MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Czemu zacina mi sie internet explorer

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

leyla76

Post #1 Ocena: 0

2007-11-25 17:56 (18 lat temu)

leyla76

Z nami od: 11-08-2007

jezeli ktos ma pojecie to prosze o odpowiedz. na moim komputerze nie dziala internet explorer.
internet mam z BT, zainstalowalam sobie Mozilla Firefox, ktora dziala bez zarzutu. jednak IE za kazdym razem sie blokuje, kiedy zamykam jakas przegladana strone to za kazdym razem wyskakuje okienka z wiadomoscia ze nastapil problem i IE i musi zamkanac przegladarke.
nie jest to az tak duzy problem bo zazwyczaj korzystam z Mozilla firefox, ale mam email na hotmail i ten automatycznie mi sie otwiera w IE.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Rrrr

Post #2 Ocena: 0

2007-12-31 01:13 (17 lat temu)

Rrrr

Kobieta

Z nami od: 04-07-2005

jak masz IE7 to mozesz go zresetowac i naprawic (tools-internet options-advanced-reset), ale to wykasuje wszystkie ustawienia jakie sam zaaplikowales. a jak nie masz IE7 to sciagnij i zainstaluj (jesli koniecznie Ci niezbedny)

w firefoxie mozesz zmienic ustawienia, tak zeby nie kasowal cookies po sesji i tez hotmail bedzie Ci sie otwieral jak w IE.

albo mozesz zainstalowac opere, ktora duzo lepiej obsluguje hasla i logowanie sie na stronach, i zupelnie zapomniec o IE... ;-)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,