Cytat:
2015-07-08 18:40:24, Konto usunięte napisał(a):
Cytat:
2015-07-08 18:36:15, Aguinjapan napisał(a):
Cytat:
2015-07-08 18:29:10, krakn napisał(a):
to zobacz virgin. szybki swiatłowodowy net i do tego nie najgorsze oferty mobilne. Mobile maja na sieci EE/ 4G
A czy Virgin nie należy do tych problematycznych sieci w przypadku problemów jakichkolwiek. Czytając wypowiedzi innych forumowiczów to raczej Virgin nie cieszy się dobrą opinią. Przeglądałam ich ofertę i faktycznie jest atrakcyjna.
Ogolnie wszystkie sa problematyczne.
Tesco wspominam najlepiej, we tez w miare, talk talk I plusnet to totalny obled.
Virgin jest fajny ale musisz miec kabelek.
Masz kabelek 3 x szybciej.
Ja mam virgina od chyba 7 lat.
Jeżeli masz światłowód lub ich koncentryk to wszytko chodzi wzrowo.
Problemy się mogą pojawić gdy Virgin nie ma swoich kabli i będzie dostarczał net po kablach BT.
A oni te kable mają w tragicznym stanie. NIe wszędzie, ale w moich kilku domach i kuliku dzielnicach gdzie mieszkałem zawsze był problem i to nawet w nowym osiedlu.
Chyba że będziesz miał szczęście mieszkać w zasięgu nowych światłowodów BT.
Dwa razy miałem pad modemu. Po zgłoszeniu, pani chciał mnie umawiać na 2 dzień, ale mogłem być w domu w sobotę na 4 dzień.
O 6 rano jeden SMS że technik będzie w godzinach 13:25-14:45 , a jakieś 15 minut przed przyjazdem jeszcze telefon że jedzie, już od technika.
komunikacja wzorowa. Raz dostałem nowy modem po kilku godzinach, bo nie miał już na vanie, a raz od razu.
Virgin nie jest tani, ale działa bardzo szybko.
Jestem bardzo zadowolony.
A co do telefoni komórkowej.
działa na sieci EE więc wszytko zależy od siły sygnału w danym miejscu. Nie wszędzie będzie 4G. Ale to też dotyczy wszytkich sieci GSM.
Wysokie częstotliwości wymagają niemal bezpośredniego "widzenia nadajnika" potrafi go zagłuszyć nawet gruba ściana.
Z sieci komórkowych Tesco to jest O2
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.