Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Nottingham » wlasna strona www - jak sie zabrac?

Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Nottingham" opiekują się: marcheweczka, UKDarek

Strona główna » Nottingham » wlasna strona www - jak sie zabrac?

Nowy tematNowy post

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Autor Strona: 3 z 3
mag2k3

Post #1

2007-11-01 20:43 (rok temu)

mag2k3

Z nami od: 29-10-2007

No jak napisałeś przykład z tym samochodem faktycznie brzmi bez sensu no ale musisz mi wybaczyć nie siedzę w tym zawodowo czasem coś poczytam jedynie.
Nie wiem jak z osCommerce jest za darmo czy płatny?
Ale już mniejsza z tym najlepsze będzie moim zdaniem to co zaproponował Czayen jeśli chodzi o własny sklep ale na początek można zacząć nawet na ebay na zwykłym koncie sprzedawać nawet bez sklepu przecież, zobaczysz jakie będzie zainteresowanie produktem.
Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Webmaster

Post #2

2007-11-01 21:07 (rok temu)

Webmaster

Mężczyzna

Administrator

Z nami od: 18-04-2003

Cytat:

2007-11-01 20:43, mag2k3 napisał(a):
No jak napisałeś przykład z tym samochodem faktycznie brzmi bez sensu no ale musisz mi wybaczyć nie siedzę w tym zawodowo czasem coś poczytam jedynie.

W zasadzie oboje mamy rację, ale ja patrzę na to z punktu widzenia programisty. Design do sklepu do rzecz drugorzędna, jeśli jest dobry pomysł można zrobić dobry szablon w jeden dzień. Pisanie całego silnika lub kombinowanie, które moduły z gotowych rozwiązań są potrzebne a które nie - to może potrwać kilka dni, a nawet kilka tygodni jeśli pisze się coś od podstaw samemu.
Cytat:

2007-11-01 20:43, mag2k3 napisał(a):
Nie wiem jak z osCommerce jest za darmo czy płatny?

Z tego co się orientuję podstawka osCommerce jest darmowa. Płacić możesz za niektóre moduły, dodatki, czy wreszcie za jego instalację i konfigurację. Na upartego można to zrobić samemu, nawet jeśli się na tym nie zna, ale admin ma tyle opcji, że odradzam, jeśli ktoś nie siedzi w temacie. W końcu przede wszystkim chodzi tu o bezpieczeństwo własne i klientów.
Cuda się zdarzają. Potwierdzi to każdy programista.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

eurotarget

Post #3

2007-11-05 14:53 (rok temu)

eurotarget

Z nami od: 11-09-2007

Czesc Wam, widze, ze dotknalem ciekawego tematu. Sorry za cisze ale bylem w rozjazdach. Domene eu juz mam, wykupilem w Polsce bo jak porownalem ceny to niektore rodzaje domen sa kilkukrotnie tansze w Polsce. A teraz wlasnie sam strona, hosting,etc. Chayen, ja jestem z Nottingham. Moze sie spotkamy i poznamy. Napisz na priva, jak mozemy sie spotkac.
Practise makes perfect

Do góry stronyOffline

Numer MSN MessengerNumer gadu-gadu

gudrun

Post #4

2007-11-06 21:17 (rok temu)

gudrun

Kobieta

Z nami od: 12-08-2006

ja robie swoja prowizoryczna strone na republice.pl
mozliwosci moze nie za wielkie ale za darmo, i to mnie przy nich trzyma.
a poza tym chyba jestem ostatnia juz osoba ktora robi strone w notatniku:-D:-D. ale jakos tak mi wygodnie:-P.
w moim www jest link.
dying is an art like everything else

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony