Mam pytanie w sprawie rozliczenia podatkowego w UK, sprawa wyglada nastepujaco jestem w angli 9 miesiecy i wiem ze przez ten czas nie przekroczylem gazy na tamten rok ktora wynosila mniej wiecej 7,5 tysiaca no i oczywiscie chcem odzyskac caly podatek =]
Zecz w tym iz przez ten czas spedzony w anglii pracowalem przez kilka agencji a dokladnie przez 5

(bardzo prosze o odpowiedz i pomoc z gory dziekuje)
Nasunelo mi sie kolejne pytanie wazne dla mnie jezeli to pytanie nie na ten dzial forum to przepraszam ale prosze powiedzcie czy jesli mam konto w Lloyds TSB (silver) i jest ono caly czas na debecie juz od dlugiego czasu chociaz srodki na konto wplywaly co tydzien i pieniadze byly na koncie to nigdy mi ich nie zabierali chociaz chcialem aby to uczynili zeby ten debet mi wkoncu zniknal i moje pytanie jest nastepujace czy mam jakas mozliwosc dowiedzenia sie w banku ile pieniedzy musze zaplacic za zamkniecie konta ?
bo jezeli te debety byly to trzeba je splacic a chcialbym wiedziec ile mam do zaplacenia zanim pojde zamknac konto...
Bardzo przepraszam za mozliwe bledy ortograficzne (oraz brak polskich znakow) i dziekuje za pomoc i wyrozumialosc klaniam sie nisko i pozdrawiam =]
M.S