MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Nielimitowany internet BT.

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

gdanszczanka

Post #1 Ocena: 0

2012-11-07 22:01:44 (13 lat temu)

gdanszczanka

Kobieta

Z nami od: 16-10-2012

Cytat:

2012-11-07 21:46:19, Richmond napisał(a):
Cytat:

2012-11-07 21:16:01, krakn napisał(a):
Generalnie internet z BT.
Czy też innych dostawców po ich kablach nie należy do najlepszych, ani szybkich, ale ani stabilnych.

Po prostu ich kable to śmietnik.

Technologia idzie do przodu i BT ma juz internet po swiatlowodzie w wielu miejscach. Co prawda w wiekszosci przypadkow swiatlowod idzie tylko do skrzynki, a do mieszkania ciagle idzie miedziany kabelek. Ale jest postep.

Nie wszedzie jest kablowka (Virgin) i czasami do wyboru zostaje BT albo to co chodzi na ich kablach. Akurat ostatnio poczytalam sobie na ten temat, bo tylko taki bede miala wybor.

no i piona (high five), bo ja to wlasnie przerobilam (czerwiec)
BT jedyna opcja - z 21 wieku, i jak mowie (odpukac w niemalowane) jak na razie spokoj*THUMBS UP**THUMBS UP*
Phi

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Gwiazda0111

Post #2 Ocena: 0

2013-01-14 22:32:31 (12 lat temu)

Gwiazda0111

Kobieta

Z nami od: 04-10-2012

Hej wznawiam temacik. Przez 1.5 roku mialam virgil i to jest masakra bynajmniej u mnie. Zrezygnowalam iteraz szukam czegos dobrego bez podlaczania specjalnie telefonu stacjonarnego czy jakos tak.
Mozecie cos polecic.

Do góry stronyOffline

ivy___

Post #3 Ocena: 0

2013-01-14 22:42:52 (12 lat temu)

ivy___

Kobieta

Z nami od: 11-01-2013

MAm zamiar kupic neta mobilnego z 3, czy ktos ma 3 (na forach to roznie bywa, ale szczerze mowiac, zadna, ale to zadna z mobilnych sieci w uk nie ma poytywnych opinii na forach)Maja sensowne pakiety na moje potrzeby przynajmniej, 10 Gb za 15/miesiac bez kontraktu. Prosze uzytkownikow 3 o komentarz....
Energia podąża za uwagą.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

krakn

Post #4 Ocena: 0

2013-01-14 23:30:32 (12 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Bo ludzie są na tyle ignorantami technicznymi że nawet nie zadadząsobie trudu by na facebucku zamiast o pierdołach, kto kogo przeleciał, a komu się nie udało, to poczytać jak działa mobilny interent.

Wtedy by nie było bzdurnych wymagań.
proste, w zasadzie technologia już sięgneła szczytu przepustowości, ma coraz więcej ograniczeń.

I raczej mało prawdopodobne jest by działało zawsze i wszędzie na najwyższych przepustowościach.

I tak nie jest źle.
Wystarczy sprawdzić mapkę zasięgu i zobaczyć jaka jest siła i jakość sygnału.

A że są to fale mikrofalowe, to nawet w centrum Londynu bywa że traci się zasięg.
Bo po prostu grube ściany budynków, linie energetyczne, trakcje kolejowe, nadajniki radiowe itd zakłócają i zniekształcają sygnał.

Więc z technicznego punktu widzenia to mniejsza z tym którego operatora weźmiesz.
pozostaje kwestia sewisu i obsługi klienta.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Deneris02

Post #5 Ocena: 0

2013-01-14 23:57:50 (12 lat temu)

Deneris02

Kobieta

Z nami od: 02-09-2011

Ja aktualnie używam 3 i nie mam żadnych zastrzeżeń.
Tylko właśnie ten limit... 10 gb wystarcza mi na jakieś 2 tygodnie, czasem mniej. Bez ściągania plików/filmów w sieci. Wczoraj rozmawiałam z mamą na skype i po 35 minutach zeżarło mi 1 gb.
W lutym będę miała internet z TT bez limitu, bo zwyczajnie bardziej mi się to opłaca.

Do góry stronyOffline

skam84

Post #6 Ocena: 0

2013-01-15 03:24:23 (12 lat temu)

skam84

Mężczyzna

Z nami od: 14-01-2013

Ja korzystam z BT. Infinity 2 dziala dobrze w technologii FTTC.
jedyne zastrzezenia ze maja lekko niekompetnych inzynierow i ogromny burdel w systemie.
ale to juz na inna bajke jest

Internet dziala dobrze :-)

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Roberto480

Post #7 Ocena: 0

2013-01-15 08:21:44 (12 lat temu)

Roberto480

Mężczyzna

Z nami od: 11-07-2012

Bron cie PANIE BOZE mam z 3 totalny brak zaiegu jak zlapie to co chwile gubi w domu dziala tylko w jednym miejscu mam w Samsungu Galaxy bez limitu i bez sensu a i rozmowy z PL na stac 0.03p/m 31f abonamet zawsze internet mialem w talk-u i bylo ok dalem synowi i jak poszlem kupic drugi to sie okazalo ze na moja miescine byl limit 300 i trzeba czekac az zwieksza to kupilem to g.....no i jako router i teraz ku.....wy leca od chwili uruchumienia do wylaczenia internetu

Do góry stronyOffline

ivy___

Post #8 Ocena: 0

2013-01-15 09:16:41 (12 lat temu)

ivy___

Kobieta

Z nami od: 11-01-2013

Cytat:

2013-01-14 23:30:32, krakn napisał(a):
Bo ludzie są na tyle ignorantami technicznymi że nawet nie zadadząsobie trudu by na facebucku zamiast o pierdołach, kto kogo przeleciał, a komu się nie udało, to poczytać jak działa mobilny interent.

Wtedy by nie było bzdurnych wymagań.
proste, w zasadzie technologia już sięgneła szczytu przepustowości, ma coraz więcej ograniczeń.

I raczej mało prawdopodobne jest by działało zawsze i wszędzie na najwyższych przepustowościach.

I tak nie jest źle.
Wystarczy sprawdzić mapkę zasięgu i zobaczyć jaka jest siła i jakość sygnału.

A że są to fale mikrofalowe, to nawet w centrum Londynu bywa że traci się zasięg.
Bo po prostu grube ściany budynków, linie energetyczne, trakcje kolejowe, nadajniki radiowe itd zakłócają i zniekształcają sygnał.

Więc z technicznego punktu widzenia to mniejsza z tym którego operatora weźmiesz.
pozostaje kwestia sewisu i obsługi klienta.

Tak wlasnie myslalam, mam miesiac na przetestowanie, jako ze nie bede miec kontrakty moge oddach w kazdej chwili, modem jest moj. Mieszkam niedaleko od nadajnika, ale jak mowisz wszystko ma znaczenie. W ostatecznosci bedzie kabel. Tylko ze w mojej syt. kabel to problem.
Energia podąża za uwagą.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,