MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Zmiana internetu z telewizją na SKY :-) Jak to jest ??

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Korcior

Post #1 Ocena: 0

2010-02-02 16:42:54 (15 lat temu)

Korcior

Mężczyzna

Z nami od: 20-08-2009

Witam

Chciałbym się zapytać czy w SKY jest dobry internet bo na razie mam internet z Virgina ciągle są jakieś problemy a to się sam resetuje itp i nie jesteśmy zadowoleni.Więc posiadamy w domu telewizję z virgin i internet ale chcemy wziąć z SKY HD + Internet 20 MB Nielimitowany i teraz tu się nasuwa pytanie byliśmy u takiego faceta stoi w Belfrym i on nam mówił o tych cenach itp ale patrząc w gazecie i internecie też tam było inaczej :-? I gdybym wziął telewizję HD ale w boxie nie było by HD bo my mamy w Plazmie/LCD HD to by było taniej ??? I na stronie coś wspominali że jak przez internet się zamówi to oni dają 70 Funtów na zakupy w M&S ??

W jaki sposób wy to zrobiliście i ile płacicie za SKY HD + Internet .

Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

krakn

Post #2 Ocena: 0

2010-02-02 17:11:27 (15 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

mzoe z innej beczki, skoro tak ci się dzieje z netem to sprawdź wszystkie połączenia, bardzo możliwe że któraś nakrętka jest niedokręcona, zamoknięta itp.
Jeżeli mieszkasz w domku a nie w bloku czy kamienicy, zobacz też czy na zewnątrz kable nie są łączone, tak jest u mnie, i tam był problem woda się dostała wystarczyło dokładnie wyczyścić popsikać czymś do konserwacji np WD40 lub do czyszczenia styków, wytrzeć do sucha i skręcić. 3 minuty roboty
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Korcior

Post #3 Ocena: 0

2010-02-02 17:13:07 (15 lat temu)

Korcior

Mężczyzna

Cytat:

2010-02-02 17:11:27, krakn napisał(a):
mzoe z innej beczki, skoro tak ci się dzieje z netem to sprawdź wszystkie połączenia, bardzo możliwe że któraś nakrętka jest niedokręcona, zamoknięta itp.
Jeżeli mieszkasz w domku a nie w bloku czy kamienicy, zobacz też czy na zewnątrz kable nie są łączone, tak jest u mnie, i tam był problem woda się dostała wystarczyło dokładnie wyczyścić popsikać czymś do konserwacji np WD40 lub do czyszczenia styków, wytrzeć do sucha i skręcić. 3 minuty roboty

Jaka nakrętka ??

Do góry stronyOffline

krakn

Post #4 Ocena: 0

2010-02-02 18:05:12 (15 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

hm
na białym kablu (koncentryk) są nakrętki, idź za kablem od modemu i po kolei rozkręcaj oczyść zobacz czy gdzieś aby drucik z ekranu nie styka się z rdzeniem i tak ile sie tylko da, u mnie miedzy modemem a kablem w ziemi jest 3 połączenia. pierwsze złacze to rozgalęźnik, taka zwrotnica, potem przed zwrotnicą a następne moze być po drugiej stronie ściany, u mnie jest przy ziemi w ogrodzie.

Można też delikatnie poskrobać rdzeń nożem tak by zaczął się znowu błyszczeć, i skręcić.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Korcior

Post #5 Ocena: 0

2010-02-03 13:30:55 (15 lat temu)

Korcior

Mężczyzna

A odpowie mi ktoś konkretnie na moje pytanie :// A gdybym wziął sam internet to ile by wyszło :/

Do góry stronyOffline

Mieszko

Post #6 Ocena: 0

2010-02-03 20:33:29 (15 lat temu)

Mieszko

Kobieta

Z nami od: 16-07-2009

Cytat:

2010-02-03 13:30:55, Korcior napisał(a):
A odpowie mi ktoś konkretnie na moje pytanie :// A gdybym wziął sam internet to ile by wyszło :/

Nam w SKY powiedziano, że nie można wziąć samego internetu. Musimy wziąć też telewizję, telefon możemy przepisać na SKY jeśli chcemy. Także najtańsza opcja wyszła 38 funtów - razem z abonamentem za telefon.

Do góry stronyOffline

sebabar

Post #7 Ocena: 0

2010-02-03 20:39:12 (15 lat temu)

sebabar

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 09-01-2010

Cytat:

2010-02-03 20:33:29, Mieszko napisał(a):
Cytat:

2010-02-03 13:30:55, Korcior napisał(a):

Nam w SKY powiedziano, że nie można wziąć samego internetu. Musimy wziąć też telewizję, telefon możemy przepisać na SKY jeśli chcemy. Także najtańsza opcja wyszła 38 funtów - razem z abonamentem za telefon.

...

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,