Log in to your PayPal account, click the Set up Direct Debit link, and enter these amounts."

|
|
---|---|
feszter82 | Post #1 Ocena: 0 2009-04-28 23:16:42 (16 lat temu) |
Z nami od: 03-10-2008 Skąd: Brak swierzopow |
Zmienilem adres zamieszkania.Nie moglem zmienic adresu w koncie Ebay dopoki nie zmienilem adresu w banku.W koncu kiedy to zrobilem musialem zmienic rowniez adres w koncie Pay-pal,ale ze wzgledu na to ze wygasla mi waznosc karty musialem wprowadzic dane nowej,a co za tym idzie, automatycznie rozpoczal sie proces weryfikacji.Jestem w polowie tego procesu a teraz system mowi mi ze jezeli klikne na nast. strone to Pay-pal(Pkt.1) przesle mi "niewielka"(niestety
![]() Log in to your PayPal account, click the Set up Direct Debit link, and enter these amounts." ![]() |
reivilo | Post #2 Ocena: 0 2009-04-29 16:32:55 (16 lat temu) |
Z nami od: 09-09-2007 Skąd: inąd |
Weryfikacja polega na tym ze -
wywslaja ci dwie kwoty ponizej funta - jak je dostaniesz musisz wpisac cyfry nedace przy nich a DD jest nieodlacznym elementem platnosci via ebay gdyz jesli nie masz kasy na koncie paypal upowaznieni sa do pociagniecia ich z twojego konta/karty. O co tyle krzyku - trzy cztery dni i mozesz w pelni kozystac ze zweryfikowanego kata Ludzie myślcie ....to nie boli !!
|
feszter82 | Post #3 Ocena: 0 2009-04-30 06:55:36 (16 lat temu) |
Z nami od: 03-10-2008 Skąd: Brak swierzopow |
Dzieki za konkretna odpowiedz-teraz to wszystko jasne.
A krzyku az tyle nie bylo-pytanie wzielo sie stad ze nie wszyscy utrzymuja siebie i rodzine z transakcji dokonanych na ebay-u wiec nie kazdy jest tak bardzo polapany. Anyway THX. ![]() |
|