MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Wszystko o Nottigham

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 2 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Anonim

Post #1 Ocena: 0

2005-06-03 13:18 (20 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

hej a jak jest z szukaniem pracy w nottingham.Znam jezyk mam zapewnione mieszkanie i od poniedzialku bede szukal pracy.Mam pytanie jak szukac pracy zeby znalezc cos dobrego.Jestem studentem 1 roku i mam jakies papiery np zaswiadzcenie ze jestem studentem ksiazeczke sanepidu .Czy to moze mi pomoc w znalezieniu lepiej platnej pracy.Czy mam sie zglosoc do job center czy moze sam mam szukac i dzwonic????Moj email to hj16@poczta.onet.pl">mhj16@poczta.onet.pl

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Anonim

Post #2 Ocena: 0

2005-06-10 18:25 (20 lat temu)

Anonim

witam .jestem mieszkam w londynie juz jakis czas i kieruje grupa ludzi pracujacych w tutejszej budowlance(czy ci anngole to znaja sie wogole na budownictwie? ;-) )Mam pytanie czy istnieja tam jakies agecje zlecajace jakies budowy ,remonty czy cos w tym stylu ?a moze znasz kogos co moglby wyszukiwac nam takich prac ?oczywiscie nikt zadarmo nic nie robi (zaplacvimy prowizje minimum 10%od wartosci zleceni)wiec proponuje wspolprace .Londynu ja juz mam dosyc za duzy tu smog wisi nad miastem .a referecje i fotki z naszych prac tez mamy w razie potrzeby:)Pozdrawiam inzynier budownictwa z politechniki lubelskiej (jezyk znamy w stopniu komunikatywnym ale mamy tlumaczke)

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #3 Ocena: 0

2005-06-10 18:28 (20 lat temu)

Anonim

zapomnialem podac adres kontaktowy w razie potrzeby E.B.C@interia.pl

Do góry stronyOffline

ThorgaLL

Post #4 Ocena: 0

2005-06-11 03:53 (20 lat temu)

ThorgaLL

Z nami od: 27-05-2005

nie mam pojecia jak wam pomoc :P
1.kolego tylko job center
2.kolega nie wie,. :P
Szukam Ludzi do stworzenia clanu POLSKO ANGLIELSKIEGO w Counter-Strike (tylko )

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer ICQ

Anonim

Post #5 Ocena: 0

2005-06-19 21:52 (20 lat temu)

Anonim

Nottingham to miasto okolo 350 tys. mieszkancow , ma 3 lotniska , 1 tramwaj co nazywa sie tam (Tram ) duzo lini autobusowych ( cena za bilet okolo 1,7 funta ) j duzo kawiarni , jest tez polska dzielnica ( Arnold) i polski kosciol ( ale ksiadz do odstrzalu ) sporo uniwerkow , fajny rynek ( kolo Sneiton ) trafic tam mozna np. tanie banany ( super cena u sprzedawcow straganowych ) .
Teren jest troche " gorki i pagurki ...ulice z gorki i pod gorke ... w dolku niewidac niestety punktow orientacyjnych .
Domow do wynajecia mnostwo .... jak masz kase . :-D

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #6 Ocena: 0

2005-06-19 21:59 (20 lat temu)

Anonim

Aha ..i uwazaj na Wiktora ( agent od nieruchomosci polskiego pochodzenia ) i Anne Dragon ( posrednictwo pracy ) polacy z pochodzenia ale trzymaj sie od nich jak najdalej bo pozbedziesz sie KASY ( to wrogi element dla polakow ..mimo , ze samo byli polakami kiedys !!! ) ...oni oglaszaja sie w polonijnych gazetach ... ze niby pomagaja dla polaka ... taaaa pojsc na dnoooo .

Do góry stronyOffline

Redakcja

Post #7 Ocena: 0

2005-06-20 12:22 (20 lat temu)

Redakcja

Kobieta

Administrator

Z nami od: 19-04-2003

Nottingham

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWW

Anonim

Post #8 Ocena: 0

2006-03-06 13:55 (19 lat temu)

Anonim

Potrzebuje kierowce kat C do pracy w Notthingham. Kontrakt 6 miesiecy. Jezyk Angielski wymagany. jak znacie kogos napiszcie
alicja@olympiacontracts.co.uk

Do góry stronyOffline

jabcon

Post #9 Ocena: 0

2006-03-06 19:31 (19 lat temu)

jabcon

Z nami od: 16-01-2006

Czesc Torgall. Lece 6 kwietnia do Notingan. Do kumpla. Mam uprawnienia na wozki widlowe Dzwig, suwnice prawo jazdy kat b. Co do jezyka tak sobie Podstawy. Uprawnienia przetlumacze u tlumacza przysieglego. Znajde prace z takimi uprawnieniami?!? Pozdro odpisz

Do góry stronyOffline

gudrun

Post #10 Ocena: 0

2007-05-19 21:49 (18 lat temu)

gudrun

Kobieta

Z nami od: 12-08-2006

polskie uprawnienia na wozki widlowe w anglii nie obowiazuja. musisz na miejscu uzyskac angielskie. nieraz pracodawca sponsoruje a nieraz trzeba placic samemu. a prawko przyda sie jak najbardziej
dying is an art like everything else

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

Strona 2 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,