MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Wolnosc internetu zagrozona

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

gosian

Post #1 Ocena: 0

2009-04-22 18:02:54 (16 lat temu)

gosian

Kobieta

Z nami od: 06-09-2007

Do czego to dochodzi w demokratycznej Unii Europejskiej - mi brak słów. Uznany za bastion wolności słowa, ogłoszony przez największe magazyny świata najważniejszym wynalazkiem w dziejach historii. Internet, bo o nim mowa może teraz dostać się na cenzurowane i to w rejonie świata, który dotąd uważałem za w pełni niepodległy i Demokratyczny!

Internet zostanie podzielony na „pakiety”, a twoje prawo do dostępu i dodawania treści będzie mocno ograniczone. Stworzy to pudełka z dostępnością do Internetu , które nie pasują do tego w jaki sposób używamy go teraz. Wynika to z tego, że Internet pozwala nam obecnie komunikować się bez kontroli lub "ułatwień" jakiegoś pośrednika (rządu lub przedsiębiorstwa) i ta możliwość wzbogaca życie obywateli, ale również powoduje utratę władzy i kontroli nad nimi. Właśnie dlatego duże przedsiębiorstwa lobbują na rzecz takich zmian. Robią to pod pretekstem kontroli nad przepływem muzyki, filmów, rozrywki zamiast kopiowania za darmo, ściągania i wymiany P2P- jednak prawdziwą ofiarą tego planu będzie cały Internet, użytkownicy i demokratyczny nieograniczony dostęp do informacji i dóbr kultury.:-(
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2009-04-22 18:10:37 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Superlover

Post #3 Ocena: 0

2009-04-24 09:45:38 (16 lat temu)

Superlover

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 21-03-2009

Cytat:

2009-04-22 18:02:54, gosian napisał(a):
Do czego to dochodzi w demokratycznej Unii Europejskiej - mi brak słów. Uznany za bastion wolności słowa, ogłoszony przez największe magazyny świata najważniejszym wynalazkiem w dziejach historii. Internet, bo o nim mowa może teraz dostać się na cenzurowane i to w rejonie świata, który dotąd uważałem za w pełni niepodległy i Demokratyczny!

Internet zostanie podzielony na „pakiety”, a twoje prawo do dostępu i dodawania treści będzie mocno ograniczone. Stworzy to pudełka z dostępnością do Internetu , które nie pasują do tego w jaki sposób używamy go teraz. Wynika to z tego, że Internet pozwala nam obecnie komunikować się bez kontroli lub "ułatwień" jakiegoś pośrednika (rządu lub przedsiębiorstwa) i ta możliwość wzbogaca życie obywateli, ale również powoduje utratę władzy i kontroli nad nimi. Właśnie dlatego duże przedsiębiorstwa lobbują na rzecz takich zmian. Robią to pod pretekstem kontroli nad przepływem muzyki, filmów, rozrywki zamiast kopiowania za darmo, ściągania i wymiany P2P- jednak prawdziwą ofiarą tego planu będzie cały Internet, użytkownicy i demokratyczny nieograniczony dostęp do informacji i dóbr kultury.:-(

Jak widać wiosenne słońce też może zaszkodzić... :-?
Kto za młodu nie był socjalistą, ten na starość zostanie świnią :)

Do góry stronyOffline

Strona WWW

piekar10

Post #4 Ocena: 0

2009-04-24 10:17:51 (16 lat temu)

piekar10

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 08-06-2006

Cytat:

2009-04-24 09:45:38, Superlover napisał(a):
jak widać wiosenne słońce też może zaszkodzić... :-?

vitku, pewnie ze słonce moze zaszkodzic , tylko pytanie co tobie zaszkodziło? po ostatnich twoich wypowiedziach na forum wychodzi na to ,ze masz problemy na podłozu emocjonalnym.próbujesz cos udowodnic , sam nie wiesz co ,prawdopodobnie nie jestes spełniony zawodowo lub masz problemy w zwiazku i próbujesz zaistniec w jakis dziwny sposób na MW , ale powiem tobie , ze ta drago duzo nie osiagniesz.polecam szczera rozmowe z psychlogiem , ponoc pomaga.

[ Ostatnio edytowany przez: piekar10 24-04-2009 10:19 ]

1) Prawdziwi fceci nie jedzą miodu , prawdziwi faceci żują pszczoły ............2) Ponosze pełną odpowiedzialność za porady udzielane przez Richmond.

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2009-04-24 11:04:18 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2009-04-24 11:09:14 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Webmaster

Post #7 Ocena: 0

2009-04-24 11:17:23 (16 lat temu)

Webmaster

Mężczyzna

Z nami od: 18-04-2003

Sam nie mogłem w to uwierzyć, póki nie trafiłem na stronę Blackout Europe. Faktycznie w Parlamencie Europejskim ma się odbyć głosowanie nad takim projektem...
Nie odpowiedziano na Twój post? Zrób literówkę, zobaczysz ile osób się odezwie ;)

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

Post #8 Ocena: 0

2009-04-24 11:33:35 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2009-04-24 11:48:29 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Webmaster

Post #10 Ocena: 0

2009-04-24 11:53:43 (16 lat temu)

Webmaster

Mężczyzna

Z nami od: 18-04-2003

Mimo wszystko wciąż mam nadzieję, że ktoś powie, że to jednak głupi dowcip...
Nie odpowiedziano na Twój post? Zrób literówkę, zobaczysz ile osób się odezwie ;)

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

Strona 1 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,