![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
Str 4 z 7 |
|
---|---|
stokesay | Post #1 Ocena: 0 2008-11-27 22:14:16 (17 lat temu) |
Z nami od: 30-05-2007 Skąd: Wellingborough |
Ta opcja tez juz padla, ale Malka cos sie broni przed tym
![]() Wielu guru mówi, żeby unikać złego towarzystwa, póki się nie jest Mistrzem
|
Rrrr | Post #2 Ocena: 0 2008-11-27 22:22:17 (17 lat temu) |
Z nami od: 04-07-2005 Skąd: UK |
acha...
![]() z lenistwa nie przeczytalam wszystkiego. zakladam ze wiecej problemow bedzie z plyta niz telefonem do Virgin ![]() u mnie na angielskim windowsie nie dzialala... |
malka85 | Post #3 Ocena: 0 2008-11-27 22:22:22 (17 lat temu) |
Z nami od: 09-02-2008 |
oj malka sie broni bo sie boi ze po angielsku dobrze tego nie zrozumie
![]() moj jezyk jest dobry rozumiem wiele ale jesli chodzi o szczegolowe sprawy szczegolnie w sprawach kompa moze byc kiepsko ![]() dziekuje za obrazowe wskazowki i narazie zostawie jak jest nic mi to przeciez nie przeszkadza ![]() no zobaczymy co bedzie z instalacja... dziekuje wam chlopcy bardzo ![]() |
Rrrr | Post #4 Ocena: 0 2008-11-27 23:07:15 (17 lat temu) |
Z nami od: 04-07-2005 Skąd: UK |
telefon nie powinien byc problemem, ich tech support tez w sumie nic nie wie o kompach
![]() oni Ci mowia dokladnie gdzie kliknac i co wpisac, krok po kroku(sami maja instrukcje na ekranie). jak zostawisz sobie windows z angielskim na czas instalacji to bedzie latwiej z tymi krokami ![]() no ale moze plyta zadziala i sie obedzie bez telefonu ![]() |
malka85 | Post #5 Ocena: 0 2008-11-29 20:31:14 (17 lat temu) |
dziekuje za podpowiedzi jak sie uda to dam znac
![]() |
|
|
robqer | Post #6 Ocena: 0 2008-11-30 18:57:44 (16 lat temu) |
Z nami od: 04-08-2008 Skąd: Nottingham |
Do instalacji internetu z Virgin nie jest postrzebna zadna plyta.
Kazdy cable modem mozna podlaczyc przez kabel sieciowy nie USB - to jest preferowana konfiguracja - zreszta jak sie chce podlaczyc wireless router to i tak innego wyjscia nie ma. Podlaczasz wszystko (modem po wlaczeniu od razu ma dostep do sieci Viring i ich stron), otwierasz IE (albo downolny inny browser) i wpisujesz adress strony do aktywacji modemu (ta strona jest podana w instrukcji) - podajesz wszyskie informacje i to tyle tyle - modem restartuje - masz dostep do calego netu. Podlaczanie tego przez USB to marnotrastwo pamieci, processra i strata czasu na walke ze sterownikiami i konfiguracja i innymi pierdolami. /R |
malka85 | Post #7 Ocena: 0 2008-11-30 19:10:21 (16 lat temu) |
ok dziekowac za kolejna informacje!
a ja mam kolejnepytanie zdecydoawalam sie na opcje "L"nie moge sie doczytac na jaki okres czasu zawiera sie umowe?! i z jakich opcji wy korzystacie?ja chce tylko internet bez tv i tel! w sumie 24 funty miesiecznie to troche duzo:/ ale znowu boje sie ze biorac opcje"m"bedzie mi tak mulic jak na tym ktory teraz mam z 3!!!! eh nie wiem juz a kolejny problem czy nie zrobia problemu by dac mi kontrakt!!!w 3 nie dostalam na kontarkt bo cos bylo nietak z moim kontem?!?pan nie potrafil mi tego wyjasnic kazal dzwonic gdzies do biura obslugi!!!wiec wzielam pay&go....no i w sumie dobrze internet do bani przynajmniej nie musze czekac az sie umowa skonczy!! ![]() poradzcie cos!napiszcie ile wy placicie i czy placiliscie za instalacje?! |
vitek | Post #8 Ocena: 0 2008-11-30 19:20:13 (16 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 19-06-2007 Skąd: Yorkshire |
Skąd masz kwotę Ł24, net plus telefon (który też się przydaje jak chcesz gdzieś zadzwonić
![]() Net z virgin ani żaden inny stacjonarny nie muli tak jak komórkowy którego chyba używasz. Robqer instukcja nie podaje żadnej strony do aktywacji, każą zapuścić płytę i już. Ale od czego jest forum? ![]() The Mythbuster
|
malka85 | Post #9 Ocena: 0 2008-11-30 19:25:23 (16 lat temu) |
Virgin Broadband Size: L
Up to 10Mb fibre optic broadband that's just the thing if you want extra speed for downloading music or uploading photos, plus: * Unlimited downloads† * Free yourself from a phone line! With our fibre optic cable no phone line is needed * Download a music track◊ in under 10 seconds * Free wireless router so you can surf in any room of the house! * Broadband Extras - over £300 worth of free online stuff every year; includes photo prints, games and lots more Join Online, Save more. Add TV and phone to get a whopping £50 credit! Offer extended to 30th November 2008. £17 a month For the first 6 months, then just £24 a month after that. to na ich stronce znalazlam stad moje pytanie na ile przewaznie jest umowa?! a telefonu napewno nie chce i tak praktycznie swojej komorki nie uzywam!a jak dla mnie to bedzie dodatkowy klopot |
Korba102 | Post #10 Ocena: 0 2008-11-30 21:05:56 (16 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 16-02-2008 Skąd: London |
Cytat: 2008-11-25 19:41:42, malka85 napisał(a): witam juz gdzies podczepialam to pytanie pod inny post ale nie uzyskalam odpowiedzi ale juz mnie za przeproszeniem szlag trafia z moim obecnym netem z trojki(pay&go brodband)odradzam serdecznie!!! wiec chce zmienic na virgin ale mam polski windows i nie raz juz slyszalm ze to stanowi problem przy instalacji czy to prawda? bede wdzieczna za informacje. i jaki pakiet polecacie?interesuje mnie tylko internet bez tv i tel! System operacyjny a głównie wersja językowa nigdy nie jest przeszkodą w obsłudze urządzeń, faktem jest że firmy którym nie zależy na klientach nie dokładają starań do rozbudowy sterowników do innych syt. operacyjnych. Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz
|