2009-12-17 18:42:44, Mordoklej napisał(a):
Woda to zawsze problem.. Psiknie sie sprayem do smarowania lancucha i po problemie

Ja poprosilem z instalacja za 35 funtow bodajze.. a i za router 'N' dorzucic musialem 10 funciakow, bo wszystkie 3 komputery w domu mam na 'N'. Bedzie zrobione na poczatku stycznia. A poki co mam BT Broadband.
Po pierwsze, do lektryki nie smar do łańcucha, ale genialny produkt który nie tylko smaruje i konserwuje ale i czyści i poprawia przewodność, właśnie go sprawdziłem na wiecznie palących się stykach w mojej nagrzewnicy do pary, bo tam nie dość że gorąco to jeszcze często włączająca się grzałka 3 KW, jak ręką odjął.
Ten spray to ACF-50 stosuje się go również w lotnictwie, a motocykliści odkryli że można nim świetnie smarować i konserwować nie tylko instalacje, kostki, złączki elektryczne, ale i cały motocyklpo odczekaniu chwile i wytarciu do sucha nie klei się ale tworzy mikro-nową barierę.
Ja nie płaciłem za router Wifi, 15 funtów za przysłanie boxa z modemem i routerem i abonament za 20Mb, mogłeś dopłacić za to ze ci przyszedł gość o określonej porze, czyli albo rano albo wieczorem