2008-12-01 18:48:16, vitek napisał(a):
1. Tanie rozmowy na 0845, 0870, 0800 (ja używam dość często bo to jedyna droga żeby załatwić większość spraw)
2. Tanie rozmowy do Polski (0.5 p/min.!)
3. Jak dzwonię do domu na kom. to często nikt nie odbiera bo komórkę zostawił w kieszeni kurtki/torebce/nie wyłączył trybu silent/ i nie słyszy dzwonka, a domowy dzwoni donośnie
4. Z Polski dużo taniej dzwonić na numer domowy niż kom.
5. Przy braniu kredytu, karty kred., otwieraniu konta pytają o nr domowy, jak nie masz to jesteś mniej wiarygodny bo to znaczy że pewnie nie masz stałego miejsca zamieszkania a mieszkasz dziś tu, jutro tam. Podobno do rejestracji na ebayu też potrzeba nr tel.
6. Do internetu i tak potrzebna linia tel. (z wyjątkiem virgin, ale tam dają ją niemal darmo w pakiecie więc czemu nie wziąć)
Można kombinować skype z przypisanym numerem i mówić do komputera ale po co, skoro... przeczytaj ten punkt od początku
1. to samo przez VOIP. chociaz zwykle udaje mi sie zalatwic "wiekszosc spraw" bez dzwonienia na numery 08.
2. bezplatne rozmowy do Polski przez VOIP
3. nie mam takich problemow

4. mam numer stacjonarny przez VOIPa jak ktos bardzo chce dzwonic na stacjonarny...
5. nie mam problemow z uzyskaniem karty kredytowej, zawsze podaje nr komorki. brak telefonu o niczym nie swiadczy, miejsce zamieszkania i wiarygodnosc latwo sprawdzic bez niego...
6. "z wyjatkiem Virgin" - no wlasnie, ale watek przeciez jest o Virgin
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
nie przekonales mnie
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )