I nie ma co się dziwić, na linii telefonicznej oferują do 20Mbs, większość zazwyczaj 10-15Mbs a Virgin oferuje do 100Mbs
Str 3 z 3 |
|
---|---|
krakn | Post #1 Ocena: 0 2012-10-07 14:52:04 (13 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
najzabawniejsze że http://www.moneysupermarket.com/broadband/ nie pokazuje u mnie Virgina w porównywarce
![]() I nie ma co się dziwić, na linii telefonicznej oferują do 20Mbs, większość zazwyczaj 10-15Mbs a Virgin oferuje do 100Mbs Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
Sawanna | Post #2 Ocena: 0 2012-10-07 14:59:31 (13 lat temu) |
Z nami od: 24-05-2011 Skąd: z Kosmosu |
Wyszła mi taka oferta...
https://national.virginmedia.com/myservices/confirmation Cenowo taniej wychodzi mi BT... Ale jeszcze trochę czasu mam na zastanowienie się... może jakieś promocje świąteczne będą... ![]() [ Ostatnio edytowany przez: Sawanna 07-10-2012 15:06 ] Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy, a Titanic'a profesjonaliści...
![]() |
krakn | Post #3 Ocena: 0 2012-10-07 15:10:05 (13 lat temu) |
może i taniej, ale w virgin płacisz też za jakosć stabilnosc szybkość pobierania i wysyłania, prawdziwy no limit.
zauważ że virgin zaczyna usługi od 30Mbs czyli daje szybszy internet i to w praktyce 2-3 krotnie wstosunku do predkosci jaka są wstanie zaoferować operatorzy po kablu. Bo w praktyce tak na prawde po kablach BT to mało kto ma więcej jak 10Mbs a zazwyczaj ledwo 2-5 bo tak są zasyfiałe kable i duże odległosci od centrali. mam 60Mbs u nas non stop 2 komputery to leci Youtube, bo Beata puszcza sobie playliste,a na drugim oglada filmy albo język angielski, ja na dole ciągle cos przerzucam na dyski w chmurę idzie to w gigabajty, bo np nie chce mi sie wyjmować karty czy nagrać filmu na dongla tylko leci przez dyski wirtualne. wysłanie znajomym zdjęc czy filmów to mi sie juz nie chce kombinować, udostepniam na dropboxie i za kilkanaście minut mają kilka GB zdjęć czy film HD u siebie na komputerze. nic nie muli chodzi aż miło. Za taki serwis to warto zaplacis paręfuntow. a jak użerałem się z BT to nie dość że nie chodziło, jak się net rozjechał to cały dzien się zestawić nie chciał, a jak chodził to jak krew z nosa. Za dwie wizyty techników ktorzy nic nie zrobili chcieli nas skasować 240 funtów. A z virgina do tej pory na 2 mieszkaniach byli tylko 2 razy, raz jak się tutaj przeprowadziłem, bo na poprzednim to sobie sam podpiąłem hub, a tu się uparli że przyjedzie, a drugi raz jak mi przywiózł superhuba po podniesieniu prędkosci w tej samej cenie z 20 do 60Mbs Bez opłat za wizyty techników. Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
Post #4 Ocena: 0 2012-10-07 16:33:11 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
krakn | Post #5 Ocena: 0 2012-10-07 16:39:00 (13 lat temu) |
jesteś pewien że to był pracownik BT a nie świadek jehowy?
cud panie cud do częstochowy na kolanach i stówa na radio ![]() a i pochwal się ile cię skasują za wizytę Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2012-10-07 16:46:37 (13 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|