|
---|---|
Anonim | Post #1 Ocena: 0 2005-09-04 13:53 (20 lat temu) |
![]() Anonim |
Jaki dostep do netu jest najtanszy? Slyszalam o jakis kartach do bezprzewodowego internetu? czy to jest dorga radiowa?
|
Anonim | Post #2 Ocena: 0 2005-09-04 14:50 (20 lat temu) |
![]() Anonim |
To to GPRS i jest bardzo drogi. £20.00 miesiecznie daje 80MB download. To czysto biznesowe serwisy.
Co do najtanszego internetu to juz od £10.00 za 512Mbs ukonline.net ale to zaleze od lokalizacji. Kazdy ISP ma dobre oferty ale to zalezy czy tam gdzie mieszkasz mozesz miec to co oferuja. |
Anonim | Post #3 Ocena: 0 2005-09-04 14:52 (20 lat temu) |
![]() Anonim |
|
Anonim | Post #4 Ocena: 0 2005-09-04 17:36 (20 lat temu) |
![]() Anonim |
ale zeby zamontowac stale lacze trzeba byc pewnie zameldowanym albo cos? ja nie wiem czy wlasciciel mojego domu sie na to zgodzi
![]() |
Anonim | Post #5 Ocena: 0 2005-09-04 22:41 (20 lat temu) |
![]() Anonim |
w jakim kiosku?
![]() |
|
|
Anonim | Post #6 Ocena: 0 2005-09-05 12:55 (20 lat temu) |
![]() Anonim |
jezu no nie wiem jeszcze nie wyjechalam do londynu... jak sama nazwa wskazuje cos w stylu naszego kiosku ruchu czy tez kolportera lub innego skladu z prasa...
|
Anonim | Post #7 Ocena: 0 2005-09-05 13:15 (20 lat temu) |
![]() Anonim |
nie mam na imie jezu
![]() tu nie ma nic w stylu naszego kiosku ruchu. karty typu prepaid do internetu mozna kupic najczesciej na internecie - ale jest to dial-up i musisz miec linie BT w domu zeby ich uzywac. karty do bezprzedowego sa dostepne jedynie dla biznesow, no chyba ze sie ostatnio cos zmienilo. jak sie uprzesz to tez mozesz taka kupic - ale placi sie za godzine i nie jest to tanie no i nie wszedzie dziala (musisz byc w obrebie hotspot) http://www.thecloud.net/solutions/pay-as-you-go.asp ale na terenie londynu jest mase free hotspots, wiec zawsze mozesz isc na spacer z laptopem i za darmo uzywac... lista i adresy hotspots |
Anonim | Post #8 Ocena: 0 2005-09-05 13:24 (20 lat temu) |
![]() Anonim |
uwaga HOT SPOTS to serwis BT i nie jest za darmo. Oczywiscie wielu uzywa router-ow bez zabezpieczenia co daje mozliwosc "sie" podpiecia do niego ale gdzie, hmm musisz poszukac. GSM/GPRS to bardzo droga spraw NIE na czas ale DOWNLOAD. Jezeli masz linje BT to nic wiecej jak tylko konto w banku wystarczy do zalatwienia ADSL, bo placisz sie miesiecznie albo z karty lub z konta w banku (direct debit).
I na koniec dla uzupelnienia: INTERNET z SATELITY, BARDZ, BARZO drogi, to super serwis ale instalka kosztuje od £800.00 TAK! od £800.00 a miesieczna oplata za 8Mbs od £60.00 Pozdrawiam Fix |
Anonim | Post #9 Ocena: 0 2005-09-05 15:27 (20 lat temu) |
![]() Anonim |
Hot Spots to nie tylko serwis BT (sa tez inne) i nie, nie za wszystkie trzeba placic. po to podalam linka wyzej - tam sa te bezplatne. oczywiscie sa one umiejscowione w barach , hotelach itp. ale zawsze mozna wyskoczyc do baru na kawke i sie spokojnie podlaczyc do netu.
nie siej paniki Fix. placi sie za download, oczywiscie ale i za czas. dostep typu prepaid czesto dziala tylko w ciagu godziny i po godzinie znow trzeba placic, nawet jak sie nie wykkorzystalo limitu do download... jezu (w sumie nawet podoba mi sie, mozecie tak do mnei mowic) ![]() |
Anonim | Post #10 Ocena: 0 2005-09-12 19:12 (20 lat temu) |
![]() Anonim |
Przepraszam ale nie moge znalesc w linkach ktore podajesz zadnego SPOTu za darmo. Ktory z nich jest ten darmowy:
BOINGO Unlimited Wi-Fi: SPECIAL OFFER! $21.95 monthly membership fee for unlimited usage. 2nd month is FREE. No contract required. Additional charges may apply at some premium international locations. Two Months Free Czy pozostali (wszyscy platni) The Cloud O2 BT Openzone Trustive Fix |