Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Nottingham » poszukuje pracy

Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Nottingham" opiekują się: marcheweczka, UKDarek

Strona główna » Nottingham » poszukuje pracy

Nowy tematNowy post

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Autor Strona: 3 z 3
Nenna1

Post #1

2008-06-07 00:32:05 (6 miesięcy temu)

Nenna1

Kobieta

Z nami od: 22-05-2007

Hmm..jak ja czytalam ze zrozumieniem to Ty pewnie dopiero mowic sie uczylas ;-)
Powiedz mi co Twoj post wnosi nowego do tematu?/oprocz,oczywiscie osobistej ,filozoficznej checi uzdrawiania swiata/.
Proponuje wrocic do 1 strony i poczytac jaki jest temat tego watku.
...Jak latwo zapomniec,przekreslic swoj czas.. Jak latwo - w milczeniu pochylic twarz.. "

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Rrrr

Post #2

2008-06-07 01:03:11 (6 miesięcy temu)

Rrrr

Kobieta

Z nami od: 04-07-2005

jaaa? uzdrawiac swiat? nigdy w zyciu :-]
moj egoizm by mi na to nie pozwolil.

Do góry stronyOffline

paposki19

Post #3

2008-06-07 02:04:55 (6 miesięcy temu)

paposki19

Mężczyzna

Z nami od: 19-11-2007

Jeśli mogę,na spokojnie...Zawsze jest dobro i zło.Lepiej spojrzeć na świat mając do wyboru dwie wersje?!Tak na otrzeżwienie-i wysnuć wnioski.To chyba najlepszy sposób na podejmowanie decyzji.To luksus.Nie popełniamy błędów innych ludzi.:-D
Człowiek bywa piękny i młody,hmmm-do czasu.

Do góry stronyOffline

Numer Skype

Nenna1

Post #4

2008-06-07 09:12:18 (6 miesięcy temu)

Nenna1

Kobieta

Ja to wszystko rozumiem i sadze,ze Jagoda tez sobie z tego zdaje sprawe.Ale chodzi o konkretna pomoc-tu i teraz ...a nie "gdybanie"...bo gdyby znala jezyk,gdyby byla mlodsza,gdyby w Polsce bylo lepiej...co to teraz daje?
To jakby krzyczec do tonacego,wolajacego o ratunek-"Po cos tam wchodzil?"Albo dziewczynie w ciazy robic wyklad na temat wstrzemiezliwosci i antykoncepcji. Ma to sens w tym momencie?
Dlatego ja staram sie pomoc a nie oceniac.Taka jest roznica.

PS...Rrrr nie myl egozimu z ignorancja...przy tym pierwszym trzeba jednak myslec!;-)
...Jak latwo zapomniec,przekreslic swoj czas.. Jak latwo - w milczeniu pochylic twarz.. "

Do góry stronyOffline

jagodanotts

Post #5

2008-06-07 11:45:12 (6 miesięcy temu)

jagodanotts

Kobieta

Z nami od: 04-06-2008

nie sadzilam,ze rozpetam taka dyskusje....najwazniejsze,ze sa ludzie zyczliwi, pomocni i podtrzymujacy na duchu,Dziekuje.
Jezyka ucze sie....za rada zyczliwych zapisalam sie do agencji,gdzie nieznajomosc jezyka nie jest zadna przeszkoda...jestem dobrej mysli,
Kochani.....ludzi ,ktorzy tu pisza ,prosza o pomoc to naprawde sa w tym czasie w trudnej sytuacji,,,,,nie krytykujcie ich,nie dolujcie a w miare mozliwosci sluzcie dobra rada ,wsparciem i pomoca....Niech kazdy przypomni sobie swoje tu poczatki...trudno bylo prawda? innym teraz jest trudno!!!!
serdecznie dziekuje za pomoc i zyczliwosc, Zycze powodzenia.

Do góry stronyOffline

Nenna1

Post #6

2008-06-07 12:13:05 (6 miesięcy temu)

Nenna1

Kobieta

Ciesze sie Jagoda,ze zaczyna sie wszystko powoli ukladac..Badz dobrej mysli a wszystko bedzie dobrze :-D
O jedno Cie tylko chce prosic....nie zmieniaj sie ,tak jak Ci , ktorzy juz nie pamietaja swoich trudnych poczatkow.Pamietaj - zawsze ktos moze potrzebowac Twojej pomocy,rady...dzieki takim ludziom jak my,wielu ludzi nie zwatpi w swoje sily i mozliwosci.Kazdemy trzeba dac iskierke nadziei w tych ,jakze ciezkich czasach.
Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz zycze wszystkiego dobrego Nenna1

Do góry stronyOffline

jagodanotts

Post #7

2008-06-07 21:34:29 (6 miesięcy temu)

jagodanotts

Kobieta

Z nami od: 04-06-2008

Nenna1,bardzo serdecznie dziekuje Tobie za piekne slowa,Oby bylo wiecej takich jak Ty, czy tez malka85, ludzi na forum.Ja takze zawsze sluzylam pomoca i rada,nikomu nie odmowilam pomocy i tak juz pozostanie.Dziekuje,pozdrawiam i zycze wiele,wiele dobrego,jagoda:-)

Do góry stronyOffline

pozazasiegiem

Post #8

2008-07-03 19:57:12 (5 miesięcy temu)

pozazasiegiem

Z nami od: 05-02-2008

Witam,
Jagodo jeśli nadal szukasz pracy w nottingham może bede mogła ci pomóc napisz na meila pozazasiegiem@onet.eu
Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

pozazasiegiem

Post #9

2008-07-03 20:11:33 (5 miesięcy temu)

pozazasiegiem

Z nami od: 05-02-2008

Pozatym , dziwi mnie zachowanie niektórych osób na tym forum. Fakt język jest ważny, ale mozna się go nauczyć , a najszybciej mieszkając i żyjac wśród anglików. Jak każdy wie nie mówia oni książkowym językiem angielskim i jestem pewna, że każdy z was miał choć razy sytuacje gdzie w rozmowie czegoś nie mógł zrozumieć, więc skąd takie podejście?? Wydaje mi się że niektórzy z was maja troszeczkę za wysokie mniemnanie o sobie. Nie wiem w czym jesteście lepsi ?? Znam osobę, która jest nauczycielką angielskiego, a okazała się tu gorszym pracowanikiem od osoby słabo mówiącej po angielsku .To że ktoś umie mówić nie oznacza ze umie pracować ,więc jest trochę więcej rzeczy, które bierze się pod uwage.A co do tych którzy przyjechali nie znali jezyka i im się nie udało zastanówcie się czy aby własnie taka chęć pomocy jaka niekórzy tu okazali nie przyczyniła sie do tego. A pomagać należy bo nikt z nas nie wie czy kiedyś on sam nie będzie potrzebował pomocy.

Do góry stronyOffline

jola_ooo

Post #10

2008-07-03 23:44:34 (5 miesięcy temu)

jola_ooo

Kobieta

Z nami od: 07-06-2008

Czy to aby nie jest miejsce w którym szuka sie wsparcia i porad?? Osoba zdaje się wykorzystuje każdą możliwość aby znaleźć pracę i ludzi którzy mogliby jej w tym pomóc. A Ci z Was którzy uciekają sie wyłącznie do bezpodstawnego negowania czyichś opinii, działań, czy też umiejętności takich siakich czy językowych obnażają sie ze swych własnych słabości. Nie wiem jakie przesłanki Wami rządzą aby czuć się kimś lepszym ale na pewno to nie jest znajomość języka angielskiego.

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony