| Autor |
(Odpowiedzi: 32) |
| artlyb |
Post #1 2008-01-20 19:27 (6 miesięcy temu) |
Z nami od: 20-01-2008 |
Witam
szukam chetnych do gry w kosza.......plan jest taki ze wynajmujemy sale gimnastyczna w nottingham raz, dwa razy w tygodniu i gramy......jak sie ogramy to dolaczamy do lokalnej ligi - bylem, widzialem - poziom maja smieszny......
chetni prosze o zglaszenie sie w tym watku lub na mojego maila: artlyb@wp.pl
wiek bez ograniczen.....jak ktos gral w kosza a teraz ma 30 czy wiecej lat to moze chcialby sobie pobiegac i pograc rekreacyjnie i dla zdrowia oraz pokazac ze polscy amatorzy sa lepsi od angielskich amatorow
orientacyjny koszt to 5L przy 10-12 osobach
|
|

|
 |
|
| ex-rak |
Post #2 2008-01-22 22:07 (6 miesięcy temu) |
Z nami od: 25-03-2007 Skąd: West Bridgford |
A gdzie zamierzacie grac?
|
|

|
 |
|
| artlyb |
Post #3 2008-01-23 03:39 (6 miesięcy temu) |
jest sporo miejsc do wyboru......kilka hal sportowych, sale na uniwersytetach czy nawet sale w szkolach, jesli pytasz o treningi.....jesli chodzi o ewentualna pozniejsza gre w lokalnej lidze to jestem w kontakcie z anglikami zaangazowanymi w jej dzialalnosc i nie ma problemu zeby sie dogadac co do jednej sal w ktorej graja inne zespoly.
na razie zbieram deklaracje chetnych, no i oczywiscie wybor sali i jej lokalizacji takze postaram sie dostosowac do togo gdzie najwiecej osob mialoby najblizej, chociaz nottingam nie jest zbyt rozwlekle wiec nawet pozbierac graczy w dwa samochody nie powinno byc problemem.
|
|

|
 |
|
| mag2k3 |
Post #4 2008-01-23 21:58 (6 miesięcy temu) |
Z nami od: 29-10-2007 |
Witam kolegę cóż ogólnie był bym chętny trochę pograć.
Nie jestem co prawda gwiazdą ale zdarzyło mi się kilka razy w to coś grać :)
Jak by co wyślę ci zaraz meila tylko nie wiem czy znajdziesz tyle osób aby zebrać się i wynająć halę.
Zastanawia mnie jeszcze jedno bo jestem tu jakieś 4 miesiące i nie widziałem ŻADNEGO kosza czy tu streetball nie istnieje?
Może ty coś na ten temat wiesz.
Tak żeby choć można było porzucać w obręcz, bo raz czy dwa w tygodniu to trochę mało jest, przynajmniej dla mnie.
|
|

|
 |
|
| ex-rak |
Post #5 2008-01-23 22:15 (6 miesięcy temu) |
Dajcie znac jak cos wykombinujecie.
Mi ciezko bedzie jeszcze koszykowke wcisnac do harmonogramu, ale moze od czasu do czasu, gdy pomyslne wiatry beda sprzyjac...., to moze dolaczylbym.
Dla was mala strata z powodu moich niskich umiejetnosci technicznych, zaawansowanego wieku i slabej kondycji...
|
|

|
 |
|
| mag2k3 |
Post #6 2008-01-23 22:29 (6 miesięcy temu) |
Cytat:
2008-01-23 22:15, ex-rak napisał(a):
Dajcie znac jak cos wykombinujecie.
Mi ciezko bedzie jeszcze koszykowke wcisnac do harmonogramu, ale moze od czasu do czasu, gdy pomyslne wiatry beda sprzyjac...., to moze dolaczylbym.
Dla was mala strata z powodu moich niskich umiejetnosci technicznych, zaawansowanego wieku i slabej kondycji...
EEE bez przesady przecież nikt nie będzie wymagał wysokich umiejętności jeśli tak to ja się wypisuję:P
Co do mojej kondycji to raczej też nie oczekuję rewelacji od 4 miesięcy nie przebiegłem nawet 200m chyba, ba mało tego ja już nawet prawie nie chodzę bo wszędzie autobusami jeżdżę :/
Mam tylko nadzieję że kolega ma już jakieś osoby chętne do pogrania bo może być ciężko uzbierać tu te 10 osób a tyle by było idealnie.
Wysłałem już zresztą maile mam nadzieję że się niedługo do mnie odezwie.
|
|

|
 |
|
| ex-rak |
Post #7 2008-01-23 22:52 (6 miesięcy temu) |
Pozostaje czekac.
|
|

|
 |
|
| artlyb |
Post #8 2008-01-24 05:30 (6 miesięcy temu) |
hehe...... na wszystkie maile odpowiadam.....predzej czy pozniej
a tak na powaznie, to docelowo zamierzam zebrac okolo 12 chetnych....docelowo mowie bo zakladam ze sklad moze sie zmieniac na poczatku. A nawet jak zaczniemy juz grac to nowi chetni beda mile widziani - stworzy sie druga druzyne.
Co do obaw o 10 chetnych to nie trzeba sie martwic - zapewniam
co do streetballa to faktycznie jest ciezko......niemniej sa wolne kosze - ja sam znam dwa miejsca, wyglada na to ze nottingham ma po prostu za duzo boisk do pilki
|
|

|
 |
|
| artlyb |
Post #9 2008-01-24 06:03 (6 miesięcy temu) |
moze jeszcze uwaga na temat umiejetnosci bo to pytanie sie powtarza.....tak jak napisalem na poczatku celem jest gra w kosza.....zabawa, trening, spedzanie wolego czasu, docelowo skopanie tylka angolom
fakty sa takie ze nikt z nas nie przyjechal tu grac w kosza....ja sam niemlody juz jestem i bardzo "zardzewialy" niemniej mam zamiar wrocic do formy i kondycji i spedzic milo czas.......nie wymagam od nikogo bycia MJ-em...jesli ktos gral w kosza, nawet tylko na podworku czesciej niz raz w tygodniu to znaczy ze ma kwalifikacje...... w porownaniu z "pilkarska" anglia, polscy amatorzy naprawde nie wygladaja zle jesli chodzi o kosza......widzialem i gralem i znam poziom ligi lokalnej wiec obaw w tym temacie nie mam zadnych.....
wiec bez narzekan i przesadnej samokrytki panowie
|
|

|
 |
|
| mag2k3 |
Post #10 2008-01-24 13:20 (6 miesięcy temu) |
No o poziom naszej gry to się na razie chyba nie ma co martwić grunt żeby sobie pograć bo brakuje mi tego strasznie.
Co do kopania tyłka anglikom to trzeba właśnie zobaczyć jak to nam będzie wychodzić granie razem i wtedy się będzie myśleć ja w każdym razie jestem chętny na wszelkiego rodzaju rywalizację.
|
|

|
 |
|