MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Nie moge sprzedawac na eBay

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

Str 2 z 5

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

JackHeir

Post #1 Ocena: 0

2010-06-04 23:00:31 (15 lat temu)

JackHeir

Mężczyzna

Z nami od: 08-04-2008

aha i wszystkie platnosci za sprzedaz na ebay mam ustawione automatycznie
,,,, ludzie są jak ptaki , odlatują do innych miejsc ,,,,

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

littleflower

Post #2 Ocena: 0

2010-06-04 23:09:52 (15 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

**Updated: From 2 June 2010 all private sellers will be limited to 100 free auction-style listings per month***

to znalazlam na Ebay

z Twojego emaila zrozumialam ze jesli kupiles cos na ponowna sprzedaz lub by sprzedac z zyskiem wtedy musisz zarejestrowac sie jako biznes sprzedawca,

moze kiedy wystawiles te koszulki zaznaczyles jakas zla kolumne, punkt?
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

krakn

Post #3 Ocena: 0

2010-06-04 23:10:04 (15 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

wygląda jak by cie uznali za sprzedawce zawodowego, sprzedajesz nowe te koszulki?
Ostatnio przychodziły jakieś info o zmianach regulaminu ale poleciało w kosz może coś o tym było zacząłem szukać ale nie mam siły przeszukaj w Terms na pewno coś na ten temat jest
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Mieszko

Post #4 Ocena: 0

2010-06-04 23:16:00 (15 lat temu)

Mieszko

Kobieta

Z nami od: 16-07-2009

"In order to maintain a safe trading environment, there's a limit on the number of times private sellers can list certain items in a period of 30 consecutive days.

You've reached the limit for the type of item you're trying to list, so you can't list any more of these for 30 days. These restrictions apply to all sellers, so please don't feel that we're singling you out. It does mean you won’t be able to complete this listing right now however you may still list other kinds of items."

Wychodzi na to, że nie możesz sprzedawać produktów tego typu jaki sprzedawałeś - czyli koszulek. Możesz sprzedawać inne przedmioty. Chyba rzeczywiście eBay chciałby, żeby jak najwięcej osób zkładało sklepy.

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #5 Ocena: 0

2010-06-04 23:17:32 (15 lat temu)

littleflower

Kobieta

Thank you for choosing to sell on eBay.
In order to maintain a safe trading environment, there's a limit on the number of times private sellers can list certain items in a period of 30 consecutive days.

mniej wiecej chodzi o to :

w trosce o bezpieczne srodowisko sprzedazy , jest limit ile razy prywatny sprzedawca moze wystawic rzecz na te sama liste w ciagu 30 kolejnych dni

You've reached the limit for the type of item you're trying to list, so you can't list any more of these for 30 days. These restrictions apply to all sellers, so please don't feel that we're singling you out. It does mean you won’t be able to complete this listing right now however you may still list other kinds of items.

Ty juz przekroczyles ten limit , dlatego nie mzesz nic dodac z tego w ciagu tych 30 dni, te zasady sa dla wszystkich sprzedawcow ,

to znaczy ze choc tych pozycji ???? nie mozesz wystawic teraz , to mozesz wystawic innego rodzaju rzeczy

Przepraszam za takie tlumaczenie, mam nadzieje ze zalapales mniej wiecej o co chodzi,

:-]

"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Mieszko

Post #6 Ocena: 0

2010-06-04 23:27:47 (15 lat temu)

Mieszko

Kobieta

Z nami od: 16-07-2009

No, tak jak napisałam - ten typ produktu, czyli koszulki już nie mogą być, bo limit jest wyczerpany. Ale np. książki, płyty CD czy inne rzeczy można spokojnie wystawić. Aż i na nie limit się wyczerpie:-D

Do góry stronyOffline

JackHeir

Post #7 Ocena: 0

2010-06-04 23:29:15 (15 lat temu)

JackHeir

Mężczyzna

o co chodzi to ja wiem w tym komunikacie , tylko jezeli jest napisane ze w ciagu miesiaca moge wystawic 100 rzeczy to jak to sie ma do dwoch sprzedanych koszulek , napisalem tez do ebaya , ze mam jeszcze limit 98 wystawien , ale minelo pare dni a jeszcze mi nie odpisali dlatego tutaj do Was napisalem , myslalem ze moze ktos mial ten sam problem , dziekuje wszystkim za odpowiedzi ...

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #8 Ocena: 0

2010-06-04 23:30:37 (15 lat temu)

littleflower

Kobieta

tak do 100 rzeczy ogolem ale jest tez limit na poszczegolne pozycje- widocznie na koszulki jest 2

Do góry stronyOffline

JackHeir

Post #9 Ocena: 0

2010-06-04 23:44:46 (15 lat temu)

JackHeir

Mężczyzna

dzieki littleflower , tak jak piszesz sa to nowe koszulki do odsprzedania z nieduzym zyskiem , a tak na marginesie to wczesniej sprobowalem wystawic cos innego w innej kategori i nie bylo problemu z wystawieniem , nie mam pojecia o co im chodzi poczekam na odpowiedz od nich .. dziekuje i pozdrawiam z Lichfild

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #10 Ocena: 0

2010-06-05 00:15:35 (15 lat temu)

littleflower

Kobieta

Acha, wiec jesli to sprzedaz zarobkowa powinienes zalegalizowac to - lub liczyc sie z limitem-2 na miesiac.

Inaczej bedzie to nielegalne tak na logike,

Lichfield - lol rzut kamieniem ode mnie,

pozdrawiam i zycze samych sukcesow na Ebay

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,