MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Uwaga!!! falszywy PayPal

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 4 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

Str 4 z 7

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

clockwork_orang

Post #1 Ocena: 0

2011-06-08 15:39:20 (14 lat temu)

clockwork_orange

Z nami od: 28-06-2007

Cytat:

2011-06-08 15:28:23, Czaninho1 napisał(a):
dzieki za wasze informacje i doswiadczenia. ja mialem tylko takie negatywne doswiadczenie ze gdy ktos mi zwrocil pieniadze to musialem ponad tydzien czekac az wroca na konto. tak wiec nie za bardzo chce uzywac ,wiec korzystam z ebaya ,owszem. ale korzystam glownie z opcji 'Collect in person' co pozwala mi ominac paypale i inne tranzakcje internetowe
a po co wyplacasz kase z PP do banku? to jest juz konto, tyle ze bez % 8-)

sam korzystam czesto z PP, poniewaz sporo sklepow juz go obsluguje, nawet Argos, hehe... ubezpieczenie do £500 tez warte uwagi

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

machupikachu

Post #2 Ocena: 0

2011-06-08 15:45:54 (14 lat temu)

machupikachu

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 06-06-2011

Cytat:

2011-06-08 15:25:30, wielbicielka napisał(a):
Machupikachu dlaczego?

a dla tego ze wystawialem tam kilka samochodow i ostatnio to juz masakra jest cokolwiek tam sprzedac..jakies debile to licytuja a pozniej walek idzie,zero kasy zero odzewu i pozniej dzwon do ebaya i wyjasniaj ze to byl timewaster czy inny trol i zeby kase za wystawienie zwrocili :-Y ..haa ostatnio typ kupil samochod niezaplacil,nieodebral i po 2 miesiacach negatywa mi dal!..juz niemowie o kupieniu czegos ,to niedosc ze niedojdzie to jeszcze na zwrot kasy z paypala trzeba czekac kilka tygodni.żenada!!:-[
Szkoda ze mózgu niemozna wyprać pralce:)

Do góry stronyOffline

machupikachu

Post #3 Ocena: 0

2011-06-08 15:48:08 (14 lat temu)

machupikachu

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2011-06-08 15:39:20, clockwork_orange napisał(a):
Cytat:

2011-06-08 15:28:23, Czaninho1 napisał(a):
dzieki za wasze informacje i doswiadczenia. ja mialem tylko takie negatywne doswiadczenie ze gdy ktos mi zwrocil pieniadze to musialem ponad tydzien czekac az wroca na konto. tak wiec nie za bardzo chce uzywac ,wiec korzystam z ebaya ,owszem. ale korzystam glownie z opcji 'Collect in person' co pozwala mi ominac paypale i inne tranzakcje internetowe
a po co wyplacasz kase z PP do banku? to jest juz konto, tyle ze bez % 8-)

sam korzystam czesto z PP, poniewaz sporo sklepow juz go obsluguje, nawet Argos, hehe... ubezpieczenie do £500 tez warte uwagi

i za 2 miechy ci chinole konto wyczyszcza..super mi konto paypal:-W

Do góry stronyOffline

machupikachu

Post #4 Ocena: 0

2011-06-08 15:53:12 (14 lat temu)

machupikachu

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2011-06-08 15:27:21, clockwork_orange napisał(a):
Cytat:

2011-06-08 15:21:48, machupikachu napisał(a):
Ja tam zrezygnowalem z 5 letniej wspolpracy z ebay i paypal 2 miesiace temu ..i nigdy nigdy nigdy juz nieuzyje tego szjstwa :))
bo, jak wszystko (nawet prezerwatywy) trzeba uzywac z glowa... 8-)

z ebayem mo mam takie wspomnienia i kozysci ze ci sie nawet to niesnilo :)..obecny ebay jest kolebka dla zlodzieji..jak ktos neima serca lub lubi okradac innych to jest najlepsza opcja na wzbogacenie,ja tez mialem kilka akcji ze cos do mnie niedoszlo ,escalowalem o zwrot i pozniej to cos dochodzilo i kasa juz byla na koncie..ale jakos niemam serca tak ludzi okradac..bo paypal jest mega wielkim narzedziem do okradania innych!:-Y

Do góry stronyOffline

lalunay

Post #5 Ocena: 0

2011-06-08 16:06:49 (14 lat temu)

lalunay

Kobieta

Z nami od: 29-03-2010

A ja mialam taki przypadek ze po przeprowadzce zamowilam duuuzo gier dla syna + jakies kosmetyki dla siebie typu mascara puder,juz nie pamietam dokladnie.Oczywiscie adres na ebayu zmienilam a nie pomyslalam ze tez trzeba na paypalu no i po jakims czasie zaczelam wypisywac do tych sprzedawcow,ze co jest gdzie moje zakupione przedmioty itd.Dopiero kiedy dostalam czesc zwrotow kasy a kosmetyki wyslali podwojnie i tez nie doszly sprawdzilam adresy nadania i okazalo sie ze wszystko poszlo na tamten adres a wlasciciel chaty "zapomnial" mi o tym powiedziec.Gry odzyskalam (chociaz nie wszystkie,niby tyle doszlo)kosmetyki niektore tez i tym ktorzy mi zwrocili pieniadze oddalam a za podwojne kosmetyki zaplacilam.Ale pozniej dopiero pomyslalam ze chyba malo takich jak ja i pewnie duzo ludzi wlasnie sciemnia ze cos nie doszlo...

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2011-06-08 16:08:28 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

clockwork_orang

Post #7 Ocena: 0

2011-06-08 16:13:13 (14 lat temu)

clockwork_orange

Cytat:

2011-06-08 15:48:08, machupikachu napisał(a):

i za 2 miechy ci chinole konto wyczyszcza..super mi konto paypal:-W
nie wiem, jeszcze nie wyczyscili przez kilka lat, a poza tym... wydaje na biezoco 8-)

ps. co do zlodziei itp. - ostatnio sam sie poczulem jak oszust - za £2,69 kupilem potezna sofe i dwa glebokie fotele... transport mnie wiecej kosztowal :-]
pps. i nigdy nie mialem problemow ani z PP, ani z Ebay - cos tam sprzedaje, wiecej kupuje (glownie przez PP, niekoniecznie z Ebay) - traktuje PP jak konto nieoprocentowane skad moge wyslac kase w dowolne miejsce na swiecie za darmo

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2011-06-08 18:13:05 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

clockwork_orang

Post #9 Ocena: 0

2011-06-26 12:44:03 (14 lat temu)

clockwork_orange

hmm, okres rozliczen sie zaczal i zaraz kwiatki przysylaja:
Cytat:
Important information about your tax return
We are unable to process your tax return

We recived your tax return. However, we are unable to process the return as field.
Our records indicate that the person identifiedas the primary taxpayer or spouse on the tax return did not provided all the required documents shown on the tax form. Our records are based on information received from the Social Security Administration.
Based on this information, the tax account for the individual has been locked
What you need to do
Print out the attached notification and list of missing documents, fill it in, add the documents and send the following information to the adress shown in the attached notification.
List of required documents:
1. A copy of this letter
2. Notification letter
3. A photocopy of valid U.S. Federal or State Government issued identification.

Keep this notice for your records. If you need assistance, please don't hesitate to contact us
w zalaczniku oczywiscie jest wirusik 8-)

Do góry stronyOffline

wielbicielka

Post #10 Ocena: 0

2011-06-26 14:47:59 (14 lat temu)

wielbicielka

Kobieta

Z nami od: 29-04-2011

no prosze

ale bylam wczoraj w szoku jak zalogowalam sie na paypal, wpisalam haslo wszystko prawidlowo a tam wskoczylo mi sprawdzanie czy jestem wlasciwa osoba, musialam potwierdzic swoje dane, dodam ze czesc byla podana przez nich i gdybym nie byla pewna ze to jest ich strona to bym sie wycofala, nie zdazylam wpisac do konca wszystkiego juz miaalam informacje na meila ze bedzie zmiana hasla tak dla bezpieczenstwa i ze jesli to nie ja wlasnie to robie to dzwonic do nich natychmiast
szok, musialm potwierdzic moje dane plus zmienic haslo, ze bede tak robic co jakis czas

Do góry stronyOffline

Strona 4 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,