MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Rozliczenie podatkowe za 2011,heeeeeelp:(

« poprzednia strona

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 3 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

moniken

Post #1 Ocena: 0

2012-04-01 16:40:43 (13 lat temu)

moniken

Kobieta

Z nami od: 01-04-2012

prawdopodobnie nikt nie wie jak oni to licza;D ale tak jak wszyscy pisza oni daja benefity za rok poprzedni...a jak ty zaczniesz pracowac to nie dostaniesz prawie nic...tak ze nawet nie zaczynaj jakiejkolwiek pracy

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

anana8

Post #2 Ocena: 0

2012-04-25 13:20:16 (13 lat temu)

anana8

Kobieta

Z nami od: 08-06-2011

Witam ponownie:)
Wiec powiem Wam ,ze juz jestem rozliczzona:) wczoraj siostra zawioza dokumenty moje i męza do Skarbówki ,pan rozliczył i jest git:)To tak w skrócie :)
A teraz troszke dłuzej:wiec ja wygodna bestia jestem i zleciłam rozliczanie moje swojej siostrze:) przesłalismy jej pejslipy tygodniowe na poczte,ona wydrukowała i z tymi pejslipami i naszymi poszła do Skarbówki,zeby pan ja rozliczył. Troche pokrecił głowa i nosem ze duzo ma przeliczania ale po pół godzinki jekania było juz gotowe rozliczenie. Nic nie musimy oddawac kaski,a jeszcze oni maja nam wypłacic około 500 zł:) ulga na dziecko.Pan wzioł 60 zł za to rozliczenie i juz z głowy wszyscy jestesmy zadowoleni:) Oby...tam czegos sie nie doszukali he he jak to oni czasem potrafia:) Pozdrawiam.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,