Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Nottingham » poszukuje instruktora (pl.)

Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Nottingham" opiekują się: marcheweczka, UKDarek

Strona główna » Nottingham » poszukuje instruktora (pl.)

Nowy tematNowy post

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Autor Strona: 2 z 2
Webmaster

Post #1

2008-10-08 18:38:31 (2 miesiące temu)

Webmaster

Mężczyzna

Administrator

Z nami od: 18-04-2003

Cytat:

2008-10-08 17:39:26, UKDarek napisał(a):
1. DLACZEGO ADMIN WYCIAL MOJEGO POSTA???

Nie uważam, żeby autorce postu chodziło o dyskusję o polskich i angielskich tablicach i znakach drogowych. Usunąłem nie tylko Twojego posta, ale tez parę innych nie na temat. Na tym właśnie polega moderacja...
Cuda się zdarzają. Potwierdzi to każdy programista.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

SiwyZmc

Post #2

2008-10-08 18:38:52 (2 miesiące temu)

SiwyZmc

Mężczyzna

Z nami od: 06-02-2008

z prostego pytania o instruktora nawiazala sie prawie walka o to kto jest lepszy z czego i kto ile jezdzil. pytanie proste dajcie dziewczynie proste odpowiedzi.
sam rowniez polecilbym Anglika za instruktora bo przygotuje Cie dokladnie tak jak beda oczekiwali na egzaminie ale wybor i pieniadze leza po stronie samych zainteresowanych.
Jedna wada jaka moze wyniknac z nauki od Anglika to to ze pozniej mozesz jezdzic jak reszta tych bezmozgich istot za kierownica samochodow....zero kultury jazdy i zero pomyslu na zachowania sie na drogach! Wpienia mnie jak jezdza...no ale...kazdy musi dojsc do tego jak sie sprawnie i bezpiecznie poruszac po drogach a przedewszystkim po autostradach.

Do góry stronyOffline

michal1985

Post #3

2008-10-08 20:09:31 (2 miesiące temu)

michal1985

Mężczyzna

Z nami od: 16-08-2008

DO kolegi UKDarek!
Dla Twojej informacji prawo jazdy mam 6 lat w tym 2 lat jezdze juz po UK na liczniku w tym 6 letnim czasie troszke ponad 150 tys km przejechane wiec jak na 6 lat wynik niezly nie uwazam zeby jezyk byl potrzebny chyba ze Ty jestes szczegolnym przypadkiem:)Jesli wspominasz o rowerze to musi byc ci on znany jako srodek lokomocji do pracy moze chcac mi ublizyc zacytowales kawlek swojego zycia :)Co do Twojej docinki o lekcje Polskigo to pisze tak jak mi wygodnie zeby bylo szybko i tyle to nie sprawdzian w podstawowce i glupie te twoje komentarze na czerwono szlaczki to byly w podstawowce:-P

[ Ostatnio edytowany przez: michal1985 08-10-2008 20:29 ]

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

UKDarek

Post #4

2008-10-08 21:35:41 (2 miesiące temu)

UKDarek

Mężczyzna

Moderator

Z nami od: 18-06-2006

OK. Nie bede sie z Toba licytowal na lata bo masz duzo za malo. Nie skomentuje reszty powyzszego postu. Koniec tematu i "bomba, kto nie zrozumial - ten trąba"... [cytat]

PS. a na czerwono to jest opcja dla Moda i nie mam wplywu na kolor. Mnie tez on drazni. Wyluzuj tez troche z tym obrazaniem.
Pozdrawiam
It is never too late to be, what you might have been

Do góry stronyOffline

E-mailNumer Skype

michal1985

Post #5

2008-10-09 17:49:55 (2 miesiące temu)

michal1985

Mężczyzna

Z nami od: 16-08-2008

widzisz dla Ciebie to malo a dla mnie to jest max jaki moge miec bo prawko posiadam od momentu jak tylko wiek mi na to pozwolil:-D tyle w temacie zreszta sam wiesz ze lata posiadania prawka nie maja sie nic do umiejetnosci bo znam ludzi ktorzy posadaja prawko duzo dluzej niz ja a jezdza gorzej i Ty tez pewnie takich znasz ktorzy maja kupe lat prawko a jezdza beznadziejnie;-)

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

wuwua

Post #6

2008-10-10 03:21:50 (2 miesiące temu)

wuwua

Mężczyzna

Z nami od: 31-12-2006

".zero kultury jazdy i zero pomysłu na zachowania się na drogach" - to fragment z poprzedniego postu. Ciekawe czy autor tego postu miał wątpliwą przyjemność kiedykolwiek jeździć po Polsce ?

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

malke

Post #7

2008-10-10 10:30:38 (2 miesiące temu)

malke

Kobieta

Z nami od: 26-06-2007

Cytat:

2008-10-10 03:21:50, wuwua napisał(a):
".zero kultury jazdy i zero pomysłu na zachowania się na drogach" - to fragment z poprzedniego postu. Ciekawe czy autor tego postu miał wątpliwą przyjemność kiedykolwiek jeździć po Polsce ?

wuwua absolutnie cie opieram to samo mialam napisac autorowi powyzszego tektu o "kulturze jazdy"Chyba nie jezdzil nigdy w Polsce.
Pozdrawiam

[ Ostatnio edytowany przez: malke 10-10-2008 10:31 ]

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony