MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Zmiana internetu

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Karol666

Post #1 Ocena: 0

2008-11-23 11:16:00 (17 lat temu)

Karol666

Mężczyzna

Z nami od: 22-11-2008

witam

kilka miesiecy temu mialem internet z Pipex lecz z powodow rodzinnych musialem zmienic internet poszukalem innego i wybralem talktalk

W talktalku jest beznadziejnie internet ma tzw freezy i rozlacza mnie co kilka minut a w nocy czasem internetu niema wcale za niedlugo konczy mi sie kontrakt wiec chcialem wrocic do pipex zadzwonilem zamowilem itp.

po kilku dniach dostaje list ze niemam bt line i niemoge miec pipex

Przed zalozeniem talktalka na 100% mialem linie BT mam rowniez gniazdko ale linia jest takjakby zablokowana sygnalem z talktalka

Teraz pytanie gdy talktalk przestanie wysylac sygnal (przestane miec z nimi cokolwiek wspolnego) to czy linia BT bedzie nadal aktywna

chodzi mi o to ze ponowne podlaczenie jej wynosi ok 200 £ wliczajac wszystkie oplaty.
niebardzo mam zamiar tyle placic

I teraz jeszcze kilka pytan

1. Czy mial ktos podobne klopoty z talktalkiem ( mam pare sasiadow co tez bardzo narzekaja)

2. Jaki internet bylby najlepszy okolicach Hackney ( potrzebuje stablinego internety moze byc wolny lecz stabilny)

3. Czy Pipex nadal istnieje bo slyszalem ze firma zostala wykupiona przez tiscali

4. jesli tak czy tiscali jest internetem dobrym

to by bylo na tyle dzieki za pomoc
:-)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

vitek

Post #2 Ocena: 0

2008-11-23 11:22:29 (17 lat temu)

vitek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-06-2007

Odłącz się od talkatalka i zadzwoń do bt przejmą linię bez opłat.
Ja od niedawna mam net z o2 i działa idealnie. Nie wiem czy mają limity ściagania nie interesuje mnie bo netu używam do www a filmy oglądam na tv
The Mythbuster

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,