MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Internet bez telefonu i kabla

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Miguel

Post #1 Ocena: 0

2007-02-09 12:16 (18 lat temu)

Miguel

Z nami od: 09-02-2007

Witam wszystkich!

Potrzebuje pomocy w sprawie internetu.
Mianowicie jestem posiadaczem laptopa wiec nie chce korzystac z polaczenia droga kablowa ale tu zaczynaja sie schody.
Firmy, ktore juz sprawdzilem oferuja internet "bezprzewodowy" ale i tak wymagaja lini telefonicznej, ktorej niestety nie posiadam i nie chce jej zakladac poniewaz nie wiem jak dlugo pomieszkam pod tym samym adresem a kontrakt jest na rok. Daja router i ma czlowiek bezprzewodowy ale tylko w domu , to i tak podlaczone musi byc do linii. Poszukuje ale bezskutecznie firmy internetowej ktora oferuje cos w rodzaju polskiego "blue conect" gdzie nie potrzeba zadnych laczy telefonicznych. Prosze o pomoc w tej sprawie pod adres <a href="mailto:misan1@wp.pl" target="_new">misan1@wp.pl</a>. Miguel z Manchesteru.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2007-02-10 09:59 (18 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Jastin31_Manche

Post #3 Ocena: 0

2007-07-04 08:42 (18 lat temu)

Jastin31_Manchester

Z nami od: 12-06-2007

Witam cie Tomku, mam problem z laptopem i polaczeniem internetowym, czy moglbys mi pomoc, bede tobie wdzieczna i oczywiscie zaplace, bardzo pilnie .... 07926514122, dziekuje.

Do góry stronyOffline

romantiro

Post #4 Ocena: 0

2007-07-04 13:03 (18 lat temu)

romantiro

Z nami od: 01-07-2007

Sprobuj u operatorow sieci komorkowych! Ja mialem podobna sytuacje jakis rok temu! Uprzedzam ze sie troche na chodzisz i na tlumaczysz po te angielskie tempaki to nawet nie wiedza ze takie cos istnieje i ze maja to na stanie przewaznie w kazdym sklepie ale mam nadzieje ze trafisz na kogos kumategi!
Popros o tzw. Data Card
Jest to usluga dosc droga bo za internet bez ograniczen bedziesz musial placic ok 50&pound; miesiecznie w umowie na rok czsu Wszystko zalezy od czasu umowy i limitu.Ja swoj internet mialem w Vodafone.

Do góry stronyOffline

frelcia

Post #5 Ocena: 0

2007-07-04 14:28 (18 lat temu)

frelcia

Kobieta

Z nami od: 01-05-2007

Twoje pytanie nie psuje do dzialu Manchester!!!

Do tego jest dzial Internet i niewazne gdzie mieszkasz.
Administrator Webmaster proszony o zrobienie porzadku.

Pozdrawiam
:-)

Do góry stronyOffline

no_wayy

Post #6 Ocena: 0

2007-07-04 16:11 (18 lat temu)

no_wayy

Mężczyzna

Z nami od: 28-01-2007

frelcia nabijaczka postów :-]
Ja jam kontrakt w T-mobile z darmowym internetem w komórce (Nokia N95). Gdzieś na ich stronie przeczytałem, że za niewielką dopłatą mogę korzystać z internetu za pośrednictwem telefonu, czyli przekształcić go w modem (czy coś w tym stylu jeśli dobrze zrozumiałem).
Może to jakieś rozwiązanie na bezprzewodowy internet?
Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWW

ParaDox

Post #7 Ocena: 0

2007-07-04 16:56 (18 lat temu)

ParaDox

Mężczyzna

Z nami od: 18-03-2004

Ludziska:-W:-W:-W Ile razy :-W

Bez telefonu i kabla

Dziala jak dziala. Nie piszcie ze jest do dupy. To radiowy internet i sa miejca gdzie dziala i miejsca gdzie nie? 30 darmowych dni na test.

T Mobile. Tak, ale uwaga na limity:-W

Internet on your laptop

Web'n'walk Plus plan
Minimum term contract and credit check applies. Roaming charges apply. Subject to connection to web 'n' walk Plus Plan. Compatible laptop required. Subject to coverage. Mobile broadband subject to HSDPA service availability. *To ensure a high quality of service for all our customers, a fair use policy of 3GB (of data both sent and received in the UK) per month applies. If you exceed 3GB per month, we may tell you to reduce your future use. If you again exceed 3GB per month, we may tell you that we are going to apply network protection controls, resulting in a reduced network speed for 14 days. If you exceed 3GB per month for a third time, we may tell you that we are going to apply further network protection controls, resulting in a reduced network speed until you upgrade your price plan to include a larger data allowance. We do not permit use of this service for internet phone calls. Roaming charges apply.

Web'n'walk Max plan
Minimum term contract and credit check applies. Roaming charges apply. Subject to connection to web 'n' walk Max Plan. Compatible laptop required. Subject to coverage. Mobile broadband subject to HSDPA coverage service availability. *To ensure a high quality of service for all our customers, a fair use policy of 10GB (of data sent and received in the UK) a month applies. If you exceed 10GB per month, we may tell you to reduce your future use. If you again exceed 10GB per month, we may tell you that we are going to apply network protection controls, resulting in a reduced network speed for 14 days. If you exceed 10GB per month for a third time, we may tell you that we are going to apply further network protection controls, resulting in a reduced network speed until you upgrade your price plan to include a larger data allowance. Roaming charges apply.

All truth passes through three stages: First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident

Do góry stronyOffline

gruby1979

Post #8 Ocena: 0

2007-10-21 13:34 (18 lat temu)

gruby1979

Z nami od: 15-10-2007

miguel jak szukasz internetu bez kabla i bez telefonu to odpisz

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2007-10-21 14:31 (18 lat temu)