Str 3 z 4 |
|
---|---|
Guylian | Post #1 Ocena: 0 2010-06-09 21:08:22 (15 lat temu) |
Z nami od: 29-11-2007 Skąd: Birmingham |
To ja tez mam pytanie. Kupilam bilet powrotny na panienskie nazwisko,przylecialam do kraju na stary paszport, teraz mam juz nowy na nazwisko meza ale bilet jest wciaz na nazwisko panienskie. I co teraz? Musze zmienic nazwisko na bilecie (czytaj:kupic nowy bilet), czy moze zaakceptuja moj bilet jesli przedstawie akt slubu i anulowany paszport ze starym nazwiskiem (dowodu chwilowo nie posiadam, dluuuga historia..).
|
kawusia | Post #2 Ocena: 0 2010-06-09 21:49:31 (15 lat temu) |
Konto usunięte |
Ważne jest nazwisko na bilecie i w paszporcie,jeśli nazwiska się różnią musisz dokonać zmiany na bilecie(co się nie opłaca).A jeśli masz nadal stary paszport na panieńskie nazwisko to lecisz na bilet z panieńskim nazwiskiem i ze starym paszportem z nazwiskiem panieńskim.
Anula
|
ilonka2 | Post #3 Ocena: 0 2010-06-09 22:01:14 (15 lat temu) |
Z nami od: 09-06-2010 Skąd: manchester |
witam
![]() pewnie nie w tym miejscu zadaję to pytanie ale na prawde nie wiem gdzie mam je zadać. mam wielki problem od tygodnia próbuję zarezerwować bilet lotami raynair wchodzę na pierwszą stronę wpisuję swoje dane i daję kontynuuj, i nie chce przejść na następną stronę bez żadnego wyjaśnienia;/ Proszę o pomoc wiem że na pewno wpisuję wszystko dobrze bo nie pierwszy raz to robię |
Post #4 Ocena: 0 2010-06-09 22:08:47 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #5 Ocena: 0 2010-06-09 22:12:17 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2010-06-09 22:14:39 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
littleflower1 | Post #7 Ocena: 0 2010-06-09 22:24:58 (15 lat temu) |
Z nami od: 09-06-2010 Skąd: burton upon trent |
ja przestraszona waszymi postami postanowilam tez juz sie odprawic - zrobilam odprawe tam i z powrotem dla siebie i 4 dzieci i bez zadnych problemow na szczescie
mialam tylko problem- nie wiedzialam jak wpisac kraj wydania paszportu- odbieralam w Manchesterze ale paszporty z tego co wiem sa wyrabiane w PL i tak wpisalam PL |
tweetyy29 | Post #8 Ocena: 0 2010-06-10 01:24:34 (15 lat temu) |
Z nami od: 10-06-2010 Skąd: Reading |
Cytat: 2010-06-09 22:01:14, ilonka2 napisał(a): witam ![]() pewnie nie w tym miejscu zadaję to pytanie ale na prawde nie wiem gdzie mam je zadać. mam wielki problem od tygodnia próbuję zarezerwować bilet lotami raynair wchodzę na pierwszą stronę wpisuję swoje dane i daję kontynuuj, i nie chce przejść na następną stronę bez żadnego wyjaśnienia;/ Proszę o pomoc wiem że na pewno wpisuję wszystko dobrze bo nie pierwszy raz to robię Mialam dokladnie ten sam problem wraz z kolezanka od paru dni. Probowalam bukowac bilet o roznych porach, na roznych komputerach bo nie wiedzialam co jest grane po wybraniu daty wylotu, pozniej podaniu nazwiska, bagazu itd. po przycisnieciu slowa kontynuj strona dalej nie przechodzila. A wszytkie opcje dokladnie zaznaczalam i sprawdzalam po kilka razy. Co sie okazalo nie moglam w ogole zabukowac bo korzystalam z przegladarki google chrom, bez najmniejszego problemu zabukowalam bilet przez explorer.Sprobujcie nie wiem czy to zbieg okolicznosci ale w moim przypadku i kilku znajomych sie to potwierdzilo. ![]() Tweety- kocham wszystkie kotecki....
Mężczyzna jest jak kot..... przychodzi żeby go nakarmić, pogłaskać i znika
|
mlody_leszczyk | Post #9 Ocena: 0 2010-06-10 09:57:18 (15 lat temu) |
Z nami od: 03-06-2010 Skąd: Luton |
Cytat: 2010-06-10 01:24:34, tweetyy29 napisał(a): Cytat: 2010-06-09 22:01:14, ilonka2 napisał(a): witam ![]() pewnie nie w tym miejscu zadaję to pytanie ale na prawde nie wiem gdzie mam je zadać. mam wielki problem od tygodnia próbuję zarezerwować bilet lotami raynair wchodzę na pierwszą stronę wpisuję swoje dane i daję kontynuuj, i nie chce przejść na następną stronę bez żadnego wyjaśnienia;/ Proszę o pomoc wiem że na pewno wpisuję wszystko dobrze bo nie pierwszy raz to robię Mialam dokladnie ten sam problem wraz z kolezanka od paru dni. Probowalam bukowac bilet o roznych porach, na roznych komputerach bo nie wiedzialam co jest grane po wybraniu daty wylotu, pozniej podaniu nazwiska, bagazu itd. po przycisnieciu slowa kontynuj strona dalej nie przechodzila. A wszytkie opcje dokladnie zaznaczalam i sprawdzalam po kilka razy. Co sie okazalo nie moglam w ogole zabukowac bo korzystalam z przegladarki google chrom, bez najmniejszego problemu zabukowalam bilet przez explorer.Sprobujcie nie wiem czy to zbieg okolicznosci ale w moim przypadku i kilku znajomych sie to potwierdzilo. ![]() Ja wlasnie od godziny probuje sie odprawic. I ten sam problem jak u kolezanki wyzej. Strona niechce sie zaladowac przez google chrom. Za moment wyzuce na skip te przegladarke :-Y:-Y:-Y:-Y:-Y |
kawusia | Post #10 Ocena: 0 2010-06-10 10:29:59 (15 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2010-06-10 09:57:18, mlody_leszczyk napisał(a): Cytat: 2010-06-10 01:24:34, tweetyy29 napisał(a): Cytat: 2010-06-09 22:01:14, ilonka2 napisał(a): witam ![]() pewnie nie w tym miejscu zadaję to pytanie ale na prawde nie wiem gdzie mam je zadać. mam wielki problem od tygodnia próbuję zarezerwować bilet lotami raynair wchodzę na pierwszą stronę wpisuję swoje dane i daję kontynuuj, i nie chce przejść na następną stronę bez żadnego wyjaśnienia;/ Proszę o pomoc wiem że na pewno wpisuję wszystko dobrze bo nie pierwszy raz to robię Mialam dokladnie ten sam problem wraz z kolezanka od paru dni. Probowalam bukowac bilet o roznych porach, na roznych komputerach bo nie wiedzialam co jest grane po wybraniu daty wylotu, pozniej podaniu nazwiska, bagazu itd. po przycisnieciu slowa kontynuj strona dalej nie przechodzila. A wszytkie opcje dokladnie zaznaczalam i sprawdzalam po kilka razy. Co sie okazalo nie moglam w ogole zabukowac bo korzystalam z przegladarki google chrom, bez najmniejszego problemu zabukowalam bilet przez explorer.Sprobujcie nie wiem czy to zbieg okolicznosci ale w moim przypadku i kilku znajomych sie to potwierdzilo. ![]() Ja wlasnie od godziny probuje sie odprawic. I ten sam problem jak u kolezanki wyzej. Strona niechce sie zaladowac przez google chrom. Za moment wyzuce na skip te przegladarke :-Y:-Y:-Y:-Y:-Y Anula
|