Opinia moderatora: Poprawiłem temat, bo na razie nie ma problemu, i na pewno nie ze strony virgin/ krak
|
|
---|---|
magik1988 | Post #1 Ocena: 0 2015-05-10 22:55:57 (10 lat temu) |
Z nami od: 10-05-2015 Skąd: lincoln |
w 2013 roku wyprowadzajac sie z jednego adresu niezglosilem do virgina o wyprowadzce ani nic.majac umowe na rok nie przeduzajac jej sami ja sobie przedluzyli wiec mowie po co bede dzwonil a dzisiaj bedac u kolegi powiedzial mi ze oni caly czas sla na ten adres korespondencje z rachunkami miesiac w miesiac jakbym tam mieszczkal prosze o pomoc bo juz sam niewiem co myslec
![]() Opinia moderatora: Poprawiłem temat, bo na razie nie ma problemu, i na pewno nie ze strony virgin/ krak |
krakn | Post #2 Ocena: 0 2015-05-10 23:03:02 (10 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
No, jeżeli ktoś za ciebie tych rachunków nie płąci, to po prostu znaleźli sponsora.
czekaj jeszcze dłużej, będziesz miał więcej przygód. Na razie masz tylko w credit score spóźnienie w zapłacie zobowiązań z umowy. Wkrótce zaczną dochodzić komornicy to ci powiedzą co masz robić. Chyba że ci po prostu pobierają z konta pieniądze i nie masz zadłużenia. To luz, koledzy się cieszą Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
zealot | Post #3 Ocena: 0 2015-05-10 23:31:10 (10 lat temu) |
Z nami od: 18-06-2011 Skąd: Wigan |
A to nie wiedziałeś że trzeba zadzwonić i zgłosić że chcesz zakończyć umowę? Praktycznie wszystkie umowy(internet, telewizja, telefon, ubezpieczenia, członkostwa np na basen/siłownie) są przedłużane z automatu i jeśli nie wypowiesz umowy to powinieneś płacić. Zadzwoń do virgin media i zapytaj co tam się da zrobić w obecnej sytuacji.
|
|