Witam,
Szukam bramki do płatności kartą na stronie internetowej (nie Paypal).
Może ktoś ma jakieś doświadczenia i może posłużyć radą.
Pozdrawiam
|
|
---|---|
nieokrzesanysok | Post #1 Ocena: 0 2016-08-16 17:00:11 (9 lat temu) |
Z nami od: 19-01-2013 |
Witam,
Szukam bramki do płatności kartą na stronie internetowej (nie Paypal). Może ktoś ma jakieś doświadczenia i może posłużyć radą. Pozdrawiam |
krakn | Post #2 Ocena: 0 2016-08-16 18:11:36 (9 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
Ale sprecyzuj do czego to ma być.
Ja używam partnera firmy Invoice2go. Wystawiasz fakturę np na telefonie czy komputerze, i wraz z fakturą w formacie PDF i w emailu jest link do systemu płatności. Akceptują praktycznie wszytkie karty łącznie z Amex. I zawsze na przelew czeka się 7 dni. Teraz wprowadzili możliwość że to klient ponosi dodatkową opłatę jezeli chce płacić kartą a nie przelewem. stała opłata 5% Ja nie ponoszę żadnych kosztów. A jeżeli ja mam mieć potrącone z przelewu. A transaction fee of 1.4% + 20p is subtracted from the total amount paid. Co w sumie przy nieregularnych i niewielkich płatnościach jest bardzo opłacalne. Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
nieokrzesanysok | Post #3 Ocena: 0 2016-08-16 18:45:25 (9 lat temu) |
Z nami od: 19-01-2013 |
Dziekuje za odpowiedz.
Prowadzę sklepik online, dotychczas używałem systemu Paypal 3,4% prowizji oraz Direct Payment. Szukam rozwiązania które umożliwi klientowi zapłacenie kartą kredytową lub debetową, jak na większości serwisów online coś w stylu SagePay lub WorldPay. [ Ostatnio edytowany przez: nieokrzesanysok 16-08-2016 18:46 ] |
|