MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Przeklucie nosa,pepka,brwi itp. piercing w nottingham

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 4 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

Str 4 z 7

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

bloby00

Post #1 Ocena: 0

2008-06-21 22:19:25 (17 lat temu)

bloby00

Mężczyzna

Z nami od: 23-01-2008

Cytat:

2008-06-21 21:01:55, ciesza napisał(a):
Blooby, a ja jako posiadaczka zelastwa sie z Toba zgodze, bo wlasnie w ramach dowartosciowania sie takie sobie zafundowalam :-]
Podnioslam sobie samoocene zarowno kolczykiem jak i tatuazem:-]
Chyba nie musze dodawac, ze czuje sie atrakcyjniejsza:-]

No to fajnie, ze sie zgadzamy ;-):-]:-]:-]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

konto usunięte

Post #2 Ocena: 0

2008-06-21 22:43:55 (17 lat temu)

konto usunięte

Konto usunięte

Ja,kolczyk w pępku miałam jeszcze jako nastolatka (w podstawówce).
Któregoś wakacyjnego wieczora ,wpadłam na pomysł ozdobienia swojego pępka i ową zachcianke wykonałam sama :-P
Naostrzyłam kolczyk-wkrętke na szpic...pilnikiem do paznokci,spurytus salicynowy na oczyszczenie skóry,zaciśnięte zęby no i pyk...pępek "ozdobiony" :-D
Oczywiście w przeciągu paru dni, pojawiło się kilka chętnych koleżanek ...ale one już chciały ze "znieczuleniem";-) no i ... miały-w tym celu bardzo użyteczne okazały się plasterki zamrożonego ziemniaka :-]
Ja w roli "kosmetyczki" oczywiście...:-P To były czasy...;-)
Kolczyk nosiłam przez 6 m-cy ...ale ze względu na niewygode (przy noszeniu jeansów) został zdjęty.
A i tatuaż też jest...ale jego się już zdjąć nie da :-(
Żegnam Was już czas... "Dojrzałość polega między innymi na tym, że przestajemy czekać na cudzą akceptację naszego postępowania i odczuwać lęk przed czyimiś sądami"...THE END

Do góry stronyOffline

bloby00

Post #3 Ocena: 0

2008-06-21 22:57:04 (17 lat temu)

bloby00

Mężczyzna

Cytat:

2008-06-21 22:43:55, kameleonka2007 napisał(a):
A i tatuaż też jest...ale jego się już zdjąć nie da :-(

Taaaaa.... no, ale zawsze mozna "jakos" usunac - jeden z powodow, zreszta, tatuaze kojarza mi sie z wiezieniem :-o

Do góry stronyOffline

konto usunięte

Post #4 Ocena: 0

2008-06-21 23:02:20 (17 lat temu)

konto usunięte

Konto usunięte

Hmmm...z więzieniem-może i tak (sprawa indywidualna).
Ja zawsze będę kojarzyła z nieprzemyślaną "zachcianką" i majowym dniem sprzed lat...za każdym razem kiedy patrze na swoją kostke u nogi...
:-(
Żegnam Was już czas... "Dojrzałość polega między innymi na tym, że przestajemy czekać na cudzą akceptację naszego postępowania i odczuwać lęk przed czyimiś sądami"...THE END

Do góry stronyOffline

konto usunięte

Post #5 Ocena: 0

2008-06-21 23:07:52 (17 lat temu)

konto usunięte

Konto usunięte

A co do usunięcia -nie mówie nie...już kiedyś się pytałam lekarzy.
Ale to nie takie HOP no i cena...jest kilkukrotnie większa od tego "trwałego rysunku";-)
Poki się jest "młodym" to jakoś ujdzie i się nie myśli o konsekwencjach takich ozdóbek ale z czasem...mądrość przychodzi-po fakcie niestety:-(

Do góry stronyOffline

bloby00

Post #6 Ocena: 0

2008-06-21 23:16:09 (17 lat temu)

bloby00

Mężczyzna

Cytat:

2008-06-21 23:07:52, kameleonka2007 napisał(a):
Poki się jest "młodym" to jakoś ujdzie i się nie myśli o konsekwencjach takich ozdóbek ale z czasem...mądrość przychodzi-po fakcie niestety:-(

Kurcze, fajnie, ze sie przyznajesz do "bledu", bo zazwyczaj u ludzi to jest to obrzucanie miesem, czy tez skromne "odwal sie, moje cialo, moja sprawa" (chociaz, nie przypominam sobie wiele takich uwag z mojej strony, bo faktycznie to kogos sprawa wiec sie staram nie wtracac).

P.S. Wyobraz sobie teraz wyglad tatuazu w wieku "zaawansowanym" :-] Znowu tez jak patrze na kogos kolczyk to od razu narzuca mi sie obraz brutalnego wyrwania (przez przypadek) takowego... a fuj ;-) Nie mowiac o okropnym ropieniu itp :-o

Do góry stronyOffline

xgacekx

Post #7 Ocena: 0

2008-06-22 22:35:25 (17 lat temu)

xgacekx

Mężczyzna

Z nami od: 15-06-2008

tatuaz i wiezienie.
widac ze polacy. kurde. siedzimy w angli. tatuaz stal sie czescia popkultury, jest sztuka. tego sie nie robi juz przy uzyciu struny i silniczka. chyba ze sie jest naprawde osoba ktora podchodzi do tatuazu, zrobie bo bedzie lans i ktorej jest szkoda na niego wydac wiecej pieniedzy. 100Ł? o nie, wole kupic buty.pojde do kolegi, zrobi za 20 i tez bedzie fajnie.
ja brne w tatuaze, kiedys bedzie bodysuit mam nadzieje. nie zaluje. nie przeszkadza mi w zaden sposob to ze mam duzo barwnika pod skora.
tylko w rozmowach z polakami sie odczuwa to ze to cos zlego i ze to jest na cale zycie. no i dobrze. za 40 lat nie bedzie ladnie wygladac, a czy nie wytatuowany kawalek skory bedzie ladniejszy?
przynajmniej bede mial pamiatki z roznych miejsc w ktorych bylem, w ktorych sie tatuowalem, cialo bedzie jak album. liczne wspomnienia, i tyle.
takie jest moje podejscie bo to moja pasja.
vegan straight edge

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

bloby00

Post #8 Ocena: 0

2008-06-22 22:47:45 (17 lat temu)

bloby00

Mężczyzna

Cytat:

2008-06-22 22:35:25, xgacekx napisał(a):
tatuaz i wiezienie.
widac ze polacy. kurde. siedzimy w angli. tatuaz stal sie czescia popkultury, jest sztuka. tego sie nie robi juz przy uzyciu struny i silniczka. chyba ze sie jest naprawde osoba ktora podchodzi do tatuazu, zrobie bo bedzie lans i ktorej jest szkoda na niego wydac wiecej pieniedzy. 100Ł? o nie, wole kupic buty.pojde do kolegi, zrobi za 20 i tez bedzie fajnie.
ja brne w tatuaze, kiedys bedzie bodysuit mam nadzieje. nie zaluje. nie przeszkadza mi w zaden sposob to ze mam duzo barwnika pod skora.
tylko w rozmowach z polakami sie odczuwa to ze to cos zlego i ze to jest na cale zycie. no i dobrze. za 40 lat nie bedzie ladnie wygladac, a czy nie wytatuowany kawalek skory bedzie ladniejszy?
przynajmniej bede mial pamiatki z roznych miejsc w ktorych bylem, w ktorych sie tatuowalem, cialo bedzie jak album. liczne wspomnienia, i tyle.
takie jest moje podejscie bo to moja pasja.

Taaaa, wszyscy ci co maja tatuaze zrobili to bo sa artystami <lol> :-o Zwlaszcza tacy np Anglicy z najnizszej grupy spolecznej, co siedza w councilach na benefitach....

Niewytatuowana skora na pewno za 40 lat bedzie ladniej wygladac niz z tatuazem, bo skora ci sie zmarszczy i zamiast np fajnego smoka, bedzie jedna wielka plama :-o

Jak ja chcialbym sie zajac sztuka to bym kupil na poczatek szkicownik i zestaw olowkow.....

P.S. Ehm, ehm, mamy 21 wiek, zdjecia mozna robic juz nawet komorkami..... no, chyba, ze ktos woli swoje cialo :-]

Do góry stronyOffline

czytelnik1

Post #9 Ocena: 0

2008-06-22 22:57:20 (17 lat temu)

czytelnik1

Z nami od: 12-06-2007

Ja kocham moje tatuaze!!!! One sa czescia mnie, tego kim jestem i jaka jestem!!!! To jest cos bardzo osobistego. Pierwszy tatuaz robilam 13 lat temu i nigdy nie powiedzialam sobie - ale bylas glupia, drugi mam od miesiaca. Najsmieszniejsze jest to, ze bylam w studio z kims, kto chcial sobie zrobic swoj pierwszy tatuaz w zyciu i co, i to ja wyszlam z nowym pieknym wzorem w ktorym zakochalam sie od pierwszego wejrzenia :D. Nie wiem czy wiecie ale tatuaze powinno sie poprawiac co jakis czas, wiec czy bede stara czy nie i tak bedzie ladnie wygladal. Tydzien temu zdecydowalam sie na kolczyk w jezyku i to byla rowniez trafna decyzja. Uwielbiam go :D. Nie oceniajcie ludzi bo maja tatuaz, ja wygladam calkiem normalnie i czasami moi znajomi sa zdziwieni tym ze mam wzorki :-]a ja je kocham :D

Do góry stronyOffline

ex-rak

Post #10 Ocena: 0

2008-06-22 23:05:02 (17 lat temu)

ex-rak

Mężczyzna

Z nami od: 25-03-2007

Cytat:

2008-06-21 23:07:52, kameleonka2007 napisał(a):
A co do usunięcia -nie mówie nie...już kiedyś się pytałam lekarzy.
Ale to nie takie HOP no i cena...jest kilkukrotnie większa od tego "trwałego rysunku";-)

slyszalem, ze amputacje powyzej kolana mozna tanio sobie zrobic...:-]...to tez zawsze jakies okaleczenie...:-]

Do góry stronyOffline

Strona 4 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,