MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Mieszkanie_praca_ŻYCIE w Birmingham

Brak odpowiedzi

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

SilverTinMan

Post #1 Ocena: 0

2014-08-18 22:11:12 (11 lat temu)

SilverTinMan

Mężczyzna

Z nami od: 17-08-2014

Witam wszystkich ... prosze o rade gdzie ijak(agencja _jesli tak to jaka,czy osoba pryw?) poszukac pierwszego mieszkanka w Bham i jakie sa ceny ... interesuje mnie 2-3 pokoje w dosc spokojnej dzielnicy.. czy polonia jest spora w B-ham? duzo polskich sklepów? obecnie mieszkamy na teneryfie i polska kielbasa jest tu towarem deficytowym...!!!! za m.c albo dwa zmykamy do Birmingham ,zona chce tam studiowac .... ja jestem kierowca C+E imam nadzieje znalezc prace w zawodzie .Malzonka zajmuje sie kamieniami szlachetnymi i naturalnymi w tym kierónku chce sie ksztalcic i pracowac..jakie mamy szanse? ogloszenia niby w necie sa ale jakos nikt na nie, nie odpowiada... aja moge nawet smieciarka jezdzic... ktos wie kto jest operatorem smieciarek? Chetnie poznam jakichs polonusów zBHAM ... nie...(!!!)nie koniecznie dziewczyny,hahaha ,LUDZI, POLAKÓW .. prosze o kontakt na FB- SilverTinMan ... Z góry dziekuje za odpowiedz i wytrwalosc w czytaniu tego dlugiego postu.. a wszystkich urazonych przepraszam za bledy ortograficzne .... :-]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,