maly zreszta tez. Przemila atmosfera, profesjonalna obsluga. No ale to byl jeden z setek szpitali. W innych moze jest inaczj...
"Nie jest ważne w życiu, żeby nie upaść, ale żeby podnieść się po każdym upadku"

Do góry stronyOffline

E-mailNumer Skype