Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Nottingham » Pan pod Asda.

Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Nottingham" opiekują się: marcheweczka, UKDarek

Strona główna » Nottingham » Pan pod Asda.

Nowy tematNowy post

Autor (Odpowiedzi: 5)
malke

Post #1

2008-05-18 15:22:27 (6 miesięcy temu)

malke

Kobieta

Z nami od: 26-06-2007

Wsiadałam ostatnio z mężem do samochodu pod Asda.Podchodzi facet z daleka widać że na porządnym kacu.
-Witajcie rodacy jak miło spotkac swojego-mówi
-Witamy w czym możemy pomóc?Odzywam się do pana,który stoi tak blisko mnie że od samego oddechu można się przewrócić.
Pan widac odrazu,że za kołnierz nie wylewa,hoć oczywiście nie oceniam po pozorach:)
-Jest sprawa.Potrzebuje funta poratujcie rodaka,bo kac jest i z kumplem na cajdra zbieramy.Mówi Pan patrząc mi w oczy.
Już sięgam po portfel,bo mam taką duszyczke że każdemu kto prosi zawsze wrzuce pare groszy,choć nie powinnam absolutnie w tej konkretnej sytułacji.Na co mąż zdaje się że przejżał Pana na wylot i duszuczke ma troche silniejszą i mówi.
-Panie Pan się wejzmie do roboty,bo my tu ciężko pracujemy a na alkohol nie dam.
Pan widać było że kaca miał giganta,bo odpuścic nie chciał.
Prosiłi prosił i o mało nie pozwolił by nam wsiąść do samochodu.Pojechaliśmy w koncu a Pan pewnie szukał innych naiwniaków.
Najgorsze w tej historii jest to że Pan zatracił godność w kraju do którego przyjechał po lepsze życie.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

ewamik

Post #2

2008-05-18 16:21:17 (6 miesięcy temu)

ewamik

Kobieta

Z nami od: 30-10-2007

Polska.Kaufland.Wychodzimy ze sklepu z mężem i wózkiemz zakupami.Podchodzi do nas pani i prosi nas o drobne na jedzenie.W domu ma dzieci,głodne,sama bez pracy.Czuc od niej alkohol,może taka wczorajsza była ta pani.Prosi mnie o ta złotówkę z wózka,na chleb.
Ludzie patrzą na mnie,a ja nie wiem co zrobić.Biorę ta panią do sklepu i mówię jej by poszła po chleb,nawet dwa,a ja poczekam przy kasie i zapłace.Ona odchodzi,klnie pod nosem.Po chwili wraca z chlebem,czytam z jej ust jak szepcze-k...rwa jedna.Mówie pani kasjerce,ż eja zapłace.Rachunek 1,30zł.Daję 1,50 i mówie -reszta dla Pani. Ide do samochodu z czystym sumieniem,wsiadam.Ogladam się za siebie,co tez ta pani zrobi.Ona czeka aż odjedziemy,wrzuca cały chleb do kosza i podchodzi do następnego klienta z pełnym wózkiem

Do góry stronyOffline

bloby00

Post #3

2008-05-18 16:39:52 (6 miesięcy temu)

bloby00

Mężczyzna

Z nami od: 23-01-2008

Tankuje paliwo na stacji. Pozny wieczor. Podchodzi mloda Angielka i mowi, ze jej brakuje na bilet autobusowy i to jakies kilka funtow :-o Dalem jej wtedy chyba funciaka, bo nie wiedzialem, czy przypadkiem zza rogu jej koledzy nie wyskocza :-(

Dzien, wychodze z poczty. Koles (ciapatowaty) zagaduje, ze brakuje mu na autobus. Ja mu odpowiadam: "Ty koles, przeciez juz mnie raz zaczepiales".... "cos tam pod nosem gada i idzie dalej". Podobna sytuacja, znowu on idzie, chyba mnie skojarzyl, bo poszedl dalej. (ani razu mu nic nie dalem, bo widac, ze lump nie zbiera na jedzenie na pewno). :-|
My name's Bloby.... just Bloby :)

Do góry stronyOffline

LukasBaker

Post #4

2008-05-18 19:46:26 (6 miesięcy temu)

LukasBaker

Mężczyzna

Z nami od: 20-07-2007

" nie chomikuj, nie noraj...podziel się z tym co nic nie jadł od wczoraj..." Rysiu Peja.
Lukas Baker Photography - odwiedz moje WWW

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

malke

Post #5

2008-05-18 21:46:22 (6 miesięcy temu)

malke

Kobieta

Z nami od: 26-06-2007

Chyba nie pił od wczoraj....

Do góry stronyOffline