Forum dyskusyjne

Nottingham » przeprowadzka z uk do pl

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Nottingham" opiekują się: Redakcja, UKDarek

Strona główna » Nottingham » przeprowadzka z uk do pl

Nowy tematNowy post

Autor (Odpowiedzi: 8)
malka85

Post #1

2008-04-16 09:42:29 (5 miesięcy temu)

malka85

Kobieta

Z nami od: 09-02-2008

kochani czy przewozil cos ktos z wasjakas firma transportowa do pl?mozecie jakies polecic?i jakie sa koszta przesylania paczek do kraju i czy to bezpieczne????
mysle o przewozie np tv zamrazarki garow ubran itp...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

magba

Post #2

2008-04-16 10:30:33 (5 miesięcy temu)

magba

Kobieta

Z nami od: 27-06-2007

Dobrze sprawdz firmę , niektóre firmy oszukują -pisze że np. po 1funcie 1 kg i to wszystko. A ja musiałam jeszcze dopłacić za niby opakowanie( sama pakowałam ) , benzynę i usługę :-Y a o tym wcale nie wspominali jak pytałam ile total :-Y

Powodzonka życze
;-)
Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Flames

Post #3

2008-04-16 20:38:07 (5 miesięcy temu)

Flames

Mężczyzna

Z nami od: 31-07-2007

jesli jestes zainteresowana to mogo Ci podac namiar do znajomego, mysle ze byłby zainteresowany-posiada busa,
co nas nie zabije to nas wzmocni

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

UKDarek

Post #4

2008-04-17 20:54:05 (5 miesięcy temu)

UKDarek

Mężczyzna

Moderator

Z nami od: 18-06-2006

Moi znajomi Anglicy przeprowadzali sie do Polski (...tak, tak...) z firma z Poznania. Bardzo profesjonalnie, opakowania (kartony, folie, etc) i rzetelnie. Co do kosztow to niewiele moge powiedziec. Postaram sie znalezc namiary na te firme. Mozesz tez poszukac w sieci.
Pozdrawiam

PS. Znudzilo Ci sie na wyspie?
It is never too late to be, what you might have been

Do góry stronyOffline

E-mailNumer Skype

malka85

Post #5

2008-04-19 19:54:53 (5 miesięcy temu)

malka85

Kobieta

dzieki za odp.hmmm czy mi sie znudzilo...niestety realia zmuszaja mnie do myslenia o powrocie....prawie starcilam prace:(agencja dla ktorej pracuje od 2 lat nagle gdy wracam z urlopu mowi mi ze nie ma dla mnie pracy!!!!.....szukalam czegos nowego...ale wszedzie pracana jakis czas no wiec mysle by wracac do kraju i zaczac ukladac sobie zycie...bo tutaj go jakos nie widze:(

Do góry stronyOffline

ironiqus

Post #6

2008-04-19 20:11:08 (5 miesięcy temu)

ironiqus

Mężczyzna

Z nami od: 30-10-2007

Nie wiem, co chesz do Polski zabierac. Jezeli wszystko zmiesci sie w pudlach, to mozesz wybrac kilka polskich firm przewozowych - ceny sa zblizone, a przy wiekszym frachcie, pewnie mozna negocjowac cene. Jednak sama musisz sobie wszystko zapakowac, a jak cos ulegnie uszkodzeniu, to z Twojej winy.
Mozesz rowniez wybrac profesjonalna firme od przeprowadzek, wtedy tylko przyklejasz stickery, to i tamto jest do zabrania z cala zawartoscia (zalezy tez od firmy). Firma pakuje i zabezpiecza przed uszkodzeniami, Ciebie nic nie interesuje. Jak cos sie uszkodzi, firma zaplaci.
Anwjnżavrwfmr j żlpvh gb: qboel uhzbe v pmlfgr znwgxv - erfmgn gb pu. ;)

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

marta75

Post #7

2008-04-19 21:21:48 (5 miesięcy temu)

marta75

Kobieta

Z nami od: 09-11-2007

mysle ze przesylanie paczkami wiekszego dobytku nie bardzo sie oplaci. lepiej wynajac jeden solidny kurs - pelno jest takich firm. chocby w coolturze sie ciagle oglaszaja.
ja przesylalam paczkami rzeczy z polski do uk i naprawde nie wychodzi to zbyt tanio.
co mnie nie zabije to mnie wzmocni...

Do góry stronyOffline

anielka

Post #8

2008-04-19 21:31:28 (5 miesięcy temu)

anielka

Kobieta

Z nami od: 13-08-2007

Moj znajomy wracal w grudniu do pl i zabieral ze soba sporo rzeczy(wlasciwie caly dobytek bez mebli plus duuuzy tv).Zabierali to od niego busem.Nie pamietam ile placil i czy firma solidna ale zaraz do niego napisze i jak bede juz cos wiedziala to dam znac.

Do góry stronyOffline

malka85

Post #9

2008-04-20 11:02:07 (5 miesięcy temu)

malka85

Kobieta

dzikei kochani czekam na szczegoly!!!

Do góry stronyOffline