MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Fb, whatsapp i instagram nie dzialaja

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 6 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] - Skocz do strony

Str 3 z 6

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Thorin

Post #1 Ocena: 0

2021-10-04 21:33:30 (4 lata temu)

Thorin

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 23-06-2021

Cytat:

2021-10-04 21:19:02, Gwontownik napisał(a):
Wg mojej teorii internet jest niezagrożony. Jego treść natomiast będzie ograniczona do spraw urzędowych, medycznych, finansowych i masowego ogłupiania społeczeństwa. Na pewno nie będzie tam miejsca na swobodne dyskusje poza kontrolą i szerzenie niepożądanych treści.

Dlatego ja od dawna pisze ludziom ,żeby sie przygotowywali ale większość mówi ,że przesadzam ,że korporacje nie pozwolą sobie na strate pieniędzy i takie tam.

Ja np wam dam dodatkowy tip życiowy, kupcie sobie smarphona z wymienialną baterią ja mam takiego i 5 dodatkowych baterii.

Wiecie jak ogrzać mieszkanie jak nie ma prądu i gazu ? Tutaj zobaczymy kto tutaj ma łeb na karku ? Słucham propozycji , bo ja wiem ale zastanawiam sie czy karjo tak samo "wszystko wie"?:-]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

kik1976

Post #2 Ocena: 0

2021-10-04 21:36:54 (4 lata temu)

kik1976

Kobieta

Z nami od: 30-08-2006

Cytat:

2021-10-04 21:33:30, Thorin napisał(a):
Cytat:

Wg mojej teorii internet jest niezagrożony. Jego treść natomiast będzie ograniczona do spraw urzędowych, medycznych, finansowych i masowego ogłupiania społeczeństwa. Na pewno nie będzie tam miejsca na swobodne dyskusje poza kontrolą i szerzenie niepożądanych treści.

Dlatego ja od dawna pisze ludziom ,żeby sie przygotowywali ale większość mówi ,że przesadzam ,że korporacje nie pozwolą sobie na strate pieniędzy i takie tam.

Ja np wam dam dodatkowy tip życiowy, kupcie sobie smarphona z wymienialną baterią ja mam takiego i 5 dodatkowych baterii.

Wiecie jak ogrzać mieszkanie jak nie ma prądu i gazu ? Tutaj zobaczymy kto tutaj ma łeb na karku ? Słucham propozycji , bo ja wiem ale zastanawiam sie czy karjo tak samo "wszystko wie"?:-]

mam komin i umiem palic w piecu.. wystarczy?*DANCE*

[ Ostatnio edytowany przez: kik1976 04-10-2021 21:37 ]

Actus hominis non dignitas iudicentur ..

Do góry stronyOffline

Thorin

Post #3 Ocena: 0

2021-10-04 21:36:55 (4 lata temu)

Thorin

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2021-10-04 21:04:08, Jurny_Jurek napisał(a):
Procz whatsappa reszta może nie istniec ale moge kreowac grupy zwyklymi smsami by koordynować treningi wiec też może nie być.

Ale obawiam się, że 80% mieszkanców UK w wieku 14-45 lat dostało ataku paniki i lęki. Świat sie wali, odcieli od instagrama, jak te bidulki poradza sobie bez soszjalmidia nie mogac pochwalic sie 2.500 fb friends, że jedza saghetti kupione ready to eat w markecie?

Ja mam nadzieje, że nadejda jakies ciezsze czasy, niekoniecznie wojna tradycyjna ale jakas hybrydowa z tym resetem swiatowym. To moje zdanie, już z powodu pandemii recepty na psychotropy w przedziale wiekowym 18-30 lat poszly do gory o kilkanascie % (a nawet kilkadziesiat w niektorych krajach). Bez fejzbunia i insty bedzie dramat.

MW dziala i jest ok :)

Też jestem za wojną hybrydową z resetem. By była selekcja naturalna jak w końcu żywe zombie z instagrama i fb by wyparowały.

Najpier plądrowali by sklepy , fabryki , magazyny a na końcu sąsiadów :-] Ciekawie by było...

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #4 Ocena: 0

2021-10-04 21:38:38 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Cytat:

Cytat:

masz już plecak ucieczkowy i zakamuflowany samochód ospawany dodatkowym wzmocnieniem w lesie czy tylko tak sobie bijesz piane w internecie :-M]
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

Thorin

Post #5 Ocena: 0

2021-10-04 21:39:06 (4 lata temu)

Thorin

Mężczyzna

Konto zablokowane

kik1976 i to jest odpowiedź :) hahaha tak samo ja.... troche wegla i brukietu sie ma zmiksowane gazetki liscie i popiol w formie placka mozna trzymac 10-15lat:) a sie pali i paliiii...

Do góry stronyOffline

Thorin

Post #6 Ocena: 0

2021-10-04 21:40:33 (4 lata temu)

Thorin

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2021-10-04 21:38:38, sqlserver napisał(a):
Cytat:

Cytat:

masz już plecak ucieczkowy i zakamuflowany samochód ospawany dodatkowym wzmocnieniem w lesie czy tylko tak sobie bijesz piane w internecie :-M]

plecak survivalowy mam już od jakiegoś roku , samochodu nie mam wzmacnianego , ale mam autonogi :) :P

Do góry stronyOffline

SweetLiar

Post #7 Ocena: 0

2021-10-04 21:40:46 (4 lata temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Tymczasem można już obstawiać u bukmacherów kiedy fb zacznie działać bo pracownikom nie działają identyfikatory...
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

kik1976

Post #8 Ocena: 0

2021-10-04 21:41:15 (4 lata temu)

kik1976

Kobieta

Z nami od: 30-08-2006

Cytat:

2021-10-04 21:39:06, Thorin napisał(a):
kik1976 i to jest odpowiedź :) hahaha tak samo ja.... troche wegla i brukietu sie ma zmiksowane gazetki liscie i popiol w formie placka mozna trzymac 10-15lat:) a sie pali i paliiii...

wiesz, ja zylam jeszcze za komuny, umiem robic rozne rzeczy.. ale teraz nieco latwiej, chociazby z komunikacja.. jakos wolalabym tego nei staracic..
chociaz zaledwie tydz temu pisalam ze znajoma, ze umeijetnosci zdobyte za komuny bez neta, wlasnie zaczynaja sie znowu przydawac, szkoda, ze tak szybko..

[ Ostatnio edytowany przez: kik1976 04-10-2021 21:42 ]

Actus hominis non dignitas iudicentur ..

Do góry stronyOffline

Thorin

Post #9 Ocena: 0

2021-10-04 21:43:14 (4 lata temu)

Thorin

Mężczyzna

Konto zablokowane

I to jest kiki twój problem przyzwyczaiłaś się do tego łatwego życia , odrzuć to , pomyśl ,że dzisiaj musisz wyjść bierzesz co potrzebne , rodzine , coś ,żeby sie obronić jakieś leki i masz plan B , C.

Takie czasy.

Do góry stronyOffline

rafal80

Post #10 Ocena: 0

2021-10-04 21:44:01 (4 lata temu)

rafal80

Mężczyzna

Z nami od: 26-05-2009

Cytat:

2021-10-04 21:23:04, tesstickle napisał(a):
A co jeśli ktoś wpadnie na pomysł wyłączenia internetu na 24h?
Szanse na działanie będą miały ludy koczownicze i kraje najmniej rozwinięte.
W przeciętnym kraju nie zrobisz NIC !
A zwłaszcza nie dowiesz się ile to jest rzeczy których nie potrzebujesz ale inni koniecznie chcą ci to sprzedać.

O, i właśnie tym samym przypomniało mi że miałem iść do sąsiada po jaja od szczęśliwych kurek :)
Bez internetu :-)

[ Ostatnio edytowany przez: <i>tesstickle</i> 04-10-2021 21:25 ]

Jak masz gotówkę to jeszcze spoko, za jajka zapłacisz :) . Ale bez internetu wszyscy wszędzie musieliby płacić gotówką. Puścić takiego newsa i przy bankomatach byłyby takie akcje, że obecne kolejki na stacjach to pikuś :)

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 6 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,