Cytat:
2010-05-15 16:56:10, ania_caterham napisał(a):
Tak przygladam sie dyskusji i wyglada na to ze jest wiele opcji. Jeszcze sie nie zdecydowalam. Odwiedzilam kilka stronek ale nie wszedzie mozna wejsc i podgladnac do konca co kupuje. Strona, ktora chce zbudowac ma byc moja wizytowka. Zaczynam nowy biznes. W mojej okolicy zadna inna osoba pracujaca w tym biznesie nie posiada strony, wiec uwazam, ze moglabym sie tym wyrozniac plus domena ktora sobie wypatrzylam jest wolna i jak ktos wpisze w google wyskoczy na pewno jako pierwsza. Co do ogladalnosci ... natura biznesu jest taka ze z klientem zostaje sie na kilka lub kilkanascie miesiecy i staje sie on glownym zrodlem dochodu. Licze na maximum 3 klientow wiec nie oczekuje, ze ktos bedzie zagladal na moja strone codziennie.
Co mnie jeszcze interesuje to to zeby ten host mial program do robienia stron w przegladarce taki 'for dummies' typu wybierz tlo z gotowych, wstaw box z tekstem, wybierz kolor tekstu itp. Nie mam juz miejsca na moim laptopie do ladowania nowych programow i nie chce mi sie uczyc calego kodowania, bo nie mam na to czasu. Czy ten za £10 rocznie ma taka opcje ... i jak to sie nazywa? Wielkie dzieki za podpowiedzi.
Zobacz te strone TUTAJ
Sam ja robilem, jeszcze nie jest skonczona nie mam czasu, nic nie musisz instalowac wszystko jest w panelu po zalogowaniu sie na serwer. Wybieraz wzor strony, instalujesz ja na serwerze, potem mozesz w prosty sposob zarzadzac strona. Mozna sprobowac jak to dziala przez 7 dni za darmo.
Oferuje polskie meble, tylko u nas rabaty dla naszych klientow.