MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Nowa linia BT

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

beata76

Post #1 Ocena: 0

2007-08-18 14:57 (18 lat temu)

beata76

Kobieta

Z nami od: 13-03-2007

Czesc . ja mam i telefon i internet w talktalk. Jest to opcja International 3. Place 21 funtow miesiecznie za internet i telefon i mam nieograniczona ilosc darmowych minut na telefony stacjonarne w Anglii i 28 krajach w tym do polski. Polecam
W ktoryms miesiacu kiedy byl moj brat wydzwonilismy do polski 69 godzin wiec mysle ze sie opyla.
Kobieta piękna, lecz pozbawiona bystrości umysłu, nie daje kochankowi nic poza fizycznym delektowaniem się jej urodą. Brzydka, ale mądra może do tego stopnia rozkochać mężczyznę w swojej inteligencji, że nie pragnie on niczego ponadto.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

vitek

Post #2 Ocena: 0

2007-08-18 15:54 (18 lat temu)

vitek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-06-2007

Cytat:

2007-08-15 22:56, pawelglo napisał(a):
Hej.
Poco mam korzystac jak mam tel sluzbowy i dzonie z niego gdzie mi sie podoba.Ale to tylko do czasu.Potem zaczne korzystac z BT

Ano właśnie, do czasu. Jeśli jeszcze tego nie zauważyłeś, jesteś w Anglii a nie w Polsce i tutaj nie ma zwyczaju używać służbowego telefonu do prywatnych rozmów i to na dodatek zagranicę. Mam nadzieję ze twój szef zauważy i każe ci zwrócić wszystko co wydzwoniłeś.
The Mythbuster

Do góry stronyOffline

Strona WWW

vitek

Post #3 Ocena: 0

2007-08-18 15:56 (18 lat temu)

vitek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-06-2007

Cytat:

2007-08-15 22:31, stokesay napisał(a):
a tak na marginesie to czemu nie korzystacie z linii tel ;-) w sumie polaczenie do Polski na stacjonarny kosztuje 0,5 p/min:-)

Bo to są ludzie inteligentni inaczej, czego się spodziewasz? :-)
Kumpel ze wsi im powiedział że o2 to przecież nie spróbują czegoś innego 8-)
The Mythbuster

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Post #4 Ocena: 0

2007-08-18 16:03 (18 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

WiWo

Post #5 Ocena: 0

2007-10-22 13:31 (18 lat temu)

WiWo

Z nami od: 06-09-2007

Z wlasnego doswiadczenia.
Kilka razy juz staralem sie o linie z BT czy to dla mnie czy dla moich znajomych i w roznych przypadkach roznie to bywalo. Okres oczekiwania na podlaczenie zalezy od tego czy wczesniej byla tam podpieta linia telefoniczna z BT lub innego dostawcy i od tego uzalezniona jest tez oplata za podlaczenia. W przypadku gdy byla tam juz linia z BT i poprzedni wlasciciel/najemca przestal korzystac z ich uslug aktywacja jest bezplatna.

Jak to bywa wszedzie tak i w BT gdy chcesz zostac ich klientem wszyscy sa mili i bardzo pomocni. Jednak gdy juz powierzysz im swoje pieniadze juz traktuja Cie inaczej. Obecenie czekam juz okolo tygodnia na podlaczenie/wznowienie uslugi na istniejacej juz lini z BT, a gdy skladalem podanie o nia powiedziano mi 48h. No, a dzis otrzymalem informacje ze normalnie zajmuje im to do 10 dni.

btw
Potwierdzam, ze dodzwonienie sie do BT graniczy czasami z cudem :) Moj rekord to 48 min sluchania ich melodyjki, ale zdarzaja sie tez przypadki jak dzis rano gdy czas oczekiwania nie byl dluzszy niz 1-2 min.

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2007-10-22 14:02 (18 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

prycz

Post #7 Ocena: 0

2007-10-22 14:25 (18 lat temu)

prycz

Kobieta

Z nami od: 18-08-2007

zaloz virdzin jest bez telefonu i podlaczenie z modemem 25 funtow bez problemu i abonamet za 2 mega 18 funtow miesiecznie poszukaj stoisk w city center stoi tam polak na strecie i w biorze oda na przy polskim slkepie podaje numer o wiecej informacji do biora 07878722055 zalatwisz wszystko przez telefon
kundzia

Do góry stronyOffline

WiWo

Post #8 Ocena: 0

2007-10-22 15:53 (18 lat temu)

WiWo

Z nami od: 06-09-2007

Cytat:

2007-10-22 14:25, prycz napisał(a):
zaloz virdzin jest bez telefonu ...

Trzeba tylko spelniac jeden warunek - byc w zasiegu Virgin Cable Area :)

Co ciekawe nie nalezy sie sugerowac strona virgin media, gdyz formularz na niej zawsze zwraca wynik pozytywny czyli, ze jestes w zasiegu ich sieci kablowej choc tak naprawde nie zawsze to jest zgodne z prawde.

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,