MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Weryfikacja PAY_PAL

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

feszter82

Post #1 Ocena: 0

2009-04-28 23:16:42 (16 lat temu)

feszter82

Mężczyzna

Z nami od: 03-10-2008

Zmienilem adres zamieszkania.Nie moglem zmienic adresu w koncie Ebay dopoki nie zmienilem adresu w banku.W koncu kiedy to zrobilem musialem zmienic rowniez adres w koncie Pay-pal,ale ze wzgledu na to ze wygasla mi waznosc karty musialem wprowadzic dane nowej,a co za tym idzie, automatycznie rozpoczal sie proces weryfikacji.Jestem w polowie tego procesu a teraz system mowi mi ze jezeli klikne na nast. strone to Pay-pal(Pkt.1) przesle mi "niewielka"(niestety :( sume pieniedzy (Pkt.2)po zaksiegowaniu tej sumy na swoim koncie bede wiedzial ze konto w banku i konto na Pay-pal nalezy do mnie i wtedy moge przejsc do Pkt.3 w ktorym bede mogl ustawic sobie Direct Debit (cyt."Step 3
Log in to your PayPal account, click the Set up Direct Debit link, and enter these amounts.";)tylko nie wiem w jakim celu.Konta Pay-pal uzywam tylko do placenia naleznosci na Ebay-u wiec nie rozumiem o co chodzi z tym Direct Debit,wiec stad moje pytanie do bardziej doswiadczonych w tych akurat kwestiach.Byc moze ktos tez przechodzil taka weryfikacje i jest bardziej zorientowany co to ze soba niesie.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

reivilo

Post #2 Ocena: 0

2009-04-29 16:32:55 (16 lat temu)

reivilo

Kobieta

Z nami od: 09-09-2007

Weryfikacja polega na tym ze -
wywslaja ci dwie kwoty ponizej funta - jak je dostaniesz musisz wpisac cyfry nedace przy nich
a DD jest nieodlacznym elementem platnosci via ebay gdyz jesli nie masz kasy na koncie paypal upowaznieni sa do pociagniecia ich z twojego konta/karty.
O co tyle krzyku - trzy cztery dni i mozesz w pelni kozystac ze zweryfikowanego kata
Ludzie myślcie ....to nie boli !!

Do góry stronyOffline

feszter82

Post #3 Ocena: 0

2009-04-30 06:55:36 (16 lat temu)

feszter82

Mężczyzna

Z nami od: 03-10-2008

Dzieki za konkretna odpowiedz-teraz to wszystko jasne.
A krzyku az tyle nie bylo-pytanie wzielo sie stad ze nie wszyscy utrzymuja siebie i rodzine z transakcji dokonanych na ebay-u wiec nie kazdy jest tak bardzo polapany.
Anyway THX.:-D

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,