Cytat:
2009-05-20 13:22:16, grazia1102 napisał(a):
Cytat:
2009-05-20 13:06:28, yanovitz napisał(a):
Cytat:
2009-05-20 12:49:59, grazia1102 napisał(a):
A nie mozesz po kilku miesiacach po prostu zmniejszyc pakiet, bo nie jestes w stanie wykorzystac tego co masz i nie ma sensu za to placic? Ja tak zrobilam z Virgin, placilam za jakies 500 kanalow telewizyjnych z czego moze 20 bylo godnych zainteresowania....no i obylo sie bez problemow! To samo z telefonem, na poczatek wybralam evenings & international cheap calls, a jako ze z tego nie korzystalam to zrezygnowalam. I to chyba bylo po 6 miesiacach z tym ze umowa byla na 12....
Moja kolezanka ma telefon z Talk Talk ale linie z BT....przez dwa tygodnie byla bez netu i tel....bo tak po prostu ja rozlaczyli, mowiac ze ONA tak chciala, kiedy nikt w takowej sprawie nigdy nie dzwonil! To sie nazywa security...

Dluga i skomplikowana historia, ale z tego co slyszalam BT wykreca wiele numerow klientom.... :-Y
Powodzenia zycze!
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
Masz pewnie ustawiony z nimi Direct debit, chyba inaczej z reszta sie nie da. BT pobiera oplaty tak jakbys mial z nimi kredyt, policz sobie ile Ci wychodzi oplat kwartalnie, podziel to na miesieczne raty. Do tego szacuja ile srednio wykonujesz rozmow i doliczaja odpowiednio. Caly problem polega na tym ze rozliczaja Cie nie za rozmowy, ktore wykonales tylko te ktore wykonasz. Ja mialem z nimi najdrozszy pakiet (notabene zupelnie nie wart tych pieniedzy) do tego linia no i jak oszacowali sobie ile miesiecznie rozmawiam to zaczeli mnie kasowac prawie £60 miesiecznie!!!
Niby sie zgadzalo ale rachunki rzeczywiscie malo przejrzyste. Dodam jeszcze ze po rozwiazaniu kontraktu BT nadal sobie przez 2 miesiace pociagnelo oplaty (nie przyuwazylem), zwrocili bez szemrania + mala nadplate ktora sie uzbierala.
Na poczatku nie mialam direct debit, placilam na poczcie...dopiero po kilku miesiacach przeszlam na ebill i albo place sama, wczesniej albo oni pobieraja w jakis dzien.
No coz, ja jestem z Virgin przeszlo 2 lata i nigdy nie mialam z nimi problemow. Jak dla mnie sa godni polecenia...za to BT, szczegolnie po ostatniej przygodzie mojej kolezanki, hmmm....no coz! Jak kto woli...

Sorki dopiero sie zoorientowalem ze zacytowalem nie Ta osobe
Jeśli pracujesz z oddaniem przez osiem godzin, możesz w końcu zostać szefem, by pracować przez dwanaście. Robert Frost