MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Problem z kompem

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Veilchen

Post #1 Ocena: 0

2007-05-09 20:04 (18 lat temu)

Veilchen

Z nami od: 01-03-2007

Nie moge ogladac wiadomosci tvp.pl ani np. teledyskow na onecie. Wczesniej nie mialam z tym zadnych problemow. Najwidoczniej nieswiadomie zmienilam jakies ustawienia. Windows media player jest w najnowszej wersji, powinno byc ok. Ale nie jest... Jakie moga byc przyczyny?
Pozdrawiam wszystkich,ktorzy znaja sie na komputerach lepiej niz ja!

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Webmaster

Post #2 Ocena: 0

2007-05-09 21:07 (18 lat temu)

Webmaster

Mężczyzna

Z nami od: 18-04-2003

Jakiej przeglądarki używasz? Spróbuj wyczyścić temporary internet files, zajrzyj też czy nie została wyłączona obsługa javy. Filmy może również blokować skrypt wyłączający reklamy, a w ekstremalnych przypadkach (chociaż to wątpliwe) antywirus. Jeżeli w czasie kiedy to przestało działać na komputerze było instalowane coś nowego albo np. update z Microsoftu, to również możliwe że miało to jakiś wpływ na to co się spsuło. Możliwości jest sporo, ciężko coś więcej na ten temat powiedzieć bez większej ilości informacji czy bezpośredniego dostępu do Twojego komputera.
Nie odpowiedziano na Twój post? Zrób literówkę, zobaczysz ile osób się odezwie ;)

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

Veilchen

Post #3 Ocena: 0

2007-05-10 13:47 (18 lat temu)

Veilchen

Temporary internet files oczyscilam, java siedzi, ale sie nie orientuje, czy jest wlaczona. Przegladarke mam Internet explorer, tez Mozille, ale tej drugiej rzadziej uzywam (tam ten sam problem). Wiec zasadniczo sama nic nie zdzialam. Dzieki Webmaster za chec pomocy, ale jak sam piszesz, najlepiej zeby ktosik sam zajrzal do mego laptopa. Jesli moglbys Webmaster, podaj jakies namiary na siebie. Jesli jestes gdzies w rozsadnej odleglosci od BR1, chetnie sie spotkam i skorzystam z uslugi!

Do góry stronyOffline

Veilchen

Post #4 Ocena: 0

2007-05-11 13:54 (18 lat temu)

Veilchen

Szukam speca od komputerów, ktory mieszka w pd-wsch Londynie i bylby w stanie zaradzic cos na problem opisany powyzej (chcialabym nadal moc ogladac teleexpress online).
Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Webmaster

Post #5 Ocena: 0

2007-05-11 13:56 (18 lat temu)

Webmaster

Mężczyzna

Przykro mi, ja niestety trochę za daleko mieszkam.

Pozdrawiam
Nie odpowiedziano na Twój post? Zrób literówkę, zobaczysz ile osób się odezwie ;)

Do góry stronyOffline

UKDarek

Post #6 Ocena: 0

2007-05-18 00:24 (18 lat temu)

UKDarek

Mężczyzna

Z nami od: 18-06-2006

Moze sa zablokowane okienka wyskakujace(jak reklamy)? Jezeli uzywasz jakiegos firewalla to moze on blokuje?
Zanim zaniesiesz laptopa do angielskiego serwisu to dobrze sie namysl, ja mam zle doswiadczenia. Nie znaja sie chlopcy, nic mi nie pomogli ale skasowali 18 funtow... :-Y
Bylem pierwszy raz i ostatni.
Powodzenia
It is never too late to be, what you might have been

Do góry stronyOffline

E-mailNumer Skype

Webmaster

Post #7 Ocena: 0

2007-05-18 14:31 (18 lat temu)

Webmaster

Mężczyzna

Jest jeszcze taka możliwość, że nie masz zainstalowanych odpowiednich kodeków. Wprawdzie jeżeli wcześniej działało a nagle przestało działać to mało prawdopodobne, ale spróbować warto. Ściągnij jakąś porządną paczkę kodeków audio i wideo (np. K-Lite Codec Pack), zainstaluj i obserwuj efekt. Trzymam kciuki, jakby to nic nie dało to będę myślał co jeszcze można zrobić.

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,