MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Broadband z 3-na abonament nie chcieli dac!

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

malka85

Post #1 Ocena: 0

2008-11-03 21:36:54 (17 lat temu)

malka85

Kobieta

Z nami od: 09-02-2008

mam broadband z 3 pay&go poniewaz nie chcieli mi dac na abonament...ponoc cos nie tak bylo z kontem!!!??!!nie wiem o co chodzilo bo pensje byly regularnie na koncie!!!a teraz pensje dostaje do raczki i mysle ze dopiero teraz moglbybyc problem:(
i mam juz dosyc tego dziadostwa!ciagle cos sie rozlacza:(miesiecznie doladowywuje za 15 funtow a zadko kiedy na caly miesiac wystarcza:(a jak sie limit wyczerpie czesto nieswiadomie nabija debet:(
gdy piewszy raz probowalam doladowac sama przez neta(nie przez vocher jak zwykle)zezarlo mi cale doladowanie(10funa)jak poszlam do 3 pytac o co chodzi powiedzieli ze mialam taki debet...kazal mi doladowac za 25 funtow ze niby bedzie ok!!!nie wiem czy jest:(wiecej nie doladuje samodzielnie przez neta...kupuje vouchery!
net starsznie muli---na poczatku bylo znacznie lepiej
zaplacilam za urzadzonko 99 funtow i szlag mnie trafia ze to tak chodzi jakby chcialo a nie moglo

i mysle o zmianie neta...
w mieszkaniu sa juz gniazdka na virgin...3 pokoje byl juz podalaczane--przez moj przechodzi kabel,,,
ALE.... juz wczesniej myslalam o virgin ale ponoc sa problemy jesli ma sie polskiego windowsa---a takiego wlasnie posaiadam---
wiecie cos o takich problemach???niezabardzo mam opcej zmiany wina:(

a czytam sporo o o2 ze ponoc niezly?tylko zastanawiam sie czy skoro w 3 mieli problem z abonamentem czy nie powtorzy sie to w virgin i o2!!!???
doradzicie cos?

bo mysle ze skoro ja co 3 tyg doladowywuje 15 funtow i na wstepie zalapcilam 99 to ceny chyba w virgin i o2 nie beda gorsze???

[ Ostatnio edytowany przez: malka85 03-11-2008 21:41 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

roksana82

Post #2 Ocena: 0

2008-11-04 09:56:48 (17 lat temu)

roksana82

Kobieta

Z nami od: 15-09-2008

my tez mamy internet z 3( drugi miesiac).tez dladowujemy co miesiac za 15 funtow i...porazka.co chwile rozlacza, albo pracuje bardzo powoli!w przyszlym tygodniu jedziemy popatrzec za jakims innym bo z tym nie da sie nic zrobic!:-|

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

malka85

Post #3 Ocena: 0

2008-11-04 18:49:08 (17 lat temu)

malka85

Kobieta

a wiec zgodnie twierdzimy ze brodband z 3 to dziadostwo!!!!
aja ponawiam moje pytanie zadane powyzej!!!

Do góry stronyOffline

userka24

Post #4 Ocena: 0

2008-11-04 19:07:17 (17 lat temu)

userka24

Kobieta

Z nami od: 23-08-2008

Hej!
Ja tez mam internet w 3-ce.Place 15L/msc(z konta mi biora).
Z poczatku dzialal jakos w miare,ale od dwóoch miesiecy to normalnie katastrofa!Prawie w ogole nie mam zasiegu,intenet strasznie wolno chodzi,czasami nawet nie idzie go wlaczyc i do tego czesto sie wylacza.Umowe mam na 18msc-y,najchetniej bym zmienila dostawce!Ale czy moge?Czy musze czekac,az minie te 18-scie miesiecy?(minelo 6)
Kupilam go w Carphone Warenhouse,chodzilam do nich kilka razy mowic,ze cos nie tak,a oni ze to normalne!Nie ma mowy o obejrzeniu 4 minuowego filmiku!
Pomocy,co robic?
A moze cos z kompem nie tak?

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

roksana82

Post #5 Ocena: 0

2008-11-04 19:42:36 (17 lat temu)

roksana82

Kobieta

Z nami od: 15-09-2008

watpie zeby to byl az tak duzy zbieg okolicznosci i nagle wszycy mieli problem z komputerem!ten internet to dziadostwo i tyle!tez bylismy w sklepie gdzie go kupilismy i przemily oczywiscie pan sprawdzil cos w swoim przemadrym komputerku i stwierdzil ze wg ich danych zasieg u nas jest perfekcyjny, modem jest sprawny a wiec on w ogole nie wie o co nam chodzi!rece opadaja...:-|

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

vovosz

Post #6 Ocena: 0

2008-11-04 20:31:58 (17 lat temu)

vovosz

Z nami od: 22-02-2008

Polecam Orange - szybki broadband, mam od roku bez zarzutu. Jest wiele opcji np. z 2 liniami telefonicznymi (bez BT line), z ktorych jedna ma darmowe polaczenia na stacjonarne do 30 krajow Europy i Ameryki (oczywiscie z Polska tez):-D !pelna opcja £25 na miesiac!!!

Do góry stronyOffline

jimwloclawek

Post #7 Ocena: 0

2008-11-04 20:44:28 (17 lat temu)

jimwloclawek

Mężczyzna

Z nami od: 14-10-2008

ja tez mam z 3 i wiecie co mialem te same problemy ale od niedawna jakos smiga lepiej i przyslali list ze przepraszaja ze oddaja mi 10f i ze upgrade owali system dlatego zle chodzi
Romance of Flowers Polska Kwiaciarnia Londyn

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer SkypeNumer gadu-gadu

malka85

Post #8 Ocena: 0

2008-11-04 21:04:16 (17 lat temu)

malka85

Kobieta

a ja ponwaiam po raz kolejny:)
jak myslicie dlaczego nie chcieli mi dac na abonament???co moglo im nie pasowac???
i czy te same problemy beda w virgin i o2?
i jako jest ztym polskim windowsem???czy stanowi to problem dla virgin?badz o2???

Do góry stronyOffline

krakn

Post #9 Ocena: 0

2008-11-05 07:57:03 (17 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

My mamy T-Mobile i Orange, i szczerze mówiąc jest to dobre rozwiązane ale jako dodatkowe, do przejżenia poczty, przeczytania czegos na necie, np szybko zapłacić rachunki i zrobić przelewy,
Ale na dłuższa metę to masakra, właśnie kończy nam się kontrakt za parę dni, i zbiega się to z przeprowadzką, tam instalujemy normalny kablowy net. jesteśmy zmęczeni 1,5 roczną kombinacją i zabawą.

Internet z telefonii komórkowej jet technologicznie strasznie ograniczony, i tak cód że tyle użytkowników jest wstanie jednocześnie łączyć się ze stacją, ale to zawdzięcza się systemowi w jaki działa, w momencie gdy jest zbyt dużo userów na wysokich transferach wtedy modem szuka alternatywy na niższych protokołach, i w tym momencie następuje zerwanie połączenia, niestety często nawet jak połączy się to DNSy nie są wstanie przetłumaczyć naszego żądania i strony się nie ładują.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,