Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Nottingham » poszukuje instruktora (pl.)

Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Nottingham" opiekują się: marcheweczka, UKDarek

Strona główna » Nottingham » poszukuje instruktora (pl.)

Nowy tematNowy post

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Autor (Odpowiedzi: 16)
wiktoria100

Post #1

2008-09-16 13:40:02 (3 miesiące temu)

wiktoria100

Kobieta

Z nami od: 09-09-2008

poszukuje polskiego instruktora prawa jazdy w Nottingham
czy ktos ma jakies info ????
prosze o pomoc :))))))))))))

[ Ostatnio edytowany przez: wiktoria100 16-09-2008 13:41 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

michal1985

Post #2

2008-10-04 21:35:13 (2 miesiące temu)

michal1985

Mężczyzna

Z nami od: 16-08-2008

tu masz nr.07905466207 nie znam imienia ale to ponoc polak ktory tu siedzi juz pare ladnych lat i prowadzi kurs na prawko:)

Uwaga moderatora: Polak (duze P) plizzz

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

dav1978

Post #3

2008-10-05 07:20:02 (2 miesiące temu)

dav1978

Mężczyzna

Z nami od: 29-09-2008

Ale pocisk, i to jeszcze mod, masakra...:)) proponuje przemianować Darka na admina :)
A co do pytania Wiktorii to nie polecam polskich instruktorów, poszukaj trochę na forum a zrozumiesz czemu... Pozdro

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

dzieckowemgle

Post #4

2008-10-05 07:40:10 (2 miesiące temu)

dzieckowemgle

Mężczyzna

Z nami od: 15-05-2008

w pelni popieram moderatora. a wedlug was to zapewne najlepiej wszystkopo polsku, podejrzewam ze nauka do teoretycznego tez nie wchodzi po angielsku w gre. powodzenia na przyszlosc, zwlaszcze przy objazdach, i dopisanych informacjach pod znakami, ktore sa slownie po angielsku. a porownywanie kraju zamieszkania do kraju, ktory przejezdza sie tranzytem jest z lekka nie namiejscu.
wystarczy poswiecic 30% wiecej czasu na nauke do prawa jezdy zeby przy tym nauczyc sie dosc sporo angielskiego. ale po co komu angielski, przeciez to tylko obowiazujacy jezyk angielski kraju, w ktorym mieszkamy.

Do góry stronyOffline

michal1985

Post #5

2008-10-05 09:49:21 (2 miesiące temu)

michal1985

Mężczyzna

Z nami od: 16-08-2008

nie nie wszystko po polsku ale jak dziewczyna sie pyta to odpowiada jak sie wie cos na temat lub milczy jak sie nic na ten temat nie wie a nie najezdza sie na osobe:)jesli chodzi o te tlumaczenie przy objazdach to sa banalne do odczytania jak i inne informacje na drodze napisane po angielsku bo sa to krotkie informacje zawierajace max 5 wyrazow a nie jakas lektora do ktorej trzeba znac super angielski.Czepiasz sie mojego porownania ale w niemczech czy jakims innym kraju jak bedzie pisac ze jest mgla czy deszcz i masz zwolnic to tokiem rozumowania moderatora sie niedomyslisz bo nieznasz jezyka?wszystko widac do okola co sie dzieje czy jest zwezenie drogi,mgla,deszcze,ograniczenie predkosci jesli masz z takim czyms problem to wspolczuje:( I takie pytanko jak sie niezna jezyka to juz tej osobie sie nic nienalezy ile tu jest osob ktore ma z jezykiem problem ale coz ta jest polska mentalnosc nieznasz jezyka to po co tu jestes.Wiele osob tu przyjezdza bez znajomosci jezyka ale bedac tutaj szybko sie lapie jezyk majac z nim na codzien stycznosc:)Pozdrawiam:-]

Uwaga moderatora: Niemczech, na co dzien Nie probuj myslec tokiem rozumowania Moderatora bo sie nie uda. Mod nawet we mgle widzi wszystko. ;) A ta "polska mentalnosc" to wlasnie taki srodek swiata i wszyscy musza sie do nas dostosowac? Najlepiej zeby znaki byly tu po polsku.

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

wiktoria100

Post #6

2008-10-05 10:44:41 (2 miesiące temu)

wiktoria100

Kobieta

Z nami od: 09-09-2008

michal1985 Dzieki !!!
i tylko o numer mi chodziło
nie prosiłam nikogo o ocenianie i komentarze
a tłumaczyć sie nikomu nie będę po co i dlaczego!!!!!
widze że na tym forum łącznię z moderatorem jest masa bardzo prostych....a...szkoda słów

michal1985 jeszcze raz dzięki :)))

Do góry stronyOffline

malke

Post #7

2008-10-05 11:24:03 (2 miesiące temu)

malke

Kobieta

Z nami od: 26-06-2007

wiktorio numer ktory wyzej podal ci kolega to numer do pana Staszka.Przejezdzilam z nim 30 godzin i owszem nauczyl mnie jezdzic ale pod ogromna presja,niezadowoleniem z jego strony itp.Dobry z niego instruktor ale jesli masz stalowe nerwy.Ja z lekcji jazd z nim wracalam do domu i plakalam.Zmienilam go na angileskiego i sympatycznego instruktora ktory jest cierpliwy i nie wydziera sie na mnie.Za dwa tyg.mam egzamin.A tobie zycze powodzenia.

[ Ostatnio edytowany przez: malke 05-10-2008 11:25 ]

Do góry stronyOffline

karjo1

Post #8

2008-10-05 11:50:41 (2 miesiące temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Akurat Darek ma racje, malo, ze podszlifujesz angielski, to jeszcze same zajecia moga wygladac bardziej sensownie.
Polscy uslugodawcy musza jeszcze duuuzo sie nauczyc z marketingu i podejscia do klienta i dopoki maja swiadomosc, ze ktos jest zdany na ich "wiedze", to masz taka sytuacje jak Malke (ktorej na szczescie udalo sie znalezc lepszy-tubylczy "zamiennik").

Do góry stronyOffline

LukasBaker

Post #9

2008-10-07 12:46:55 (2 miesiące temu)

LukasBaker

Mężczyzna

Z nami od: 20-07-2007

Witam,

Skorzystaj z usług jakiejś doświadczeonej szkoły jazdy np. BSM.
Jako instruktora weź Anglika + poproś jakiegoś znajomego jako tłumacza.

Egzamin teoretyczny możesz zdać po Polsku, na praktycznym możesz mieć tłumacza.

pozdrawiam i powodzenia

pozdro dla Łukasza, który to pewnie przeczyta :P
Lukas Baker Photography - odwiedz moje WWW

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

UKDarek

Post #10

2008-10-08 17:39:26 (2 miesiące temu)

UKDarek

Mężczyzna

Moderator

Z nami od: 18-06-2006

Witam wszystkich.
Nie przypuszczalem, ze moj post wywola taki efekt...

1. DLACZEGO ADMIN WYCIAL MOJEGO POSTA???

2. Wiktoria100 - nie mialem zamiaru Cie obrazac, była to tylko szczera opinia. Po odpowiedziach innych forumowiczow (np. Malke) powinnas zastanowic sie, czy potrzebny Tobie jest wlasnie polski instruktor i dlaczego.
Podtrzymuje moje zdanie dotyczace znajomosci jezyka w ruchu drogowym i nie bede dyskutowal dlaczego. Jak bedziesz kiedys moze jezdzila autem, a tym bardziej z rodzina to zrozumiesz jak wazne jest bezpieczenstwo i wiedza "o co w tym chodzi".
Nie mam prawa jazdy od wczoraj... Po UK tez sie troche najezdzilem.
PS. W Twoim poscie znalazly sie slowa "masa bardzo prostych..." - co masz na mysli?

dav1978 - piszesz o jakiejs masakrze... a potem i tak nie polecasz polskich instruktorow...

michal1985 - jak dlugo masz prawo jazdy? Jezdziles troche po UK, czy moze tylko rowerem do pracy?... Twoja opinia jest troche dziwna.

Wszystkim Wam zycze powodzenia na drogach...
A niektorym przydalyby sie lekcje jezyka polskiego oprocz angielskiego.

Pozdrawiam i troche luzu...
;-)
It is never too late to be, what you might have been

Do góry stronyOffline

E-mailNumer Skype

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony