MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Zaproszenie na cytologie a powrot do PL

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

onaonaa

Post #1 Ocena: 0

2012-10-07 18:06:35 (13 lat temu)

onaonaa

Kobieta

Z nami od: 11-09-2012

witajcie jak to jest z tym wlasnie zaproszeniem na cytologie? w niedlugim czasie spodziewam sie ze takie zaproszenie dostane na adres w UK gdzie juz nie przebywam i mnie nie bedzie, u GP bylam tlko raz po tabletki anty i pozniej wyjechalam i nic tam nie zglosam ze wyjezdzam, od roku nie bylo mnie tam, jedyny moj slad to wlasnie ta jedna wizyta
i tumoje pytanie jak to est z tymi zaproszeniami beda je slac do skutku az sie zglosze ? czy moze po jakims czasie gdy sie nie pojawiam u gp przestaje istniec w historii pacjentow albo poprostu jakby nie biora mnie pod uwage skoro mnie nie ma i sie nie zglaszalam przez jakis czas tam?
rozumiem ze takie zaproszenie dostaje sie ok 25 urodzin, i dlatego pytam, chyba nie jest to obowiazkowe bo przeciez nas nie zmusza ale z 2 str wolalabym zeby na moj adres z UK nie przchodzila masa listow co jakis czas z zaproszeniami :) pozdrawiam i dzieki za odp

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Adacymru

Post #2 Ocena: 0

2012-10-07 18:11:24 (13 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Obowiazkowe nie jest, ani cie scigac nie beda za to. Jak nie chcesz zeby poczta przychodzila na stary adres, to trzeba dane uaktualnic.
Ada

Do góry stronyOffline

Mieszko

Post #3 Ocena: 0

2012-10-07 18:15:30 (13 lat temu)

Mieszko

Kobieta

Z nami od: 16-07-2009

Jak po trzecim wezwaniu nie stawisz się na badanie GP poprosi policję o doprowadzenie w kajdankach cobyś po drodze nie zwiała :-P.

A poza tym czy to taki wielki problem zawiadomic GP, że już tam nie mieszkasz i żeby Cię wykreslili z listy pacjentów?

Do góry stronyOffline

onaonaa

Post #4 Ocena: 0

2012-10-07 18:16:22 (13 lat temu)

onaonaa

Kobieta

obecnie nie mam za bardzo jak uaktualnic i przez kogo a wole uniknac zasypywanie kogos ciaglymi zaproszeniami, cytologie mialam robiona w polsce

orientujecie sie jak czesto moga takie zaproszenia przychodzic po 25 roku zycia? zadzwonilabym ale wiem ze sie nie dogadam przez tel, zupelnie inaczej na zywo, ale przez tel nei dam rady i nie mam teraz jak tego zalatwic z polski

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #5 Ocena: 0

2012-10-07 18:18:05 (13 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Poczta zamknela granice? Wyslij pisemne powiadomienie, ze nie mieszkasz w UK, zeby cie wykreslili z listy pacjentow.
Ada

Do góry stronyOffline

onaonaa

Post #6 Ocena: 0

2012-10-07 18:22:01 (13 lat temu)

onaonaa

Kobieta

nie nie zamkneli poczty
zapytalam poprostu czy to bedzie jakis duzy problem jak nie zglosze bo to ze nie bylo to obowiazkowe to wiem, ineresowalo mnie jak czesto moga wysylac takie zaproszenia jak sie ktos nie zgłosi.
sarkazm jest zupelnie niepotrzebny

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2012-10-07 18:38:55 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Magducha31

Post #8 Ocena: 0

2012-10-07 18:40:49 (13 lat temu)

Magducha31

Kobieta

Z nami od: 05-12-2011

Ja dostalam zaproszenie jak bylam w ciazy wiec zglosilam to u mojego GP w rejestracji i powiedzieli zeby w takim razie list zignorowac bo w ciazy nie robia badan,ale po paru tygodniach dostalam kolejny list z ponagleniem i znowu musialam im zglaszac. Ale podobno wysylaja do trzech listow,choc ja sie z tym nie spotkalam osobiscie. Mysle ze najlepiej bedzie wyslac list do lekarza z zawiadomieniem ze sie juz nie mieszka w Anglii i po prostu usuna Cie z listy pacjentow.

Do góry stronyOffline

onaonaa

Post #9 Ocena: 0

2012-10-07 18:42:52 (13 lat temu)

onaonaa

Kobieta

wiem wiem przeciez nie beda mnie scigac ewnetualnie wysylac zaproszenia ale ciekawi mnie jak moze byc to czesto, czy np po jakims czasie dadza sobie spokoj

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2012-10-07 18:47:36 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie