MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Pobicie w Nottingham na hyson green...

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

monianotts

Post #1 Ocena: 0

2008-07-30 15:17:18 (17 lat temu)

monianotts

Kobieta

Z nami od: 30-07-2007

Popieram Malke- nie ma to jak Polacy,
Remik-nie jestes pierwszy ani ostatni ktorego plicja po prostu zlala, sama pomagalam skladac skargi na policji, w koncu musza zaczac reagowac... nie odpuszczaj;-)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Remik135

Post #2 Ocena: 0

2008-07-30 17:34:09 (17 lat temu)

Remik135

Mężczyzna

Z nami od: 28-07-2008

witajcie ,dzisiaj po południu moj sąsiad anglik jeszcze raz zadzwonił na policje co dalej w naszej sprawie i dostał numer telefonu gdzie mamy zadzownic ,wiec zadzwonilismy i co?.....pani policjankta zdziwiona pyta czy nie moglibysmy przyjsc jeszcze raz na policje i wszystko opowiedziec wiec jej tłumaczymy ze juz bylismy i wiecej nie bedziemy jezdzic ,teraz niech policja do nas przyjedzie bo tak tego nie zostawimy,wiec pani policjantka ponownie wzieła nasz numer telefonu i adres powiedziała ze sie skontują spytaliśmy kiedy i czy na pewno!po upływie 1 godziny zadzwonił do nas telefon i .............Pan sierżant sie pyta o co wogóle nam chodzi i co my oczekujemy ,normalnie jestem w szoku!!!!!!wiec juz sie miarka przebrała i powiedzieliśmy ze jeżeli oni tego nie załatwia i nie zostana ukarani tamci kurdowie to oprocz nich ,policja tez bedzie odpowiadac za swoje zachowanie,i ze pojdziemy z ta sprawą do prasy!!!!!

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2008-07-30 18:46:31 (17 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

LukasBaker

Post #4 Ocena: 0

2008-07-31 13:02:37 (17 lat temu)

LukasBaker

Mężczyzna

Z nami od: 20-07-2007

Witam,

Jako że prowadzę forum dla mieszkańców Nottingham, mam kontakt z różnymi organizacjami. Zgłosiła się do nas przedstawicielka Policji , która oferuje swoją pomoc.
Nie mogę obiecać, że kontaktując się z nią załatwisz sprawę, ale być może doradzi Ci coś lub podpowie do których drzwi warto zapukać.

Lisa Crouch, która jest Diversity Officer for the City
Division of Nottinghamshire Police

tel. : 07525 989345

lub email :

lisa.crouch@nottinghamshire.pnn.police.uk

pozdrawiam

lukasz

Lukas Baker Photography - odwiedz moje WWW

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

Remik135

Post #5 Ocena: 0

2008-07-31 23:32:41 (17 lat temu)

Remik135

Mężczyzna

Z nami od: 28-07-2008

Dziekuje wszystkim za odpowiedzi ,oczywiście zadzwonie do Pani z policji i skorzystam z jej pomocy,ponieważ widze że policja chce mnie ewidentnie "olać",napisze jak dalej sprawa sie potoczyła,pozdrawiam !Remik

[ Ostatnio edytowany przez: Remik135 31-07-2008 23:38 ]

Do góry stronyOffline

agnies_zka

Post #6 Ocena: 0

2011-07-24 18:33:52 (14 lat temu)

agnies_zka

Kobieta

Z nami od: 24-07-2011

Mieszkam od niedawna na hyson green i tez czesto chodze tam do polskich sklepow zakupy i codziennie stoi banda chlopakow nie wiem jaka to narodowosc olewam ich totalnie a moj wyraz twarzy napewno ich nie zacheca a polki ktore daja dupy za piwo to niestety fakt nie wiem czemu tak jest moze dlatego ze polska ogolnie to druga Afryka:((

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,