MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Reklama w google

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Str 3 z 4

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2011-02-26 21:02:29 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

stanislawski

Post #2 Ocena: 0

2011-02-26 21:08:43 (14 lat temu)

stanislawski

Mężczyzna

Z nami od: 10-04-2008

A ja jestem już zbanowany. I w Adsens i w Adwords. Padlinka...

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Richmond

Post #3 Ocena: 0

2011-02-26 21:20:21 (14 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Hehe, mnie probowali zbanowac w Adwords ostatnio, ale napisalam im wprost co o nich mysle i przeprosili mnie.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

SonnyBoy

Post #4 Ocena: 0

2011-02-26 21:42:02 (14 lat temu)

SonnyBoy

Mężczyzna

Z nami od: 15-10-2007

Jesli chcesz sie przebic przez gaszcz stron o podobym temacie w wynikach musisz przede wszystkim zadbac o poprawny czysty kod strony!
Właściwe tagi html, przemyslana treść z keywordsami, nazwy podstron, nazwy plików. itp, itd
To Ci zagwarantuje ze się przebijesz przez te kupy generowane przez joomle, zencarty, oscommercey Czyli strony w ktorych kod jest jedną wielką sieczką tabelek.

Teraz ciekawostka. Dostałem zlecenie na migracje sklepu bazującego na popularnym Oscommerce. Postawiłem wersje testową, zaimportowałem produkty i zaczołem dziubanine. Jakiez bylo moje zdziwienie jak z głupa sprawdzilem w googlu pare fraz.
Moja wersja testowa sklepu po paru tygodniach, która sobie leży spokojnie na tymczasowym adresie,przeskoczyła o paredziesiat pozycji w googlu sklep klienta, który funkcionuje od paru lat!

[ Ostatnio edytowany przez: SonnyBoy 26-02-2011 21:43 ]

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

samin1984

Post #5 Ocena: 0

2011-02-26 22:51:15 (14 lat temu)

samin1984

Mężczyzna

Z nami od: 15-05-2009

Cytat:

2011-02-26 21:42:02, SonnyBoy napisał(a):
Teraz ciekawostka. Dostałem zlecenie na migracje sklepu bazującego na popularnym Oscommerce. Postawiłem wersje testową, zaimportowałem produkty i zaczołem dziubanine. Jakiez bylo moje zdziwienie jak z głupa sprawdzilem w googlu pare fraz.
Moja wersja testowa sklepu po paru tygodniach, która sobie leży spokojnie na tymczasowym adresie,przeskoczyła o paredziesiat pozycji w googlu sklep klienta, który funkcionuje od paru lat!

A czy Ty wiesz ile klopotow mozesz sobie lub Twojemu klientowi narobic taka "developerka"? Zwlaszcza jezeli kombinujesz cos z serwisami e-commerce to uzywaj robot.txt (reszte "wujek" Google Ci powie), a tak naprawde powinienes takie rzeczy robic na lokalnym serwerze.

POZDRAWIAM

[ Ostatnio edytowany przez: samin1984 26-02-2011 22:51 ]

Do góry stronyOffline

SonnyBoy

Post #6 Ocena: 0

2011-02-26 23:54:29 (14 lat temu)

SonnyBoy

Mężczyzna

Cytat:

2011-02-26 22:51:15, samin1984 napisał(a):
Cytat:

2011-02-26 21:42:02, SonnyBoy napisał(a):

A czy Ty wiesz ile klopotow mozesz sobie lub Twojemu klientowi narobic taka "developerka"? Zwlaszcza jezeli kombinujesz cos z serwisami e-commerce to uzywaj robot.txt (reszte "wujek" Google Ci powie), a tak naprawde powinienes takie rzeczy robic na lokalnym serwerze.

POZDRAWIAM

robilem na lokalnym, teraz jestesmy w trakcie "przepinania" stopniowego kategorii. Zawila sprawa, nie bede sie spowiadal przed Tobą. Nie znasz projektu to sie nie wypowiadaj.

[ Ostatnio edytowany przez: SonnyBoy 26-02-2011 23:58 ]

Do góry stronyOffline

samin1984

Post #7 Ocena: 0

2011-02-27 00:01:06 (14 lat temu)

samin1984

Mężczyzna

Dlaczego mam sie nie wypowiadac skoro jest to otwarte forum.
A skoro tak jak napisales ten sklep w wersji jak to okresliles testowej pozostawiles na necie kilka tygodni to chcialem Ci tylko doradzic i powiedziec, ze w taki sposob nie stawia sie zadnych systemow e-commerce bo mozna sobie tylko narobic klopotow.

Do góry stronyOffline

SonnyBoy

Post #8 Ocena: 0

2011-02-27 00:16:36 (14 lat temu)

SonnyBoy

Mężczyzna

Cytat:

2011-02-27 00:01:06, samin1984 napisał(a):
Dlaczego mam sie nie wypowiadac skoro jest to otwarte forum.
A skoro tak jak napisales ten sklep w wersji jak to okresliles testowej pozostawiles na necie kilka tygodni to chcialem Ci tylko doradzic i powiedziec, ze w taki sposob nie stawia sie zadnych systemow e-commerce bo mozna sobie tylko narobic klopotow.

Powtarzam Ci drugi raz, że nie znasz TEGO projektu wiec twoje porady są o kant d rozbic. Powiedzmy, ze była taka potrzeba ze BEZWZGLEDNIE stary sklep na oscommerce pozostal nienaruszony a nowe produkty mialy wystartowac na nowym, jeszcze nieoficjalnym sklepie a klienci mieli byc informowani droga mailowa i linkami gdzie moga znalesc te produkty. Nie bylo innej opcji,klient sie uparl, nie bede sie Tobie tlumaczyl. Za ok miesiac stara domena zostanie przepieta, reszte produktow zaimportowana itp, itd.

I wlasnie z tego tymczasowego sklepu produkty zostaly wessane przez google i wyladowaly na bardzo wysokiej pozycji, mimo ze niedodalem go do bazy, pominelem meta tagi, keywordsy, itp, 0 SEO.
Czy teraz rozumiesz?

Napisalem troche skrotem myslowym, bo nie to bylo tematem odpowiedzi. Niespodziewalem sie ze jakis troll zacznie analizowac moje literki zeby zablysnac swoimi pouczeniami.

[ Ostatnio edytowany przez: SonnyBoy 27-02-2011 00:21 ]

Do góry stronyOffline

samin1984

Post #9 Ocena: 0

2011-02-27 00:33:05 (14 lat temu)

samin1984

Mężczyzna

Dlaczego Polacy za granica staja sie tacy agresywni i zawistni? Jezeli ktos Ci cos doradza i pisze zeby Ci pomoc to albo powiedz "dziekuje skorzystam" albo "dziekuje, nie skorzystam", a nie nazywaj mnie "jakis Troll". POZDRAWIAM

Do góry stronyOffline

SonnyBoy

Post #10 Ocena: 0

2011-02-27 00:40:37 (14 lat temu)

SonnyBoy

Mężczyzna

No wlasnie, dlaczego?

cytat:
----

Uważam, ze jest to arogancki sposób dawania rady.
Dziękuję, nie skorzystam.

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,