Ja mam u nich zarowno tel jak i internet i jestem zadowolona ,rozmowy lokalne za darmo i do polski po godz 19 tez zadarmo codziennie jak i weekend.
Nie rozumiem ,ze nazwano BT zdzierstwo!!!
Pewnie jak sie dzwoni i nie chce duzo placic To jasne!!

Str 2 z 5 |
|
---|---|
niunia83 | Post #1 Ocena: 0 2010-06-18 12:01:57 (15 lat temu) |
Z nami od: 09-05-2010 Skąd: kwiat .... |
Dlaczego BT zdzierstwo?????
Ja mam u nich zarowno tel jak i internet i jestem zadowolona ,rozmowy lokalne za darmo i do polski po godz 19 tez zadarmo codziennie jak i weekend. Nie rozumiem ,ze nazwano BT zdzierstwo!!! Pewnie jak sie dzwoni i nie chce duzo placic To jasne!! ![]() ![]() |
AndrzejW | Post #2 Ocena: 0 2010-06-18 12:09:54 (15 lat temu) |
Z nami od: 04-04-2007 Skąd: Grays |
Nie - IP jest przydzielane dynamicznie.
|
niunia83 | Post #3 Ocena: 0 2010-06-18 12:10:48 (15 lat temu) |
Z nami od: 09-05-2010 Skąd: kwiat .... |
a co do TALKTALK ,w jednym jest kicha,ze jak Ci sie cos zepsuje to bedziesz czekac nawet 2-3 tyg ,bo powiedza ,ze sa jeszcze ludzie przed toba co pierwsi zglosili problem ,mam Sasiadke Angielke i strasznie narzeka na TALKTALK ,sasiad tak samo.Mimo,ze dzwonil prawie codziennie przyjechali dopiero po 2,5 tyg,
Nie wiem chcesz to pruboj skoro sa jeszcze tacy Co chwala ta siec! pozdro |
grzech57 | Post #4 Ocena: 0 2010-06-18 17:07:02 (15 lat temu) |
Z nami od: 20-11-2009 Skąd: Hereford |
(Nie - IP jest przydzielane dynamicznie.)
I nie ma możliwości dostać stały nr.IP ? dowiedziałem się dzis że o2 też zaczęło dostarczać internet i telefon stacjonarny czy ktos może cos o jakosci napisać ?bo to co zobaczyłem na ich stronie to ceny są zbliżone do talk talk tylko ciekawy jestem jak to wyglada w praktyce. |
beata76 | Post #5 Ocena: 0 2010-06-18 17:17:35 (15 lat temu) |
Z nami od: 13-03-2007 Skąd: Londyn |
Cytat: 2010-06-18 12:10:48, niunia83 napisał(a): a co do TALKTALK ,w jednym jest kicha,ze jak Ci sie cos zepsuje to bedziesz czekac nawet 2-3 tyg ,bo powiedza ,ze sa jeszcze ludzie przed toba co pierwsi zglosili problem ,mam Sasiadke Angielke i strasznie narzeka na TALKTALK ,sasiad tak samo.Mimo,ze dzwonil prawie codziennie przyjechali dopiero po 2,5 tyg, Nie wiem chcesz to pruboj skoro sa jeszcze tacy Co chwala ta siec! pozdro Ja akurat przedwczoraj mialam problem z internetem. Telefonicznie nie dalo sie nic naprawic wiec przyjechali wczoraj i wszystko dziala jak nalezy. Duzo ludzi narzeka na TalkTalk. Ja praktycznie nigdy nie mialam z nimi problemu,za to z BT nie moglam laczyc sie normalnie z internetem przez 4miesiace(zeby byl internet musialam odkladac sluchawke od telefonu,co rownalo sie z tym ze nikt do mnie nie mogl sie dodzwonic) Kobieta piękna, lecz pozbawiona bystrości umysłu, nie daje kochankowi nic poza fizycznym delektowaniem się jej urodą. Brzydka, ale mądra może do tego stopnia rozkochać mężczyznę w swojej inteligencji, że nie pragnie on niczego ponadto.
|
|
|
leyla76 | Post #6 Ocena: 0 2010-06-18 17:59:45 (15 lat temu) |
Z nami od: 11-08-2007 Skąd: milton keynes |
Od 3 lat mam internet + telefon z BT i musze przyznac, ze co do jakosci internetu i obslugi klienta to jestem naprawde zadowolona. przez te 3 lata polaczenie internetowe siadlo mi 2 razy i szybko zostalo przywrocone przez obsluge klienta.
teraz niestety musze podjac decyzje czy kontynuowac internet z BT czy zmienic na jakiegos innego dostawce. rzecz w tym ze niestety BT jest dosc drogie w porownaniu z innymi dostawcami. ja obecnie za internet place ok 18 funtow z tym, ze mam limit 20Giga miesiecznie, co mnie nizmiernie wkurza bo za kazdym razem doliczaja mi do £10 do rachunku. zaczynam powoli sie stresowac za kazdym razem jak odpaam kompa. nielimitowany internet z BT kosztuje ok 25£, to np w porownaniu do O2 o 15£ wiecej miesecznie. wiec postanowilam ze sie przeniose do O2 i mam nadzieje ze z jakosci internetu bede zadowolona. |
anmi | Post #7 Ocena: 0 2010-06-18 23:54:14 (15 lat temu) |
Z nami od: 26-03-2007 Skąd: Newark |
![]() ![]() |
kinga77 | Post #8 Ocena: 0 2010-06-19 07:46:12 (15 lat temu) |
Z nami od: 04-08-2008 Skąd: UK |
Cytat: 2010-06-18 12:01:57, niunia83 napisał(a): Dlaczego BT zdzierstwo????? Ja mam u nich zarowno tel jak i internet i jestem zadowolona ,rozmowy lokalne za darmo i do polski po godz 19 tez zadarmo codziennie jak i weekend. Nie rozumiem ,ze nazwano BT zdzierstwo!!! Pewnie jak sie dzwoni i nie chce duzo placic To jasne!! ![]() ![]() Dlatego zdzierstwo,ze za to samo w Bt placilam o 10f wiecej. W abonamencie mam opcje za 2f na mies,dzwonie do roznych krajow np,do Pl,albo do Stanow i gadam ile chce.I nie wazne o jakiej porze dnia czy nocy A skad niby mozesz wiedziec ile dzwonimy,akurat malo uzywamy tel,tyle co konieczne,no chyba,ze tylko na stacjonarne za granice,co i tak jest wliczone w abonament, Teraz sie gada przez skype ![]() Po co ja sie wlasciwie tlumacze [ Ostatnio edytowany przez: kinga77 19-06-2010 08:02 ] |
kinga77 | Post #9 Ocena: 0 2010-06-19 07:52:34 (15 lat temu) |
Z nami od: 04-08-2008 Skąd: UK |
Cytat: 2010-06-18 12:10:48, niunia83 napisał(a): a co do TALKTALK ,w jednym jest kicha,ze jak Ci sie cos zepsuje to bedziesz czekac nawet 2-3 tyg ,bo powiedza ,ze sa jeszcze ludzie przed toba co pierwsi zglosili problem ,mam Sasiadke Angielke i strasznie narzeka na TALKTALK ,sasiad tak samo.Mimo,ze dzwonil prawie codziennie przyjechali dopiero po 2,5 tyg, Nie wiem chcesz to pruboj skoro sa jeszcze tacy Co chwala ta siec! pozdro Mam talk talk ponad 1,5roku i nic sie nie zepsulo,i zeby nie bylo to BT tez mialam,wiec mam porownanie,I dlugo sie zastanawialismy nad zmiana operatora,i robilismy wywiady wsrod znajomych na naszej ulicy(sami anglicy)i malo kto ma Bt,bo nikomu nie chce sie tyle im placic ![]() I zdania nie zmieniam Bt to zdzierstwo,ale jak komus odpowiada to mi nic do tego,po prostu to moje zdanie i mam prawo takie miec ![]() |
stokesay | Post #10 Ocena: 0 2010-06-19 08:18:49 (15 lat temu) |
Z nami od: 30-05-2007 Skąd: Wellingborough |
Cytat: 2010-06-18 17:07:02, grzech57 napisał(a): (Nie - IP jest przydzielane dynamicznie.) I nie ma możliwości dostać stały nr.IP ? dowiedziałem się dzis że o2 też zaczęło dostarczać internet i telefon stacjonarny czy ktos może cos o jakosci napisać ?bo to co zobaczyłem na ich stronie to ceny są zbliżone do talk talk tylko ciekawy jestem jak to wyglada w praktyce. Wydaje mi się, że z O2 na razie musiałbyś najpierw mieć aktywną linię BT, żeby móc przejśc na O2 Home Phone Cytat: O2 Home Phone is only available when you have O2 Home Broadband with an online bill.
za o2.co.uk Ale linia BT + internet O2 nie wygląda najgorzej. Tak jak wielu wcześniej tu na forum wspomniało, wszystko leży w kablach i odległości od exchange. Ja na takie połączenie nie narzekam ![]() ![]() Na wcześniejszym adresie miałem TT i też mi bardzo ładnie hulało:-W Wielu guru mówi, żeby unikać złego towarzystwa, póki się nie jest Mistrzem
|