MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Ryanair-Błąd przy bukowaniu -POMOCY !

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Str 3 z 4

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Guylian

Post #1 Ocena: 0

2010-06-09 21:08:22 (15 lat temu)

Guylian

Kobieta

Z nami od: 29-11-2007

To ja tez mam pytanie. Kupilam bilet powrotny na panienskie nazwisko,przylecialam do kraju na stary paszport, teraz mam juz nowy na nazwisko meza ale bilet jest wciaz na nazwisko panienskie. I co teraz? Musze zmienic nazwisko na bilecie (czytaj:kupic nowy bilet), czy moze zaakceptuja moj bilet jesli przedstawie akt slubu i anulowany paszport ze starym nazwiskiem (dowodu chwilowo nie posiadam, dluuuga historia..).

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

kawusia

Post #2 Ocena: 0

2010-06-09 21:49:31 (15 lat temu)

kawusia

Konto usunięte

Ważne jest nazwisko na bilecie i w paszporcie,jeśli nazwiska się różnią musisz dokonać zmiany na bilecie(co się nie opłaca).A jeśli masz nadal stary paszport na panieńskie nazwisko to lecisz na bilet z panieńskim nazwiskiem i ze starym paszportem z nazwiskiem panieńskim.
Anula

Do góry stronyOffline

ilonka2

Post #3 Ocena: 0

2010-06-09 22:01:14 (15 lat temu)

ilonka2

Kobieta

Z nami od: 09-06-2010

witam:)
pewnie nie w tym miejscu zadaję to pytanie ale na prawde nie wiem gdzie mam je zadać.
mam wielki problem od tygodnia próbuję zarezerwować bilet lotami raynair wchodzę na pierwszą stronę wpisuję swoje dane i daję kontynuuj, i nie chce przejść na następną stronę bez żadnego wyjaśnienia;/ Proszę o pomoc wiem że na pewno wpisuję wszystko dobrze bo nie pierwszy raz to robię

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2010-06-09 22:08:47 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2010-06-09 22:12:17 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2010-06-09 22:14:39 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

littleflower1

Post #7 Ocena: 0

2010-06-09 22:24:58 (15 lat temu)

littleflower1

Kobieta

Z nami od: 09-06-2010

ja przestraszona waszymi postami postanowilam tez juz sie odprawic - zrobilam odprawe tam i z powrotem dla siebie i 4 dzieci i bez zadnych problemow na szczescie

mialam tylko problem- nie wiedzialam jak wpisac kraj wydania paszportu- odbieralam w Manchesterze ale paszporty z tego co wiem sa wyrabiane w PL i tak wpisalam PL

Do góry stronyOffline

tweetyy29

Post #8 Ocena: 0

2010-06-10 01:24:34 (15 lat temu)

tweetyy29

Kobieta

Z nami od: 10-06-2010

Cytat:

2010-06-09 22:01:14, ilonka2 napisał(a):
pewnie nie w tym miejscu zadaję to pytanie ale na prawde nie wiem gdzie mam je zadać.
mam wielki problem od tygodnia próbuję zarezerwować bilet lotami raynair wchodzę na pierwszą stronę wpisuję swoje dane i daję kontynuuj, i nie chce przejść na następną stronę bez żadnego wyjaśnienia;/ Proszę o pomoc wiem że na pewno wpisuję wszystko dobrze bo nie pierwszy raz to robię

Mialam dokladnie ten sam problem wraz z kolezanka od paru dni. Probowalam bukowac bilet o roznych porach, na roznych komputerach bo nie wiedzialam co jest grane po wybraniu daty wylotu, pozniej podaniu nazwiska, bagazu itd. po przycisnieciu slowa kontynuj strona dalej nie przechodzila. A wszytkie opcje dokladnie zaznaczalam i sprawdzalam po kilka razy. Co sie okazalo nie moglam w ogole zabukowac bo korzystalam z przegladarki google chrom, bez najmniejszego problemu zabukowalam bilet przez explorer.Sprobujcie nie wiem czy to zbieg okolicznosci ale w moim przypadku i kilku znajomych sie to potwierdzilo.:-)
Tweety- kocham wszystkie kotecki.... Mężczyzna jest jak kot..... przychodzi żeby go nakarmić, pogłaskać i znika

Do góry stronyOffline

mlody_leszczyk

Post #9 Ocena: 0

2010-06-10 09:57:18 (15 lat temu)

mlody_leszczyk

Mężczyzna

Z nami od: 03-06-2010

Cytat:

2010-06-10 01:24:34, tweetyy29 napisał(a):
Cytat:

Mialam dokladnie ten sam problem wraz z kolezanka od paru dni. Probowalam bukowac bilet o roznych porach, na roznych komputerach bo nie wiedzialam co jest grane po wybraniu daty wylotu, pozniej podaniu nazwiska, bagazu itd. po przycisnieciu slowa kontynuj strona dalej nie przechodzila. A wszytkie opcje dokladnie zaznaczalam i sprawdzalam po kilka razy. Co sie okazalo nie moglam w ogole zabukowac bo korzystalam z przegladarki google chrom, bez najmniejszego problemu zabukowalam bilet przez explorer.Sprobujcie nie wiem czy to zbieg okolicznosci ale w moim przypadku i kilku znajomych sie to potwierdzilo.:-)

Ja wlasnie od godziny probuje sie odprawic. I ten sam problem jak u kolezanki wyzej. Strona niechce sie zaladowac przez google chrom. Za moment wyzuce na skip te przegladarke :-Y:-Y:-Y:-Y:-Y

Do góry stronyOffline

kawusia

Post #10 Ocena: 0

2010-06-10 10:29:59 (15 lat temu)

kawusia

Konto usunięte

Cytat:

2010-06-10 09:57:18, mlody_leszczyk napisał(a):
Cytat:

2010-06-10 01:24:34, tweetyy29 napisał(a):
Cytat:

Ja wlasnie od godziny probuje sie odprawic. I ten sam problem jak u kolezanki wyzej. Strona niechce sie zaladowac przez google chrom. Za moment wyzuce na skip te przegladarke :-Y:-Y:-Y:-Y:-Y
Google chrome nie ładuje żadnej stronki z ryanair.Ja spróbowałam na Mozilla Firefox i poszło.Wpisałam dane i wyświetliło mi moją rezerwacje.Zaraz usiądę przy kompie i dodam sobie jeszcze bagaż.Także korzystajcie z innych przeglądarek niż google chrome.Pozdrawiam.
Anula

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,