MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Emergency Tax - pytania.

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

AlmostFamous

Post #1 Ocena: 0

2014-07-07 16:25:30 (11 lat temu)

AlmostFamous

Konto usunięte

Ada ten druk wypelnialem. Dostalem go od pracodawcy.
Dzieki za te informacje. Bardzo mozliwe, ze kiedys sie przydadza...
Kto jest bez winy niech weźmie kamień i pierd... się nim w łeb... Niestety tacy nieomylni to powszedni chleb...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

robertson216

Post #2 Ocena: 0

2014-07-07 21:51:33 (11 lat temu)

robertson216

Mężczyzna

Z nami od: 21-10-2013

Cytat:

2014-07-07 12:34:20, AlmostFamous napisał(a):
Witam.
W mojej pracy przelewy mamy co tydzien. Jednak moj sie rozni od pozostalych kolegow pracujacych na tym samym stanowiku tym, ze Oni dostaja na reke o 49 funtow wiecej. Tygodniowo oczywiscie. Wiec jestem aktualnie na Emergency Tax.
Czy to ja.musze poczynic jakies kroki, zeby dostac Tax Code?
Jesli tak to jakie?
Jesli nie to ile bede oczekiwal na swoj prawidlowy Tax Cod i w zwiazku z tym bede dostawal normalna pensje?
Czy ten podatek zostanie mi zwrocony?

Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi.

Prosta sprawa-zadzwoń do WRONG TAX CODE tel. stacjonarny 01355 359 022.Przygotuj sobie nr NIN,dane i adres pracodawcy i maksymalnie po 2 tygodniach dostajesz pocztą prawidłowy Tax Code na dany rok podatkowy !!! SPRAWDZONE W 100% OD LAT !!!*THUMBS UP*

Do góry stronyOffline

AlmostFamous

Post #3 Ocena: 0

2014-09-14 14:40:57 (11 lat temu)

AlmostFamous

Konto usunięte

Chcialem w skrocie opisac jak sie u mnie wszystko zakonczylo.
Miesiac temu postanowilem zadzwonic pod wskazany powyzej nr. Gdyz nic sie z moim tax codem nie zmienilo. Na poczatku okazalo sie, ze w ogole w ich bazie danych nie ma mojego NINu. Mowilem go z glowy wiec nastepnego dnia z karta w reku znow podalem ten numer. Co nic nie zmienilo, bo faktycznie go nie mieli. Kazali zadzwonic za 10 dni. Odnalezli go. Sukces! Po tym Odbylem trzy rozmowy. To troche z mojej winy (slaby ang) lecz rowniez z ich. Trzy rozmowy = trzy inne osoby = trzy inne polecenia. Dopiero trzeci rozmowca zmienil moj kod podatkowy w komputerze. Po dwoch tygodniach zadzwonilem do ksiegowej ze swojej firmy, bylo to w poniedzialek. W piatek przelew ze zwroconym podatkiem :)
Jeszcze raz wielkie dzieki za pomoc.
Kto jest bez winy niech weźmie kamień i pierd... się nim w łeb... Niestety tacy nieomylni to powszedni chleb...

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,