Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Internet » Virgin Media - :-I

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Internet" opiekują się: Redakcja, stokesay

Strona główna » Internet » Virgin Media - :-I

Nowy tematNowy post

Strona 5 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

Autor Strona: 5 z 5
tetraktis

Post #1

2007-11-05 22:21 (10 miesięcy temu)

tetraktis

Z nami od: 09-09-2007

jak kto zalatwia neta jak by byl w wc to i ntl mu nie da normalnego lacza.

byly problemy a i owszem, wystarczyla wizyta w hedofoc i po klopocie, dziala na medal.
Teraz zmieniam na oranga z dedboxem i jak to na poczatku pie
rwsze koty za ploty, jak to mawial kierownik schroniska.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

moricone

Post #2

2007-11-09 14:36 (10 miesięcy temu)

moricone

Z nami od: 14-08-2007

Witam serdecznie !!! Chciałam sie tylko pochwalić..., że dzis przyszła poczta od Virgin, że... anulowali nam rachunki za telefon! Wreszcie... :D Ale mi poprawili tym humor, i od dzis postaram sie na nich nie narzekać :D Po prostu oni bardzo potrzebuja często rozmawiac, i dłuuugo :D ze swoimi klientami, tak myślę :D, nas juz chyba mieli dosć, i wreszcie mamy spokój :D
Net i telewizje mamy od nich dalej, bo rok nie minął, ale co mi tam, niech będzie :D ;)
Pozdrawiam wszystkich serdecznie :-)
Z pamiętnika Syzyfa: "...o, teraz powinno pójść z górki..."

Do góry stronyOffline

Krzysztof_L

Post #3

2007-11-09 15:10 (10 miesięcy temu)

Krzysztof_L

Z nami od: 02-10-2007

Ja chcialem zalozyc internet w BT, ale niestety nie udalo mi sie dodzwonic... moj rekord to 1,5h siedzenia przy telefonie - po tym wlasnie sie poddalem. Zalozylem przez internet w Virgin, co sie okazalo jestem w zasiegu ich kablowki wiec moglem totalnie olac BT.
Z Virginem ogolnie bez problemow - moze poza jednym - nie wlaczyli mi direct debit, chociaz prosilem o to. Zyjac w tej nieswiadomosci odlaczyli mi neta jak minal miesiac. Dzwonie sie dowiedziec o co chodzi, a oni ze nie zaplacilem - to im mowie ze mam direct debit, a oni ze nie mam xD no to powiedzialem zeby mi zalozyli znowu, podalem na kiedy itd... no i oczywiscie zle - bo directdebit chcial sciagnac kase mi z konta przed wyplata to mu sie nie udalo - a ja dalej w nieswiadomosci ze wszystko ok :) no i znowu wylaczyli net bo nie zaplacone... to dzwonie i mowia ze nie mogli sciagnac z konta... no to im powiedzialem zeby wylaczyli ten direct debit skoro nie dziala. No i za to musialem zaplacic L30 kary ;) + L10 za dwa telefoniczne przelewy... w kazdym razie to mam to gdzies. Stac mnie na to.

Do góry stronyOffline

vitek

Post #4

2007-11-09 16:38 (10 miesięcy temu)

vitek

Mężczyzna

Z nami od: 19-06-2007

Jak cię stać to jak to jest że przed wypłatą nie miałeś na koncie 20 funtów? Ale z ciebie pajac
'Some call me selfish, some call me strange, but everyone knows that I will never change'

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Krzysztof_L

Post #5

2007-11-09 17:30 (10 miesięcy temu)

Krzysztof_L

Z nami od: 02-10-2007

Bo mialem gotowke a reszta poszla na inwestycje. Brak pieniedzy na koncie nie oznacza ich nie posiadania, mysl troche.

Do góry stronyOffline

gagapuk

Post #6

2007-11-10 22:06 (10 miesięcy temu)

gagapuk

Z nami od: 08-10-2007

Nie wiem co Wy tak zle mowicie o kontaktach z Bt ja juz do nich dzwonilem trzy razy w sprawie podlaczenia linii i za kazdym razem dodzwanialem sie za pierwszym razem (pomijajac to ze dopiero za trzecim razem uslyszalem ze "mam" juz zalozona linie,tzn powinna byc za trzy dni) ,nie wiem czy to ma znaczenia =, ja dzwonilem z budki.Wiec jak juz bede mial ten telefon to podlaczam neta z Be za 18 f,bez limitow,predkosc do 18mg o kontrakt na 3 miechy.Mam nadzieje ze wszystko sie uda.

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Strona 5 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony