Str 4 z 12 |
|
---|---|
Artilon | Post #1 Ocena: 0 2009-01-21 22:52:19 (16 lat temu) |
Z nami od: 20-05-2007 Skąd: Carshalton |
Jezeli moge cos dodac o "wspanialym tiscali broadband"
to moge powiedziedziec tylko tyle ze wszystkim ODRADZAM mialem od nich internet jakies 2 lata po czym kupilem dom i chcialem go przeniesc na nowy adres ale niestety nie bylo takiej mozliwosci wiec zrezygnowalwm telefonicznie ale zapomnialem skasowac dairect debet i tiscali pobieralo sobie przez 1,5roku pieniadze z mojego konta kiedy w koncu zatrzymalem ten proces i zadzwonilem do nich to obiecywali mi trzy alb cztery razy ze odesla czek na adres domowy ale nie wyslali !!!! do tej pory . Po kilku miesiacach przyslali nie czeka ale ze jeszcze mam im zaplacic jakis nieistniejacy balans £30 po czym dostalem list od firmy windykacijnej , wiec zaplacilem zeby sobie tyn gownem nie psuc histori kredytowej. WIEC WSZYSTKIM ZAINTERESOWANYM ODRADZAM TISCALI BO TO MOLOCH KTORY NIE ZAPEWNIA DOBREGO SERVISU I KLAMIE POPRZES SWOICH PRACOWNIKOW |
vitek | Post #2 Ocena: 0 2009-01-21 23:02:59 (16 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 19-06-2007 Skąd: Yorkshire |
Przez 1.5 roku nie zainteresowałeś się co się dzieje na twoim koncie?
![]() The Mythbuster
|
Post #3 Ocena: 0 2009-01-21 23:18:11 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
krakn | Post #4 Ocena: 0 2009-01-21 23:24:25 (16 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
Cytat: 2009-01-21 23:02:59, vitek napisał(a): Przez 1.5 roku nie zainteresowałeś się co się dzieje na twoim koncie? ![]() dżentelmeni nie interesują się pieniędzmi po prostu je mają ![]() ja mam od jakiegoś czasu O2, Za 15 funtów mam stale łączę oraz dostałem net komórkowy za 2,5 funta. aha, kupiłem bezpośrednio w salonie O2 i powiedziałem że jestem ich abonentem komórkowym. Chodzi bardzo ładnie, w sumie z internetu korzysta jednocześnie kilka komputerów, oraz amplituner pobiera radio z netu. żadnych problemów z szybkoscią. Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
Post #5 Ocena: 0 2009-01-21 23:30:40 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2009-01-22 00:19:29 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Kasia_ | Post #7 Ocena: 0 2009-01-22 00:41:01 (16 lat temu) |
Z nami od: 22-06-2008 |
Ja mam 3ke i jestem zadowolona...
Z Virgin bylam dwa lata... nie polecam... po przeniesieniu netu na nowy adres (w 11 miesiacu uzytkowania) zmienili kontrakt jak bym dopiero co podpisala umowe... czyt nastepnych 12 miesiecy jestes zwiazana umowa, a jak sie nie podoba to zaplac i spadaj... tak tez mi powiedzieli... Zdazylo mi sie, ze odcieli tel 2 tyg przed terminem platnosci, bo wg nich bylo juz wydzwonione wiecej niz przecietnie, wiec napewno nie zaplace... Info linia w Indiach... ja osobiscie dostawalam szalu, czekajac na polaczenie dobrych 20min, rozmawiajac z 7 osobami z roznych departamentow... jak to mowia... na koncu lubia poprostu rozlaczyc... Nie wiem czy to jest nagminne, ale mi sie Virgin nie podobalo ani troche... i nawet jak bedzie pol darmo to tam nie wroce. mialam tv, tel i net, ktory wiecej padal niz dzialal... |
vitek | Post #8 Ocena: 0 2009-01-22 07:57:18 (16 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 19-06-2007 Skąd: Yorkshire |
Cytat: 2009-01-21 23:30:40, jacek782 napisał(a): Polecam O2,szybki dobra obsluga,niedrogi.Za £ 10 miesiecznie 8 mega i bez limitu. Nawet 7.50 jak masz komórkę o2 The Mythbuster
|
feszter82 | Post #9 Ocena: 0 2009-03-27 22:52:05 (16 lat temu) |
Z nami od: 03-10-2008 Skąd: Brak swierzopow |
Uwaznie przeczytalem wszystkie posty w tym temacie i w zwiazku z tym ze za kilka dni przeprowadzam sie kilka ulic dalej lecz niestety Virgin nie ma tam swiatlowodu(jak do tej pory moge Virgin polecic) nasuwa mi sie kilka pytan.
1.Czy skoro w mieszkaniu jest gniazdko BT to czy za uruchomienie go beda zadac kase???(ktos napisal ze skasowali pomimo tego ze gniazdko bylo), 2.Czy w BT jest opcja azeby posiadac sam broadband bez telef?Niby na stronie jest napisane ze jest taka mozliwosc ale jak to wyglada w praktyce-czy ktos to posiada? 3.Jakie koszta wiaza sie odnosnie placenia za linie(abonament dla BT) korzystajac z jakiegos dostawcy netu ktory wymaga podlaczenia do linii??? 4.Czy oferta z BE Be Unlimited jest komus znana i co soba reprezentuje oprocz tego co tak pieknie widac na stronie???Chodzi mi o jakies problemy jezeli takowe wystepuja o kontakt z serwisem,termin realizacji zamowienia etc. 5.Czy azeby korzystac z netu od O2 to trzeba miec tel.kom.na abonament czy wystarczy Pay&Go? Za odpowiedzi z gory dziekuje. PS.:Na necie slabo sie znam-do tej pory przez ponad dwa lata korzystalem z Virgin bez wiekszych problemow. PS.2:Jezeli ktos chcialby kupic spawarke a nie moglby sie zdecydowac to chetnie sluze pomoca. ![]() ![]() ![]() [ Ostatnio edytowany przez: feszter82 27-03-2009 22:56 ] |
krakn | Post #10 Ocena: 0 2009-03-28 07:58:52 (16 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
jak jest gniazdko nie powinni skasowac, beda wciskać ze nie ma lini ale warto sie zorientować moze w domu sa jakieś rachunki, bywa ze ktos zostawi sygnal.
jak działa to nie płacimy. dzierżawa lacza dla nowych abonentow przez pierwsze 3 miesiace 24 funty, jezeli nie użyjesz tel do rozmowy to zwrócą ci po 3 miesiacach 30 funtow i będziesz płacił dalej 10 funtow na miesiac. ja jako abonent O2, mam domowy i GSM internet za 15 funtów razem ostatnio była awaria internetu, 2 godziny na telefonie, darmowy numer z o2, spradzilismy wszystko, (choc nic nowego bo to sam sprawdziłem ) przyslali nowy router, okazalo sie jednak ze to cos na laczach. w sumie mili i zazwyczaj odbierali anlicy bez RRRrr ![]() pozatym internet smiga az milo router ma bardzo silny sygnal tak ze przez siec wifi bez problemu w sypialni ciagne sygnal z tunera sat Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|