mam mechanika który wszytko robi szybko, nie za drogo i DOKŁADNIE.
Bo właśnie najczęstszej problemem jest DOKŁADNOŚĆ i SOLIDNOŚĆ natomiast cena ... ja tam wole polakowi dać te 50 funtów, niż kurdom 25 dlaczego? bo cena podejrzanie niska, coś nie teges, bo trwa jedna trochę zdjęcie koła rozkręcenie wszystkiego zbicie łożyska, wyczyszczenie i założenie tego wszystkiego, dobrze jest też zdiagnozować i dokonać konserwacji wszystkiego w koło robionego miejsca, czas pracy pewnie z 3 godziny, jak pójdzie gładko, a jak zapieczony? a jak okaże się że poleciało coś jeszcze a oni po taniosci zapaporają i wypchają ci samochód z garażu?
Podobna jest sytuacja z rozrządem, wiemy że jeżeli ten zestaw się zepsuje to silnik do remontu, dlatego wymienia się go puki dobry, właśnie ci tani, by oszczędzić na czasie wymieniają same paski, bez rolek, tak jest szybciej, ale czy to dobre dla twojej kieszeni???
Owszem dla pracownika 25 za 3 godziny pracy to nieźle, ale nie dla kogoś kto musi zapłacić wszystkie koszty prowadzenia firmy.
Wiesz jak używasz samochodu od czasu do czasu i nie jest wiele wart to możesz jeździć do magików, ale jak szanujesz swoj samochód to tylko sprawdzony i polecony warsztat.
Jak ktoś chce dobry warsztat to mam adres, facet nigdzie się nie reklamuje, a okoliczne 3 ulice są zastawione samochodami klientów.
Z mojej praktyki, Ja również co najmniej raz a bywa że dwa razy w miesiącu jadę do klientów i poprawiam po magikach, bywa że taki był rano, a ja po nich poprawiam wieczorem, zabawne jak klienci robią zdjęcia i psioczą że tamci muszą oddać im pieniądze